Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22:00 sonrası sanal markette x2 money geçerli olurmu bilgisi olan varmı?
  • Çaylar tbg ler ek kartlar derken 670 tl ödeme 374 money kazanımı güzell ve yorucu bir okadar da kazanımlı alışveriş oldu

Yalnız başına gelen oldu mu bilmiyorum bazı 3. Olarak açılan tbg lerde hedefi alınca tebrikler kazandınız yazmadı

Mesala 19 çikolata gofret alımına x2 olarak 14 veriyordu 20 tl antep fıstıklı çikolata aldım yine yeni hedefiniz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye olmasinki tarih bugün sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros çaylar kampanyaya dahil degil mi sanal markette migros çaylar gözükmüyor da. Ayri ayri 2 alisveris yaptim biri caykur filiz cay + Nesacafe clasik 200 gr bundan kesin 16 money yatarda digerinde migros filiz aldim ilk defa deneyim diye uzerini nescafeyle tamamladim 2. Alisverisime yatar mi bilmiyorum yatmazsa iade eder migrosun filizini sonra denemis olurum:))

• Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

• Su anda garantione den mesaj geldi 20 tl iade kazandin diye bu da demek oluyor ki migros gun sonu almis yani kisacasi sanalmarketten de yapilan bu saatten alisveris gecerli olmayacak diye dusunuyorum

• emceis kullanıcısına yanıt
    Tum marka caylar dahildir migros olmasi sorun yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: defnEla42

BENDE 5M MAGAZA YI ARADIM. ONLİNE ÖDEME YAPILIRSA OLUR DEDİ

bu mantıklı işte bu şekilde olabilir. ama yine de riskli
  • Hadi gayri yeter, gidin yatın . Bugün çok yoruldunuz
    Artık yarın saat 10:00 sonra puan yattı, yatmadı, eksik yattı muhabbetine başlarsınız.

Bu saatte alışveriş yapıp 2 kat puan bekliyen avucunu yalar.

ne zaman fatura kesilir o zamanın tarihinden puan yatar, farklı söyleyen yalan söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 2 Mart 2017; 23:11:5 >
  • 10 adet sensodyne:110tl
    8 adet çay:160tl
    6 paket 24lü t.kağıdı:105tl

toplam:375tl. kazanılan puan:80+64+36=180tl

temiz iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 2 Mart 2017; 23:16:6 >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Puanlar yarın değil sonraki gün hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Hadi gayri yeter, gidin yatın . Bugün çok yoruldunuz
    Artık yarın saat 10:00 sonra puan yattı, yatmadı, eksik yattı muhabbetine başlarsınız.

ne zaman fatura kesilir o zamanın tarihinden puan yatar, farklı söyleyen yalan söyler.

Bu saatte alışveriş yapıp 2 kat puan bekliyen avucunu yalar. ne zaman fatura kesilir o zamanın tarihinden puan yatar, farklı söyleyen yalan söyler.

Bu cümleye ben de şöyle bi ekleme yapayım. Fatura yarın kesileceği için puanlar 2 kat yatmadı diye buraya gelipte migros kötü falan demeyin.

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Mh arandığında yatacağını söylüyorsa ve yatmıyorsa da

migros kötü yazmakta sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Yanlış mıyım acaba?

• Ordaki mh çalışanı size iyi niyet için yüklenir diyebilir. Ayrıca yüklenebilir de. Ama yüklenmezse kötüleme yapmayın onu diyorum

• 8/3 tbg kampanyası çikolata için yanlışlkla 7.75 de kalmışım gece gece canım sıkıldı :) İşin yoksa iade et
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Hadi gayri yeter, gidin yatın . Bugün çok yoruldunuz

Bu saatte alışveriş yapıp 2 kat puan bekliyen avucunu yalar. ne zaman fatura kesilir o zamanın tarihinden puan yatar, farklı söyleyen yalan söyler.

Bu cümleye ben de şöyle bi ekleme yapayım. Fatura yarın kesileceği için puanlar 2 kat yatmadı diye buraya gelipte migros kötü falan demeyin.

Farkında olmadan 2*95 e 9 money vardı otomatik katilmisiz Şubatın 25 inde 2. 95 yapmisiz fatura 26 şubat gorukmus ve puan o zaman yatmış 5 dk sonra bakalım bisiler olcakmi

• Bugün/yarın mevzusunu şöyle düşünün.

Insertin son günü money kampanyalı alışveriş yapıyorduk ve moneyler yatmıyordu.

Ara mh lerini vs uğraşıyorduk..

Sonuçta sistem işi bu.faturaya bakar sistem 2 Martı gördü mü yapıştır x2 yi..3 Mart mı gördü normal money yükle..

Düşüncem bu yönde.Bakılım ayın 4 ünde netleşir bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Sabah bazı arkadaşlar aynı üründen çarpı 2 alıp aynı fişte indirim kazanılıyor yazmıştı. Allah o arkadaşları bildiği gibi yapsın. Kasiyer kız eğer hepsini bir fişten geçersem diğer alımlara indirim uygulanmaz. Bunu ödeyin Yeni fişe basalım diğer ürünleri dedi. Bu sayede bir hak kaybından dönmüş olduk. İyice sorup soruşturmadan gelip buraya kesin hükümlü Mesajlar atmayınız lütfen.

Siz her kampanyada kasiyer kız/erkek lere inanırsanız işiniz zor. Burda sürekli takip eden sürekli migrostan alışveriş yapan insanlar var . Hatta migros ana konusunda benim gibi müdavimleri var. Bu zamana kadar kataloglardaki bütün money kazanım kampanyalarında 2 hak vardır. Ve bunu tek fiştedede yaptığınızdada yatar. Mesela ben bugün tek fişte ; çay ve 3 tane tbg kampanyalarını yaptım hepsinide 2 hak olarak yaptım. Moneylerde ya cumartesi yada pazartesi yatar. Neden cumartesi dedim . Çünkü yayınlanan kataloğun ilk günü moneylet ertesi gün değil 2 gün sonra yatar. Burda arkadaşlar birşey yazıyorsa tecrübe ile yazıyorlar. Burda maalesef bilmeyenler ve inanmayanlar bide MH yi arayarak işleri dahada kötü yapıyorlar , böyle yapıla yapıla bir çok comboları kapattılar. Bilmeden lütfen yargılamayın. İnanın bizler o çalışan kasiyerlerden daha fazla bilgiye sahibiz. Salla kazanı bilmeyen kasiyerler bile çıkıyor düşünin yani.

• Bir mağazada selpak 31,90, diğerinde 43,90

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Hocam suan selpak fıyatları bolgeden bolgeye degısmekte kımı bolgede 31,5 kımı bolgede 43,90 gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Mart 2017; 0:7:6 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.