kullandığım kablolu internet 2mbps altına düşünce veya komple gidince otomatik olarak wifi ağına bağlanmasını nasıl sağlarım? kablolu internetim arada bir kopuyor oyunlardan düşüyorum. otomatik wifi ağına bağlanırsa bu sorunu aşmış olurum |
2 İnternet kullanıyorum bir sorum var
-
-
2 internet derken 2 farklı aboneliğiniz mi var ?
Keenetic modemler ile hat birleştirme ile iki interneti birleştirip yüksek hız alabilirsiniz yada yedek hat ayarlarız diğer internette bir problem olunca diğer internete geçmesini sağlayabilirsiniz ama bilgisayar tarafından kabloluyu iptal edip wifi ye geçmesi kısmı biraz zor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle merhaba bu sistem için herhangibi bir şey yapmanıza gerek yok
bilgisayarınızda kullandıgınız sistem bunu zaten otomatik bir şekilde yapıyor ethernet kablosu ile giriş yaptıgınız lan portu otomatik olarak 1. ci sıradadır bu sırada aynı anda wifi agınada baglı olabilirsiniz bilgisayarınızın tercihi tabikide lan portundaki internet olacaktir en azından varsayılan ayarları bu şekildedir lan portundn gelen internet gittiğinde wifi den devam edecektir yahuuta
2 interneti birleştirme dedğimiz load balancer gibi yahuuta güzel kaliteli bir modem ile bunu yapabilirsiniz keenetic olabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X