Şimdi Ara

2 haziran kuponum/sizde yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 213 Portekiz U21 - Hırvatistan U21 1 - 1.80

240 Ukrayna - Kamerun 1 - 1.80 Çıkarıldı

Banvit - Efes (0,5) İY:2 - 1.70

242 Almanya - Brezilya 1 - 2.05 Düello

761 Barcelona - Canaria 141,5 Üstü - 1.70

768 Roma Cantu (4,5) 144,5 Üstü - 1.70

Arkadaşlar sizlerde görüşlerinizi bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlhanUşağı -- 2 Haziran 2013; 13:18:13 >

• Kamerunun güçlü bir fiziği var ukraynanın kolay alt edebileceğini sanmıyorum , bence almanya brezilya düellosu güzel olmuş bende oynuyorum bu maça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavgirin

Kamerunun güçlü bir fiziği var ukraynanın kolay alt edebileceğini sanmıyorum , bence almanya brezilya düellosu güzel olmuş bende oynuyorum bu maça.

O maç bende de çok soru işaretleri uyandırıyor. Değiştirsem mi?

Edit o maçı çıkarıp yerine Banvit - Efes (0,5) maçını İY2 olarak ekliyorum. Efes ilk yarı iyi oynuyor 2. yarı hep bozuyor oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlhanUşağı -- 2 Haziran 2013; 13:15:37 >
  • almanya diyorsunuz da dün bayernin maçı vardı, kadronun yarısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

almanya diyorsunuz da dün bayernin maçı vardı, kadronun yarısı yok

Sende haklısın ama brezilya eski benim çoçukluğumun brezilyası değil. İngiltere brezilya'yı zorlar. Almanya - Abd maçıda bol gol geçer diye düşünüyorum. Bu benim fikrim yani

Bu arada 761 Barcelona - Canaria 141,5 Üstü - 1.70 geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlhanUşağı -- 2 Haziran 2013; 16:05:07 >
  • Almanya kadronun yarısı yok diyorsunuzda podolski draxler falan var bu 2 si bile yeter,,,yettide ekvatora 4 attılar 15 eksikli kadroyla + abd belçikadan bile 4 yedi.. çok değil bu olaylar çarşamba akşamı hazırlık maçlarında yaşandı..
  • http://liveticker.sport.de/fussball/laenderspiel/usa/deutschland/2013-06-02.html
    ABD kendi kadrosunu koruyarak çıkıyor.Maçta Washington'da.Ben ABD'nin gol atabileceğini düşünüyorum.Ama Almanya'ya verilebilir çünkü hakem Meksikalıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanya'yı sistem kuponumda banko olarak gösterdim umarım gelir.Kuponumun gidişatı iyi foruma koymadığım için pişman oldum şimdide.
  • 213 Portekiz U21 - Hırvatistan U21 1 - 1.80 Tuttu

762 Banvit - Efes (0,5) İY:2 - 1.70 Tutsaydı şaşardım zaten

242 Almanya - Brezilya 1 - 2.05 Düello Tuttu

761 Barcelona - Canaria 141,5 Üstü - 1.70 Tuttu

768 Roma Cantu (4,5) 144,5 Üstü - 1.70 ...... Son 15 saniye kala maçı bıraktılar. 2 sayı daha gelse tamamdı.

Bu arada lavgirin arkadaşın fikirleri ile ukranya maçını çıkardığımız iyi oldu. Gerçi onun yerine aldığım maç yine tutmadı ama olsun fikir alışverişi ile doğru bir analiz yapmış olduk. Yarın maçlar başlamadan yine burada paylaşıcam görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.