Şimdi Ara

2 Kapı Coupe - 3 Kapı Hb - 4 Kapı Sedan Farkları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç alırken tek kapı arabalarda gönlünüz kaysa da, satamam ben bunu diyerek vazgeçtiğiniz araçlar olmuştur. Bu konuda, bu araçların farklarını ve elden çıkarma korkusu hariç tercih sebeplerini tartışalım..

Örneğin alttaki 2-4 kapı farkı;

Görüldüğü gibi 2 kapılı araçta kapı direği daha geride ve daha geniş bir yan görüş alanı sağlıyor. Ayrıca direksiz kapının hoş görünümü de cabası.

• Benim için mantıklı olan araçlar kesinlike 4 kapılardır neden derseniz tek sebebi aracın arkasına daha rahat binebilmek
  • Peki arka koltukların 4 kapılı yada tek kapılarda fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Benim için mantıklı olan araçlar kesinlike 4 kapılardır neden derseniz tek sebebi aracın arkasına daha rahat binebilmek

aslında 4 kapı olup ta 2 kapı gıbı gorunenler daha guzel:
    mesela rx8
    fıat ıle anlasıp 1.3 dızel nede guzel gıder dımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Peki arka koltukların 4 kapılı yada tek kapılarda fark var mı?

duyduğuma göre kaza anında tek kapı araç daha dayanıklıymış ve yol tutuş anlamındada tek kapı araç daha iyi yol tutuyormuş

sebebi esneme payı daha az olduğundan

doğruluk payı varmıdır acaba

azda olsa var gibi sanırım
  • 4 kapı tercihim şahsen 2 kapılı araçlar hiçde sempatik gelmiyor bana aksine nefret ediyorum çok kullanışsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

duyduğuma göre kaza anında tek kapı araç daha dayanıklıymış ve yol tutuş anlamındada tek kapı araç daha iyi yol tutuyormuş

genişlik açısından bir fark var mi peki?
    Ne bileyim tek kapılı arabanın arka koltuğu daha darmış gibi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

genişlik açısından bir fark var mi peki?
    Ne bileyim tek kapılı arabanın arka koltuğu daha darmış gibi düşünüyorum.

Bazı araçlarda var, bazı araçlarda yok. O yüzden net bir cevap vermek zor. Örneğin e46 ve e36 kasa bmwlerde bana çok farklı gelmedi. Ama golf 4de sanki arkada boğuldum.

• Coupe veya 3K HB alacak olan kişi arabayı kendi zevki ve beğendiği için alır, 4-5 kapı alanlar da başkası için (aile, akraba, 2. el kaygısı vs)

Zaten coupe ve 3 kapı hatchback araçlar diğer sıradan 4-5 kapılı araçlardan genellikle daha donanımlı olarak alınır, alacak kişi kendi zevkine göre donanımı seçer. (B sınıfı uyduruk araçların 3 kapılı başlangıç modelleri istisnadır)

4-5 kapı araç alacak kişi için donanım birinci planda değildir, premium markalar hariç çoğu modelde sunroof opsiyonu seçilmemiştir, jant kapağıyla bile alınan araçlar vardır.

Sadece B sütunundaki büyük görüş kaybı nedeniyle bile mecbur kalmadıkça 4-5 kapılı araç almam SUV sınıfı hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 17 Haziran 2012; 3:57:05 >
  • Tek kapıyı tek geçerim.En fazla iki kişi binen adam dahi gidip 4 kapı araba alıyor.Sırf ikinci el derdiyle 2 kapı daha gezdirmeye ne gerek var.
  • Tek kapi çok daha güzel görünüyor bana kalırsa cogu da çerçevesiz olur ve bayağı bir spor görünüyor. Arkaya binmek çok zor idden ama beni ilgilendirmiyor ben sürüyorum zaten arkaya binen düşünsün onu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2 Kapı Coupe - 3 Kapı Hb - 4 Kapı Sedan Farkları?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.