Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşimin hesabına 90 Money, Benim hesabıma 70 Money yatmış.

Teşekkürler Migros

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Money 154 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek fiste olmuyormus oyle diyenler hakka girdiniz Allah bildigi gibi etsin diyenler;

50 liralik parodontax alimina tek fiste 40 money yatmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Sabah bazı arkadaşlar aynı üründen çarpı 2 alıp aynı fişte indirim kazanılıyor yazmıştı. Allah o arkadaşları bildiği gibi yapsın. Kasiyer kız eğer hepsini bir fişten geçersem diğer alımlara indirim uygulanmaz. Bunu ödeyin Yeni fişe basalım diğer ürünleri dedi. Bu sayede bir hak kaybından dönmüş olduk. İyice sorup soruşturmadan gelip buraya kesin hükümlü Mesajlar atmayınız lütfen.

Tek fişte çay/kahve 60 tl lik almıştım. Sorun olmadı yatmış 32 tl

• Bu migros müşteri hizmetlerinde çalışan herkes 2 martta tüm Türkiye'de yüzlerce insana yanlış bilgi verdi. Neden böyle bişey yaptılar acaba?

• muhalok kullanıcısına yanıt
    Cunku turkiyede kimse isine onem vermiyor. Salla basi al maasi.

• Emeği geçen herkese teşekkürler

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    Hocam o diş macunu 3-4 sene önce 12-13tl den satılıyordu. Her sene 2-3 tl zam geliyor dövize endeksli.

• Benim 20 money eksik arasammi beklesemmi acaba ?

• Bazı 3.tbgler alışveriş edilmesine rağmen money gelmemiş ve işlemlerde alışveriş yapılmamıs gözüküyor, varmı böyle işlemi olan bu arada 374 tl money gelmiş toplam çok karlı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandal07 -- 3 Mart 2017; 18:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

Hamburger koffe ile peynir tbg vardi sepetimde.

28 liralik kofte ve 19 liralik peynir icin kasiyer sagolsun 39 kusur odedim. Money falan kullanmis o yuzden eksik cikti.

Kofte 20/12, peynir tbg ise 19/14 seklindeydi. Toplamda 39 liralik alisveris yapmam lazim. Benim de fis 39 kusur tuttu ama kesin yatmicak money.

Ulan sana kim money kullan dedi..

Toplam tutar bakma. Sen köfte için 28 odedinmi ödedin. 19 ödendimi ödendi. Fiste toplam parasal ödemeye bakıyor. Fişte 39 TL para girdiyse migrosa sıkıntı yaratmadan yatar ;) ben hep öyle yapıyorum. En büyük money kampanyası fişte 28 TL ise ve fiş içinde 28 TL üstü para girdiyse sıkıntısız 28 TL ve altındaki diğer money kampanyalarının hepsi yatar...

Senin bu fişte 21 TL yi parasal verseydin yine sıkıntısız yatardı...

Bunun gibi atıyorum 10 kampanyayı kombo yapıp 200 TL üzeri alışveriş yaptın. 150 TL sini moneylerle odesen bile en büyük kampanya 49 TL ye şu kadar money ise 50 TL girdiği için tüm kampanyaların moneyleri yatar...

Hocam umarim dediginiz gibi olur. Sonucu yazarim belli olunca.

Moneyler yatmış kontrol edin...

• money kartım gördüğü göreceği en yüksek moneyi gördü bu kampanya sayesinde. teşekkürler migros.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Money kartinizi kullanirsaniz sifre sormaz, telefon ile islem yaparsaniz da belirli bir limit uzerinde sifre soruyor.

limit ne kadar,arkataşların kartını kullandım,harcarken şifre isteyeceklerse kartı alacağım.
  • hepsi yatmış ama sensodyne yatmamış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

Müşteri hizmetlerinde çalışanlar emin ol buradakiler kadar bilmiyor.şimdiye kadar yattı şimdiden sonra da yatar.otamatik yatıyor kimsenin kafası karışmasın

Aynen katılıyorum,
    birçok defa başıma geldi haberleri yok,
    hele ki son zamanlarda MH hakkında şikayetler artmıştı konuda,
    aldığımız ürünleri açmayız, bekleriz ŞİKAYET kaydı, olmadı iade.

@xweser ;

hocam maalesef bir sorun oldu pmleri okuyamıyorum kusura bakmayın soruyu görebildiğim kadrı ile değerli forumdaş @blackdiamond067 cevaplamış, nu nedenle mesajı alıntılayıp, sizi de haberdar ediyorum

moneyler eksiksiz yattı !
    işlmeleri ayırıp YEKÜNLERİ arttırmanın bir mantığının olmadığını yazmıştık !

hele ki bir forumdaş vardı, yarbay rütbeli
    onun mesajını bulup alıntılayacağım,
    neyse MONEYLERİNİZ hayırlı olsun,
    zerre kadar faydam/ız oldu ise ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Hadi gayri yeter, gidin yatın . Bugün çok yoruldunuz
    Artık yarın saat 10:00 sonra puan yattı, yatmadı, eksik yattı muhabbetine başlarsınız.

Bu saatte alışveriş yapıp 2 kat puan bekliyen avucunu yalar.

ne zaman fatura kesilir o zamanın tarihinden puan yatar, farklı söyleyen yalan söyler.

sonuç var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hamburger koffe ile peynir tbg vardi sepetimde.

28 liralik kofte ve 19 liralik peynir icin kasiyer sagolsun 39 kusur odedim. Money falan kullanmis o yuzden eksik cikti.

Kofte 20/12, peynir tbg ise 19/14 seklindeydi. Toplamda 39 liralik alisveris yapmam lazim. Benim de fis 39 kusur tuttu ama kesin yatmicak money.

Ulan sana kim money kullan dedi..

Toplam tutar bakma. Sen köfte için 28 odedinmi ödedin. 19 ödendimi ödendi. Fiste toplam parasal ödemeye bakıyor. Fişte 39 TL para girdiyse migrosa sıkıntı yaratmadan yatar ;) ben hep öyle yapıyorum. En büyük money kampanyası fişte 28 TL ise ve fiş içinde 28 TL üstü para girdiyse sıkıntısız 28 TL ve altındaki diğer money kampanyalarının hepsi yatar...

Senin bu fişte 21 TL yi parasal verseydin yine sıkıntısız yatardı...

Bunun gibi atıyorum 10 kampanyayı kombo yapıp 200 TL üzeri alışveriş yaptın. 150 TL sini moneylerle odesen bile en büyük kampanya 49 TL ye şu kadar money ise 50 TL girdiği için tüm kampanyaların moneyleri yatar...

Hocam umarim dediginiz gibi olur. Sonucu yazarim belli olunca.

Moneyler yatmış kontrol edin...

136 lira eyw hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana niye yatmamış alışveriş geçmişinde gözüküyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Hocam o diş macunu 3-4 sene önce 12-13tl den satılıyordu. Her sene 2-3 tl zam geliyor dövize endeksli.

Hocam 3-4 senedir diş macunu alıyorum ;)

• benim hesaplardan birine sensodyn eksik yatmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.