Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord_of_darks kullanıcısına yanıt
    Ben saat 20.00 da sanaldan sipariş verdim garanti one kullandım ama mesaj falan gelmedi sıkıntı çıkarsa iade için uğraş dur

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam, malesef arkadaslar anlamak istemiyor :)

Bu arada Tbg lerden 1 kez degil de 2 kez mi faydalaniliyor, bak bunu ilk kez duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Bu sensodyne 25-20 money kampanyası için bugün bende iki adet diş macunu aldım ama çok kötü. Açılmamış birisini başka bir tanesi ile değiştirsem yarın iade money de bir sıkıntı olur mu acaba?

Yok mu bir bilen. Ertesi gün ürün iadesi veya değişiminde money yatıyor mu acaba?

• aynı fişte 2 tane 40 lı sofia aldım. Bakalım money gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 3 Mart 2017; 0:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Dostum ben zaten ne kadar ürün aldıysam hepsini bir fişte geçirecektim. Hatta uzman kasap Burger köfteleri kenara ayırmışlar. Nedenini sordum kendimiz alacağız dedi. Düşün şimdi kız kendide kampanyadan yararlanacak ve beni bu konuda uyarıyor. Belli ki araştırmış birşey biliyorki uyarıyor. Fakat söyleminde gayet emindi. Neyse sabah ola hayrola göreceğiz. Kimseyi karaladığım falan yok. Zaten birbirimize yardım için toplandığımız bir platformda böyle birşey düşünülmesi bile yanlış. Sadece emin olmadan kesin hükümlerle konuşmak pek mantıklı gelmedi bana. Bu arada alışveriş yaptığım lokasyon İzmir merkez

Sen uyma başkalarına ekürim herkez alim olmuş da faydası kendine ama iyi yapmış senin kız izmir migros kasiyerleri çok ilgilidir alsancak hele 33 adet traş bıçağı alacaktım kız sağolsun tüm izmirin seceresini çıkardı yazdı kağıda aradı mağazaları sağolsun

• Balçova 5M de aynısını kasiyer kız bana da söyledi.Ben de siz nasıl isterseniz öyle yapın dedim ama aynı fişte olsa da moneyler yatar dedim.Mağazadaki Müşteri Hizmetlerinden öyle talimat aldım dedi.
  • gokhan1964 G kullanıcısına yanıt
    balçovadaki kasiyer yeni girmişti işe çok belliydi bende hepsini tek fişte geçtim yüklenmesini bekliyorum

• Bugün X2 kampanyası için yaptığım alışverişler mobil uygulamada geçmiş alışverişlerde gözükmüyor money yüklenmesiyle ilgili sorun çıkarır mı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Haklisin hocam, malesef arkadaslar anlamak istemiyor :)

Bu arada Tbg lerden 1 kez degil de 2 kez mi faydalaniliyor, bak bunu ilk kez duyuyorum.

Hayır tbgler tek hak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 3 Mart 2017; 1:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyaspor

Bugün X2 kampanyası için yaptığım alışverişler mobil uygulamada geçmiş alışverişlerde gözükmüyor money yüklenmesiyle ilgili sorun çıkarır mı bu.

Ertesi gün görünür . Saat 10 gibi. Ama kataloğun ilk günüydü. Cumartesi günü gözükebilir.

• gokhan1964 G kullanıcısına yanıt
    Bende tek fişte yatar diye düşünüyorum fakat mh kendinden çok emin bir şekilde başka bir günde olsa yatar fakat bugüne özel ayrı ayrı geçirmeniz gerekiyor dedi. Bekleyip göreceğiz bakalım.

• Sensodyne paradontax 25tl alimina 10money hediye yaziyordu bende aldim, smdi aklima geldi 2kat money yani 10degil 20 money yatacak dimi 50 kusur tl lik urun aldim ayni fiste o zaman 40tl money kazanmam lazim. Ayni fis sikinti olmaz umarim beni uyaran olmadi, problem olacagini dusunmuyorum gerci bu gune kadar hep kazandim bu sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 3 Mart 2017; 2:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyaspor

Bugün X2 kampanyası için yaptığım alışverişler mobil uygulamada geçmiş alışverişlerde gözükmüyor money yüklenmesiyle ilgili sorun çıkarır mı bu.

Alışverişten hemen sonra kayıtlı mail adresime geliyor aldıklarımla ilgili mail. Uygulamada da 9dan sonra görünüyor alışveriş ve money ler, yanlış hatırlamıyorsam.

• elnino19 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende gunduz alisverisi yapar yapmaz killandim garanti musteri hizmetlerini aradim kayit olusturdular yarin arayin dediler aksam saat 22 30 gibi de mesaj geldi iade yatacak diye

• Benim maniyler. Yatmamis daha

• Hamburger koffe ile peynir tbg vardi sepetimde.

28 liralik kofte ve 19 liralik peynir icin kasiyer sagolsun 39 kusur odedim. Money falan kullanmis o yuzden eksik cikti.

Kofte 20/12, peynir tbg ise 19/14 seklindeydi. Toplamda 39 liralik alisveris yapmam lazim. Benim de fis 39 kusur tuttu ama kesin yatmicak money.

Ulan sana kim money kullan dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 3 Mart 2017; 6:44:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hamburger koffe ile peynir tbg vardi sepetimde.

28 liralik kofte ve 19 liralik peynir icin kasiyer sagolsun 39 kusur odedim. Money falan kullanmis o yuzden eksik cikti.

Kofte 20/12, peynir tbg ise 19/14 seklindeydi. Toplamda 39 liralik alisveris yapmam lazim. Benim de fis 39 kusur tuttu ama kesin yatmicak money.

Toplam tutar bakma. Sen köfte için 28 odedinmi ödedin. 19 ödendimi ödendi. Fiste toplam parasal ödemeye bakıyor. Fişte 39 TL para girdiyse migrosa sıkıntı yaratmadan yatar ;) ben hep öyle yapıyorum. En büyük money kampanyası fişte 28 TL ise ve fiş içinde 28 TL üstü para girdiyse sıkıntısız 28 TL ve altındaki diğer money kampanyalarının hepsi yatar...

Senin bu fişte 21 TL yi parasal verseydin yine sıkıntısız yatardı...

Bunun gibi atıyorum 10 kampanyayı kombo yapıp 200 TL üzeri alışveriş yaptın. 150 TL sini moneylerle odesen bile en büyük kampanya 49 TL ye şu kadar money ise 50 TL girdiği için tüm kampanyaların moneyleri yatar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 3 Mart 2017; 8:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hamburger koffe ile peynir tbg vardi sepetimde.

Toplam tutar bakma. Sen köfte için 28 odedinmi ödedin. 19 ödendimi ödendi. Fiste toplam parasal ödemeye bakıyor. Fişte 39 TL para girdiyse migrosa sıkıntı yaratmadan yatar ;) ben hep öyle yapıyorum. En büyük money kampanyası fişte 28 TL ise ve fiş içinde 28 TL üstü para girdiyse sıkıntısız 28 TL ve altındaki diğer money kampanyalarının hepsi yatar...

Senin bu fişte 21 TL yi parasal verseydin yine sıkıntısız yatardı...

Bunun gibi atıyorum 10 kampanyayı kombo yapıp 200 TL üzeri alışveriş yaptın. 150 TL sini moneylerle odesen bile en büyük kampanya 49 TL ye şu kadar money ise 50 TL girdiği için tüm kampanyaların moneyleri yatar...

Hocam umarim dediginiz gibi olur. Sonucu yazarim belli olunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bi mallik yaptim siparisi bu aksam teslim dedim ve kapida odemeyi sectim. Sorun olur mu sizce

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.