Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alma paketleri, keza puanın yatmaz...

EDIT: farklı yorumlar var, karar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 3 Mart 2017; 11:50:46 >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Gönderilen bildiride sanalmarkette odeme yapilan gun degil, sipariş verilen gun baz alinacak diye yaziyor. Yani teslimatlar dolu olsa bile siparis verilebilsin diye boyle birsey yapmislar. 23:59 a kadar verilen tum siparisler x2 money icin gecerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    bugüne kadar hep fatura tarihine baktılar, hatta MH'yi aradıgında bile kayıt açtıgında bile yardımcı olmadılar

umarım bu saçma uygulama son bulmuştur ve dediğin gibi sipariş tarihi baz alınır... (ve sadece bu kampanya için değil, tüm kampanyalarda da bu uygulamaya devam edilir)
  • pdrem P kullanıcısına yanıt
    onlinede eminmisiniz paraf üstü vermediğinden
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    kardeş dün banada yatmaz dedin sonra mh aradım . bu kampanyay özel aldıgınız gün gecerli dediler. yani 2x kampanyası icin sanal marketten 2 mart persembe almak yeterli isterse 1 hafta sonra teslim etsinler.

lütfen yanlıs yönlendirmeyelim . öncesinde sizin dediğiniz gibiymiş ama bu kampanyada mh bize bilgi verildi bu şekilde olacak dendi

arayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hamburger koffe ile peynir tbg vardi sepetimde.

28 liralik kofte ve 19 liralik peynir icin kasiyer sagolsun 39 kusur odedim. Money falan kullanmis o yuzden eksik cikti.

Kofte 20/12, peynir tbg ise 19/14 seklindeydi. Toplamda 39 liralik alisveris yapmam lazim. Benim de fis 39 kusur tuttu ama kesin yatmicak money.

Ulan sana kim money kullan dedi..

TBG peynir 19/14 supermis hocam. Emin misiniz boyle olduguna. Nerdeyse gel bedava 14 tl verelim demis sana Migros.

• achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Bikaçdefa defa yaptım vermedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdrem -- 3 Mart 2017; 12:38:21 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam money kullanırken cep telefonuma sms ile şifre geliyor. Ben hep bu şekilde money kullandım. Kasiyer kafasına göre pat diye money düşebiliyor mu?
  • tano kullanıcısına yanıt
    Normalde 19/7 de ogune ozel 19/14

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Money kartinizi kullanirsaniz sifre sormaz, telefon ile islem yaparsaniz da belirli bir limit uzerinde sifre soruyor.

• moneyler yüklenmeye başladı mı? Genelde bir sonraki gün yükleniyordu şimdi baktım daha yüklenen bişey yok alışveriş geçmişinde gözüküyor dünkü harcamalar moneyler 2 gün içinde yüklenir diyordu kampanya şartlarında biraz daha bekleyelim bakalım

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ben kart tasımıyorum, her zaman cep numarasından ve moneyler biraz toplandıktan sonra topluca kullanıyorum. Ondan şifre istiyor demek ki :)
  • Suan yok bisey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş geçmişine düşmüş harcamalar. Ama money yüklemeleri henüz yok.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra yüklenecek diyordu şartlarda. Herhalde yarın veya en geç Pazartesi'ye yüklenmiş olur.
  • 25 liralık Sensodyne ve paradontax alana 20 money hediye dediler, almaya gittim.

En ucuz diş macunu 19 liraydı, normal zamanda veya başka markete almaya gitsem 12-13 lira o diş macunu. İki kat kazıklama günü

• quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Sanalmarketten;

ÇAYKUR ALTINBAŞ ÇAY 500 GR..............................2x 15.45TL = 30.90TL (30 TL lik çay ve kahve alışverişine 8 Money!) 16MONEY
    LİPTON GOLDEN CEYLON ÇAY DÖKME 500 GR...........1x 33.95TL = 33.95TL (30 TL lik çay ve kahve alışverişine 8 Money!) 16MONEY
    ALTINKILIÇ İZMİR TULUM PEYNİRİ 300 GR................1x 13.45TL = 13.45TL (32TL'lik peynir alımına 9Money hediye!) 18MONEY
    İÇİM TAZE KAŞAR PEYNİRİ 700 GR..........................2x 13.95TL = 27.90TL
    SENSODYNE COK YONLU KORUMA DIS FIRCASI ORTA.2x 14.00TL = 28.00TL (25TL'lik snsodyne alımına 20Money hediye!) 20MONEY

......................................................TOPLAM = 137.10TL.....................................TOPLAM = 70MONEY
    .................................................GarantiONE = 20.00TL
    .......................................................Ödenen = 117.10TL

Marketten de;

KIZILAY MADEN6X200ML........................1X 2.95TL = 2.95TL (10TL'lik alkolsüz içecek alımına 4Money hediye!) 8MONEY
    DOĞANAY ŞALGAM ACILI........................2X 5.50TL = 11.00TL
    TADELLE FINDIK DOLGU 30GR.................7X 1.95TL = 13.65TL (12TL'lik çikolata,gofret alımına 3Money hediye!) 6MONEY

.............................................TOPLAM = 27.60TL TOPLAM = 14MONEY

Alışverişim oldu. Toplamda 144.70TL ye 84MONEY yatması gerekir. Fakat sanal market alışverişi sonası 32TL lik peynir alımı TBG yine çıktı. Sanalmarket fişindede kazandınız yazmamış. Peynirde bu sefer kapalı yada kg diye ayırmamış ki zaten ikiside paketli. Umarım 84MONEY sorunsuz yatar.

*Tam Bana Göre kasa fişinde ve mobil uygulamada yer alan kampanyaların sunduğu Money tekliflerinin 2 katını kazanacaklardır.

84MONEY YATMIŞ

• yatmış moneyler
  • Aynen eksiksiz kuruşu kuruşuna yatmış moneylerim. Sensodyne den 40 moneyi vermiş adamsın MİGROS!
  • evet moneyler gelmiş :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.