Şimdi Ara

2 ilanda ki 7 farkı bulunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlan basina en kotu 50 lira alinirsa is tamamdir. İki kisi baglantili bence birbiriyle. Sozde uyaniklar. Yakinda olsa dolasirdim arabanin etrafini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

İlan basina en kotu 50 lira alinirsa is tamamdir. İki kisi baglantili bence birbiriyle. Sozde uyaniklar. Yakinda olsa dolasirdim arabanin etrafini.

Ben dün 44.950 lira olan araca kaporta verdim . Sözde değişim yok . Akşam eve gelip iyice araştırınca şok oldum :) direkten döndüm . Acemi olmama rağmen bu gidişle gidip sıfır araba alacağım kredi çekip :(

• quote:

Orijinalden alıntı: aligo

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

İlan basina en kotu 50 lira alinirsa is tamamdir. İki kisi baglantili bence birbiriyle. Sozde uyaniklar. Yakinda olsa dolasirdim arabanin etrafini.

Ben dün 44.950 lira olan araca kaporta verdim . Sözde değişim yok . Akşam eve gelip iyice araştırınca şok oldum :) direkten döndüm . Acemi olmama rağmen bu gidişle gidip sıfır araba alacağım kredi çekip :(

Gonul isterki sifir olsun ama cok pahali sifirlar. Araci ciddi dusunmeden once iyi arastirmak gerekli

• Samsunda olsaydı araca bi imzamı atardım
  • aligo A kullanıcısına yanıt
    bunun acemilikle felan alakası yok. ne kadar para o kadar köfte. Atıyorum 50bin nakitin var istediğin aracın sıfır baz donanımlı benzinli manueli 50bin ama 10bini geçmemiş temiz bi 2. elinin dizel + otomatik + orta ayar hatta full donanımlısı o para. Galeriden kesinlikle araç alma, her galerici kitleme görevi yapmasada her galerici kârla araç satar. Arama bölümünde ilk yapacağın şey kimden bölümünden sahibindeni işaretlemen olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.