Şimdi Ara

2 Haziran'da HarmonyOS güncellemesi alacak Huawei telefonların listesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Haziran'da HarmonyOS güncellemesi alacak Huawei telefonların listesi yayınlandı

2 Haziran'da Çinli şirket Huawei, akıllı telefonlar için HarmonyOS 2.0 işletim sisteminin tam sürümünü tanıtacağı bir lansman düzenleyecek. Web'de ise bu işletim sistemini piyasaya sürüldüğü gün alacak olan onaylanmış cihazların bir listesi ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.iPhone 12 kutusuna şarj cihazı koymayan Apple dava edildi: Ücretsiz şarj cihazı verecek

HarmonyOS güncellemesi alacak Huawei akıllı telefonlar

Bu akıllı telefon listesi, şirket içinden bilgi sızdıran hesaplardan biri olarak bilinen Chrysanthemum Fan'ın, Çin sosyal ağı Weibo sayfasında paylaşıldı. Listeye göre, HarmonyOS 2.0 işletim sistemini ilk olarak Huawei P40 ailesinin modelleri olan Huawei Mate 40 akıllı telefon serisinin yanı sıra Huawei Mate X2, Nova 8 ve Nova 8 Pro alacak. Listenin tamamı ise şu şekilde:

• Mate 40

• Mate 40 Pro

• Mate 40 Pro+

• Mate 40 RS

• Mate X2

• P40

• P40 Pro

• P40 Pro+

• nova 8

• nova 8 pro

• MatePad Pro

Ayrıca Huawei MatePad Pro 2 ve Huawei MatePad Pro 2 5G, piyasaya sürüldüğü gün HarmonyOS 2.0 alacaklar. Listedeki cihazların hepsinin amiral gemisi modeller olduğunu vurgulayalım.

2 Haziran'da HarmonyOS güncellemesi alacak Huawei telefonların listesi yayınlandı

Görünüşe bakılırsa bu sadece ilk dalga olacak ve yakında HarmonyOS'a güncellenecek cihaz sayısı artış gösterecek. Huawei yıl sonuna kadar HarmonyOS'u toplamda 300 milyon cihazda piyasaya sürmeyi planlıyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/alleged_harmonyos_update_list_reveals_first_batch_of_huawei_devices_migrating_to_the_platform-news-49371.php

• AOSP'yi al kendine göre editle, Çinli firmalardan sahtemsi övgüler al (Xiaomi örnek) ve bunu yeni os diye pazarla. Kusura bakmayın ama bence, sadece kernel ve tema değiştirmek yeni bir işletim sistemi olduğu anlamına gelmiyor. Adamların yaptığını hintliler XDA Devs'te paylaşıyor. Tamamen balon bir os.

Xda'da deşifre edileli çok oldu. AOSP romu alıp "Harmony" diye kaktırmaları gülünç.

birisi de demişki" zamanla android bağı kopacak"

nereye kopuyor ? sistemi zaten android temelleri üzerine inşaa edilmiş.

Huaweici fanatiklerde hiç çekilmiyor.

Edit: Arkadaşlar Harmony tanıtılmadan önce huawei "2012'den beri üzerinde çalıştığımız sistem" dememiş miydi? "Kolpa "olduğu sonradan ortaya çıkmadı mı?

Harmony kandırmacasından önce Tizen ve sailfish OS'un kapıları aşındırılmadı mı?

Market aldatmacası ve ABD boykotlarını delmek için uyduruldu.

En başından deseydi ben AOSP temel alan yeni arayüz yapacağım eyvallah, risk almak istemediler der geçerdik. Sorun niyetlerinde ve kötü niyetliler.

Huawei daha kaynak kodlarını paylaşmayan ve boot kilidini sürekli kapalı tutan bir firma. Yani öteden beri sabıkalı ve geliştiriciler tarafından sevilmiyor.

• Android 10'un üzerine tema atıp yeni işletim sistemi yaptık diye gezen Huawei'ye selam olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Murmeko kullanıcısına yanıt
    Cinli firmalar ve diger firmalar Harmony Os a gectikten sonra Android e selamlar olsun.

• Murmeko kullanıcısına yanıt
    Helal olsun adamlara kazik oyle atilmaz boyle atilir diyorlar iste onlarin sistemi kopyalayip sadece adini değiştirerek en guzelini yapiyorlar

• AOSP'yi al kendine göre editle, Çinli firmalardan sahtemsi övgüler al (Xiaomi örnek) ve bunu yeni os diye pazarla. Kusura bakmayın ama bence, sadece kernel ve tema değiştirmek yeni bir işletim sistemi olduğu anlamına gelmiyor. Adamların yaptığını hintliler XDA Devs'te paylaşıyor. Tamamen balon bir os.

• CustomromOS huaweicilerde seviniyor garibim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murmeko

Android 10'un üzerine tema atıp yeni işletim sistemi yaptık diye gezen Huawei'ye selam olsun.

Arayüze göre değerlendirmemek gerekir... Kullanıcılar yadırgamasın diye arayüzü çok fazla değiştirmedikletinden söz ediyorlardı.Bir sonraki sürüm de illa farklılaşmaya başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerden biliyorsun ki kullandın demek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında win pc de ki gibi herhangi bir cihaza yüklendiğinde kendi kendine mevcut donanıma kendini optimize edip çalışsa o zaman çok hızlı yayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 30 Mayıs 2021; 20:05:44 >
  • Applea biat edeceksiniz. İphonenun karşısında diz çökeceksiniz. çinli kullan at telefonları kullanacağıma 3310 kullanırım daha iyi. Bilinçli tüketici iphone kullanır. Toxiclerde android ve çin çöplüğünde gezer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena PR çalışması zorluyorlar ama insanlar direkt olarak işletim sistemi odaklı telefon seçmiyorlar diye düşünüyorum. Önce maddi duruma sonra kullanmak istedikleri markaya odaklanılır. Adam istediği uygulamayı bulamayacağı bir platformda ne yapsın? Nokia da ilk Android'i denediğinde benzer bir hamle yapmış, tamamen kendine özelleştirip mağazayı vs. kaldırmış ve tutmamıştı. Burada "Harmony OS" diye bir marka oluşturma çabası nedir anlamak zor gerçekten, bu parayı; "Android uygulamalarınızı hala kullanabilirsiniz" demeye harcasalar daha rahat bir geçiş olurdu heralde.

• Makyaj olayı ...

• Huawei mi bir daha asla kapıdan sokmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Zhao

AOSP'yi al kendine göre editle, Çinli firmalardan sahtemsi övgüler al (Xiaomi örnek) ve bunu yeni os diye pazarla. Kusura bakmayın ama bence, sadece kernel ve tema değiştirmek yeni bir işletim sistemi olduğu anlamına gelmiyor. Adamların yaptığını hintliler XDA Devs'te paylaşıyor. Tamamen balon bir os.

hocam konuya yüz üstü bakıldığında basit gibi duruyor ama kazın ayağı öyle değil. Sıfırdan tüm driverları hazırlamak stabil bir sistem inşa etmek hele microkernel ile çalışmak bunlar zaten fazlasıyla süre isteyen şeyler. Keza google servislere alternatif hazırlamak vs bunlarda emek isteyen şeyler. Arayüz için zaten uğraşmadılar hali hazırda EMUI vardı onun üzerinden devam edildi ve temeline bakınca aslında android, zaten biraz birikim olmasa bukadar kısa içerisinde "buyrun os miz hayırlı olsun" diyemezlerdi. Benim fikrim huawei "işi öğrenene kadar işi biliyomuş gibi yap " taktiği yaptı. 3 ayda buyrun harmony os dediler ama bu 2 yılda büyük yol katedildi ve şu an androidle yolu ayırabilecek güce sahip bence.

• Kimse de dememiş ki " Eee bu listedeki telefonları kullananlar halinden memnun ise, harmonyOs'a geçmek İstemiyorsa ne olacak ?? "

Belki istemiyor kullanıcı olamaz mı, belki halinden memnun bazı kullanıcılar... HarmonyOS’a geçmezse yine aylık güvenlik güncellemelerini almaya devam edecek mi ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 31 Mayıs 2021; 2:24:38 >
  • sen ne acılar çektirdin bize Huawei. kirin970in yüzü gülürmü

• Sana selam olsun bilge insan

• ya hadi ver artık yav iki yıldır gına geldi

• Google servislerini kullanabiliyor isek indirmeyi düşürünürüm.

• Mate10lite a yokmu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.