Şimdi Ara

2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
43
Favori
57.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sofia iyidir. Pahalıdır ama güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal markette şu an 32'li solo 34.50 tl. 32'li viva 28.50 tl ki bunlar en ucuz alınabilir olanları idi. Bu fiyatlarla ×2 olsa noolur ki

• awdasase kullanıcısına yanıt
    kredi kartı puanlarınızla ödemenizde x2 kampanyası için sorun yaratmaz moneyleriniz yatar, gece 00'dan sonra mobil uygulamadan kampanyaları kartınıza eklemeyi unutmayın.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    hocam 60 tl çay alımına tek alışveriş te yararlanılır mı 30 artı 30 tl iki defa. yoksa ayrı bir alisveris te mi olur 2 hak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanoos

bunu da inş 39.50 den satmazlar
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/17026818-32093-selpak-tuvalet-kagidi-32-li

ben de bu ürünü takipteyim notumu aldım eğer yükseltilerse kavga çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: choser

hocam 60 tl çay alımına tek alışveriş te yararlanılır mı 30 artı 30 tl iki defa. yoksa ayrı bir alisveris te mi olur 2 hak

kampanyadan 2 defa faydalanabileceği için tek fişte 60 Tl çay kahve olur !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbmb

Sanal markette şu an 32'li solo 34.50 tl. 32'li viva 28.50 tl ki bunlar en ucuz alınabilir olanları idi. Bu fiyatlarla ×2 olsa noolur ki

32 li selpak 31,50 bunu takipteyiz

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/17026818-32093-selpak-tuvalet-kagidi-32-li?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• quote:

30 tl ve üzeri dediği için 60 da yapsanız tek hak ile faydalanmış olursunuz. İki seferde almanız gerekiyor. Ben bir fişte çay ve tuvalet, diğer fişte de aynısını alıp, olayı kaparım.

• choser C kullanıcısına yanıt
    hocam broşürde iki defa yararlanılır ibaresi varsa mesala tek fişte 60 tl çay alsanız 32 money yatar, isterseniz ayrı fişte 30 30 da yapsanız 16, 16 money yine yatar fakat mobil uygulmadan kampanyaları bu 00'da eklemeyi unutmayın.

not:şimdiye kadar migrosta işleyiş üstte yazdığım şekilde oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: mbmb

Sanal markette şu an 32'li solo 34.50 tl. 32'li viva 28.50 tl ki bunlar en ucuz alınabilir olanları idi. Bu fiyatlarla ×2 olsa noolur ki

32 li selpak 31,50 bunu takipteyiz

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/17026818-32093-selpak-tuvalet-kagidi-32-li?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Fiyat artisindan etkilenmemek ıcın sanaldan şmdi alsak.Yarın teslimat secsek.kampanyadan faydalaniriz dimi.sonuçta fatura yarın kesilcek.

• iyi fikir ,

fatura yarın kesileceği için x2 den faydalanabiliriz,
    ancak fiyat güncellenirse GOL yiyebiliriz

sanal'ın canavarları ne diyecek bakalım ?

@belo3 @KARACABEYY
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam broşürde iki defa yararlanılır ibaresi varsa mesala tek fişte 60 tl çay alsanız 32 money yatar, isterseniz ayrı fişte 30 30 da yapsanız 16, 16 money yine yatar fakat mobil uygulmadan kampanyaları bu 00'da eklemeyi unutmayın.

not:şimdiye kadar migrosta işleyiş üstte yazdığım şekilde oldu.

Riske atmamak lazım yinede. Ben iki seferde geçireceğim. Bunların sağı solu belli olmaz.

• hocam fatura 2 Mart'ta kesileceği için bugünde sipariş verilse yarın teslim alınacaksa fatura yarın düzenleneceği için x2 kampanyası sorun olacağını sanmıyorum fakat ben yinede 00'dan sipariş geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

30 tl ve üzeri dediği için 60 da yapsanız tek hak ile faydalanmış olursunuz. İki seferde almanız gerekiyor. Ben bir fişte çay ve tuvalet, diğer fişte de aynısını alıp, olayı kaparım.

Yeni insert döneminde değişiklik olmaması halinde 2 defa yararlanılan kampanyadan tek seferde 2 defa yararlanılabilir. Ben bugün bitecek olan insertte toplam 20 tl alışveriş yaptım 8 money kazandım (ilgililere ek bilgi sepetin yarısından fazlasını banka puanlarıyla ödedim).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilden odemeye 25*4 word 25 puan veriyor ayni migros subesinden bir gun icinden biri gecerli iki kampanya birlestirebilir arkadslar

• Tek kart 60çaya 32geliyor kesin değil mi iki ayrı kart ile 30+30yapacaktım ona göre yapayım

• Facebookta geçen bir diyalog;
    x2 kampanya sayfasındaki ürünler haricinde tüm "money kazandıran kampanyalarda" geçerli midir?yoksa sadece yazılı olan çay, köfte vb. mi geçerli?
    Beğen · Yanıtla · 2 saat
    Money Club Kart
    Money Club Kart Merhaba, kampanyamız yalnızca Money hediyeli ürünlerde geçerlidir. İlginize teşekkürler.
    Beğen · Yanıtla · 27 dk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay olarak önerileriniz nedir

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    herkesin damak zevki farklı olabilir fakat benim görüşüm doğuş export ve lipton siyah inci.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.