Şimdi Ara

2 iphone 6 arasında ağırlık farkı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamda ve bende iphone 6 uzay grisi var. 2 telefonu elime aldığımda babamın telefonunun biraz daha ağır olduğunu anladım. Nasıl böyle bir olay olur? Birde ikimizinde ios sürümü aynı olduğuna rağmen geri yazıları filan ayarlarda farklı bu iphone 6 tek çeşit mi? Yoksa başka çeşidi de var mı ?

• Tart bakalım ne gelcek belki içinde parça falan unutmuşlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gram malzemeden çalmışlar seninkinden.
  • Hassas terazi misin hocam :D aynıdır ağırlıkları , sana öyle gelmiştir. İstersen hassas terazide tart aynıdır yani.
  • bilgim yok fakat bükülme sorunu yuzunden sonraki parti üretimlerindeki kasada bir güncelleme yapmış olabilirler mi ?

• Bi hassas terazi bulabilirseniz daha sağlıklı olur.
  • Iphonedo bunla ilgili video çekmişti hicbir farklılık yok size öyle gelmiş. Tartin bakalim.

• Ben ılk çıkan ıphone 6 ların bukulme sorunu oldugu için daha sonra ürettiği ıphone 6 ların guclendırıldıgını duymustum

• quote:

Orijinalden alıntı: hüsoo19071996

Arkadaşlar babamda ve bende iphone 6 uzay grisi var. 2 telefonu elime aldığımda babamın telefonunun biraz daha ağır olduğunu anladım. Nasıl böyle bir olay olur? Birde ikimizinde ios sürümü aynı olduğuna rağmen geri yazıları filan ayarlarda farklı bu iphone 6 tek çeşit mi? Yoksa başka çeşidi de var mı ?

Allahtan bilim adamı değilsin.
  • 6s biraz daha tok hissettiriyor. "6s olmasın o?" diyeceğim ama? 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.