Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sikinti olacagini sanmiyorum tum paketli caylar ve kahveler dahildir ibaresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Bende sanalmarketten aldım, mağazaya gittiğimde 3.9 lık macun yok dediler. Fatura kesilmediği için 19 luk ve 11'lik fırça hediyeli 2 ürün alıp çözdük. Tabi 4-5 lira fazla verdik orası kötü oldu.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Biraz önce gittim kasiyerler böyle söylemiyor.

Normal günde 2 kere fakat bugün x2 olduğu için 1 kere fayda sağlanabiliyormuş.

Ben işi garantiye alıp 3 farklı money karttan alım yaptım.

180 lira harcadım 70 lira money bekliyorum bakalım.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Karacabey bizde öyle olduğunu düşünüyoruz fakat müşteri hizmetleri gereksiz bilgi kirliliği yapıyor. Adam gibi standart bilgi verilmiyor mu acaba kendilerine ?

• Bu sensodyne 25-20 money kampanyası için bugün bende iki adet diş macunu aldım ama çok kötü. Açılmamış birisini başka bir tanesi ile değiştirsem yarın iade money de bir sıkıntı olur mu acaba?

• mbmb M kullanıcısına yanıt
    Hocam cagri merkezi elemanlari degisti sanirim eskiden her aradigimda bilgili konun uzmanin arkadaslar vardi simdi sanirim yeni elemanlarda eklemis ne zaman arasam ya konu hakkinda bilgileri yok ya da yanlis cevap veriyorlar.

• Bende sipariş verdim yarın teslimli. Umarım x2 money yatar.
  • Hocam rica ederim.

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Hocam isi saglama almakla iyi yapmissiniz fakat sorun olmaz iki hak tanindigi icin blok sekildede alinsa yatiyor.

• Su sekilde bir alisveris yaptim 164 lira tuttu bana ozel cek vermisti migros 15 indirim dustu hesapmalara gore 80 tl money yatmasi lazim 32 cay kahveden 24 tuvalet kagidindan 20 sensodine den ve tbg de 10 lira sute 2 money vardi 4 de oradan ohhhhh suyundan da koyyyy..
    Unutmadan garantione den de 20 tl iadesi de var bedavadan biraz pahali olmus aldiklarim

Resim ekleyemiyorum yahu
     2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_of_darks -- 2 Mart 2017; 21:43:15 >

• toojohn kullanıcısına yanıt
    Harcamalarin ekrana dusmesi en erken ertesi gun fakat son zamanlarda kasadan odeme yapinca alisveris urunlerini ve tutari mail hesabiniza gonderiyorlar.

• bde B kullanıcısına yanıt
    Sanal market alt sinir 50 tl dir fakat bagli bulundugunuz sanal markete uzakliginiz varsa aslinda 50 tl olan alt limiti 150 tl ya da 250 tl olarak degistiriyorlar.

• Doğadan karadeniz çayı aldım. Kilo fiyatı 14.9 idi, 2 paket aldım. 25 kuruşada 3 ü 1 arada aldım. 14 liraya 2 kilo çay almış oldum.

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    Sendodyn icin kayida gerek yok alisveris kosulunu saglamak yeterlidir kampanyaya otomatik kayit migros tarafindan yapilmis.

• Ayrica sofia kullanuyordum evde sabun kokuluyu memnundum simdi cicek kokulusunu aldim evin heryeri cicek kokuyo 40 li 31.9 di selpak a alternetif arayanlar degerlendirebilir baska zamanda migrostan daha ucuza bulunabilir

• Az önce çağrı merkezini aradım

bugün sipariş verip yarın teslim alsam ×2 money kampanyası geçerli olur mu dedim.

Geçerli olacağını söyledi. önemli olan sipariş verdiğiniz tarih dedi hatta.

Acaba gerçekten öyle mi yoksa bilgisizlikyen kaynaklı mı öyle söyledi?

• BENDE 5M MAGAZA YI ARADIM. ONLİNE ÖDEME YAPILIRSA OLUR DEDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Bende sanalmarketten aldım, mağazaya gittiğimde 3.9 lık macun yok dediler. Fatura kesilmediği için 19 luk ve 11'lik fırça hediyeli 2 ürün alıp çözdük. Tabi 4-5 lira fazla verdik orası kötü oldu.

ben de sanalmarketten aldım akşam akşam mağazaya gitme şansım yok. müsait bir gün pendik merkezde iade edrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa30

Az önce çağrı merkezini aradım

bugün sipariş verip yarın teslim alsam ×2 money kampanyası geçerli olur mu dedim.

Geçerli olacağını söyledi. önemli olan sipariş verdiğiniz tarih dedi hatta.

Acaba gerçekten öyle mi yoksa bilgisizlikyen kaynaklı mı öyle söyledi?

bilgisizlikten söylemiştir. bilen arkadaşlar cevap verir. fakat mh evet olur dedi akşam bana sonra yanlış yönlendirmek istemem bekletebilir miyim dedi. tamam dedim. bugün teslim edilmesi gerekiyor dedi. kısaca faturanın bugün kesilmesi lazım. mağazada tanıdk varsa faturayı bugün kesip yarın teslim edebilirlerse orasını bilemem. daha önce atalar migrosta olmayan ürünü teslim almışım gibi göstermişlerid. money kazandım. daha sonra ürün gelince bana gönderdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Sensodyn in icinde altinmi falanmi var nedir bu pahalilik. Dis macunu 20 lira. 25e 20 moneyle normal fiyata geliyo bi avantaj falan yok.

doğru demişsiniz hocam, ben de reyonda sensodyn fiyatlarını görünce aynı tepkiyi verdim. almadan vazgeçtim..
    çay da almadım, evde açılmamış 2 paket çay var.. gerçi alsam mı almasam mı diye halen kararsızım ama şimdi alsam evde duracak, haftasonundan haftasonuna çay içiyoruz, onun haricinde de misafir olursa.. o yüzden masraf yapasım gelmiyor..

Cay alsaydin hocam her zaman gelmez bu firsat. 2020ye kadar skt si var caylarin

hocam bu mesajınızı okuyunca, biraz içimde de kalmış olacak ki, akşam akşam üşenmedim, hem yürüyüş de yapmış oldum ve yakınlardaki bir migrosa gittim. 1 tane migros filiz çay, 1 tane doğadan karadeniz, 1 tane de migros türk kahvesi alıp olaya dahil oldum

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.