Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi bende gidiyorum Paradontax+Icecek alcam 10 liralik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şu nestle kampanyasına yulaflar da dahil midir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay, uzman kasap, tuvalet kağıdı, meyve sebze, biskuvi kampanyalarından yararlandım sansodyn hariç başka hangi kampanyalar var? Yağ peynir alanlar filan olmuşta o yüzden sordum.
  • Metrocity migrosta uzman kasap urunleri yuzde 25 indirimdeydi. 20 tane kalmisti sanirim

• 2 li Monarch 500+500 Gr 42 Tl idi üzerinede çay ekleyip güzel bir kombo oldu, 60 a 32 de sıkıntı çıkmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iandi

Çay, uzman kasap, tuvalet kağıdı, meyve sebze, biskuvi kampanyalarından yararlandım sansodyn hariç başka hangi kampanyalar var? Yağ peynir alanlar filan olmuşta o yüzden sordum.

Kişiye özel kampanyalar da var. Onlardan bahsediyorsun. Kimine peynir , kimine yağ, kimine manav, kimine deterjan...

• 23 e 9 deterjan vardı. Çay may çok iyi alışveriş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 2 Mart 2017; 20:4:8 >
  • 35/10 peynir vardı 20 money iade olacak çok iyi oldu.
  • Tecrubeli arkadaşlara bir sorum olcak bi tanidigim kampanyai money karta ekle demeden harcama yapmis ben simdi karta yuklesem moneyler yuklenir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: drkblue

Tecrubeli arkadaşlara bir sorum olcak bi tanidigim kampanyai money karta ekle demeden harcama yapmis ben simdi karta yuklesem moneyler yuklenir mi

Yüklenir tabi
  • drkblue D kullanıcısına yanıt
    Yüklenir. Biran önce tanımlayın karta kampanyayı.

• Merhabalar aksam saat 10 da sanal marketten alisveris yapsam money yuklenir mi acaba

• mbmb M kullanıcısına yanıt
    parfümlü ve pudra kokulu olanlar da antalya'da sadece 5m de değil, 100.yıl m ve markantalya 2m'de de 31.50 idi ve ikisi 63 tl oluyordu. Ama İstanbul'da bir arkadaş 43 liradan görmüş. bölgeden bölgeye fark oluyor ürünlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 2 Mart 2017; 20:19:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletli

2 li Monarch 500+500 Gr 42 Tl idi üzerinede çay ekleyip güzel bir kombo oldu, 60 a 32 de sıkıntı çıkmaz umarım

bende 2li moanrch filtre kahve aldım 42 den.. ben üste bişey eklemedim world kart mobil ödeme yaptım bakalım..4 tane 25 e 25 tl veriyor...bu durumda 42-16-6 desek 1 kılo fıltre kahve nerdeyse 20 tl ye geldi tadı nasıl bunun onu bılmıyorum ama her turlu içilir heralde..
  • Harcamalarim migros uygulamasinda gozukmuyor.

Sisteme dusmesi nekadar sure almakta?

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Bana da sansa %25 sut dilimi indirimi cikmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkus76 M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, markette çıkışa dizmişlerdi. Yani göz göre yanılttılar beni.
  • Sanal marketten verdik 103 tl lik sipariş birde garanti one indirimi 20 tl 80 e gelir 50 de money yüklenecek umarım... baya karlı oldu

• 45 e 18 yani 36 sıvı yag bakalim gelecek mi selpak fiyatini gordukten sonra pek inanamiyorum

• hopi 100e 15 var bir de
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.