Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Sensodyne 2 defa imiş.

X2 mi? Onemli olan o..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insert fena değil aylardır özlemiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

Birisi deterjanda geçerli mi diye sormuş Migros bu cevabı vermiş.
    Merhaba, Money hediyesi olan tüm ürünlerde geçerlidir. Size ileteceğimiz linkten güncel kampanyalarımızı takip edebilirsiniz.

Money hediyesi olduğu için sensodyne de geçmeli bu mantıkla.

Gayet mantikli.

Ama 50/40 olcagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 1 Mart 2017; 17:52:4 >
  • Kampanya Koşulları:
    2 Mart 2017 Perşembe günü Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile alışverişlerde Money kazandıran kampanyalarda 2 kat Money kazanılacaktır.
    Kampanya, Migros, 5M, Mjet mağazalarında ve Sanal Market’te geçerlidir.
    Kampanyaya Otel Kart, Servis Kart ve Toptancı Kart dahil değildir.
    Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2017’ye kadar kullanılabilecektir.
    Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır.
    Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan yararlanmak için; Tam Bana Göre ve Money kampanyalarına kayıt yaptırılması gerekmektedir. Migros Mobil uygulaması üzerinden kampanyalara kayıt yapılabilir, tüm Money kazandıran kampanyalara ulaşılabilir.
    Detaylar:
    *Kampanyaya optin olmak, kayıt yaptırmak gerekmemektedir.
    *2 Mart’ta geçerli olan Money kazandıran kampanyalara kayıt yaptırılmış olması yeterlidir.

Tam Bana Göre kampanyaları için “TAMBANAGORE” yazıp 5818’e SMS gönderilir ya da Mobil Uygulamadan kayıt yaptırılabilir.
    Çay-Kahvelerde Money, Tuvalet Kağıtlarında Money, Uzman Kasap Köftelerde Money kampanyaları için “MONEY” yazıp 5818’e SMS gönderilir ya da Mobil Uygulamadan kayıt yaptırılabilir.
    Nestle tahıl gevreği kampanyası için ürünün satın alınması yeterlidir.
    *Aşağıdaki kampanyalardan 2 Kat Money kazanılacaktır:

Tek seferde 30 TL’lik çay-kahve alışverişine 8 Money yerine 16 Money,
    Tek seferde 20 TL’lik Uzman Kasap markalı köfte alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde 30 TL’lik tuvalet kağıdı alışverişine 6 Money yerine 12 Money,
    Tek seferde yapılacak 15 TL’lik Nestle markalı tahıl gevreği alışverişine 3 Money yerine 6 Money,
    Tam Bana Göre kasa fişinde ve mobil uygulamada yer alan kampanyaların sunduğu Money tekliflerinin 2 katını kazanacaklardır.
    *Kampanyalardan kazanılan Money tutarı tek seferde, 2 gün içinde karta yüklenecektir.
    *Her kampanyanın kampanyadan yararlanma sayısı ilgili kampanyanın yasal metinlerinde belirtilmiştir.

•  2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü

• 3ü1 arada kahvelerde dahil mi arkadaşlar? Çaylar 29,95 de. 30 a tamamlamak maksat.

• çay kampanyası bir tek ben de mi gözukmuyor uygulamada?ayrıca money kazanılan butun kampayalarda gerçerli mi şimdi biri evet diyor biri sadece belirlene kampanyalarda diyor?
  • aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Şimdi ben migrosun 3 ü bir arada 10 lu paket almak istiyordum. 2 paket 10 lu alsam, adet bazında 20 oluyor. 10 lu paket 1 olarak mı sayılacak, 10 adet olarak mı sayılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbmb M kullanıcısına yanıt
    1 adet sayılacak.

• İnsert ürünleri hakkında ibare göremedim. Dışarıda tutulma durumu yok değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

çay kampanyası bir tek ben de mi gözukmuyor uygulamada?ayrıca money kazanılan butun kampayalarda gerçerli mi şimdi biri evet diyor biri sadece belirlene kampanyalarda diyor?

Bende göremedim uygulama ve sitede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvde 2x in reklami oldu hadi bakalim

• kart puanları ile yapılan alışverişte 2 kat money puani kazanabilir miyiz?

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Yarin başlıyor yeni insert

• Su anda migros sanal markette caykur tiryaki 1kg 18.9 tl, yeni insertte ise ayni cayin fiyati 23.9 tl ye yukselmis. 5 tl fiyat yukseltmisler

• mercilless kullanıcısına yanıt
    Yuh diyorum üçkağıtçılar. Tuvalet kağıtlarında artış var mı acaba fiyatlar nedir? Bir de viva nın standart olanını önerir misiniz ? (Ekonomi olanını değil).

• Çay kampanyası güzel ama kasap ta yaptıkları gibi 9.95 e satış kumpası olursa çarşı karışır uyandırıyım

• bunu da inş 39.50 den satmazlar
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/17026818-32093-selpak-tuvalet-kagidi-32-li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanoos -- 1 Mart 2017; 20:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: export20

Mangalda çok kötü değil aslinda uzman kasap. Tavada yencek gibi degil ama

HAMBURGER köftesi olarak kullanılmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.