Şimdi Ara

2 kere Heyet raporu almak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene son sınıfım ve okul çalışmamı çok etkiliyor, artık okula gitmek stres verici olmaya başladı.

Şimdi bu dönem 20 günlük, 2.dönemde 30 günlük heyet raporu almak istiyorum. Acaba böyle birşey mümkün müdür ?

Acil bir durum anlayacağınız, verilen cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• Bana da lazım ama nasıl alınacağını bilmiyorum
  • takip
  • Heyet raporları takibe girmiş, eskisi kadar rahat alınamıyomuş diye duydum. Ama bence zaten git okula soru sorcak olursun felan ben evde 2 haftada kapıcağım şeyi okulda bi günde öğreniyorum olayı bitirmiş arkadaşlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 18 Aralık 2011; 20:33:36 >
  • heyet raporu ilerde sorun olabilir diyorlar bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Heyet raporları takibe girmiş, eskisi kadar rahat alınamıyomuş diye duydum. Ama bence zaten git okula soru sorcak olursun felan ben evde 2 haftada kapıcağım şeyi okulda bi günde öğreniyorum olayı bitirmiş arkadaşlardan

Sizin okulla bizim okul bir değil gardaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

Heyet raporları takibe girmiş, eskisi kadar rahat alınamıyomuş diye duydum. Ama bence zaten git okula soru sorcak olursun felan ben evde 2 haftada kapıcağım şeyi okulda bi günde öğreniyorum olayı bitirmiş arkadaşlardan

Sizin okulla bizim okul bir değil gardaş.

Ne kadar bir olmasa da evde o kadar uzun süre durmak seni sıkar bırakırsın çalışmayı iyice umudun kırılır bunu ikimiz de biliyoruz

• veren doktor için de büyük sıkıntıymış diye alamazsınız deyip duruyorlar . bilemiyorum zaten yok ki bi tanıdık doktor işimizi görecek. yine alan alır eş,dost vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

heyet raporu ilerde sorun olabilir diyorlar bilginiz var mı?

Psikolojik bir sorundan ötürü alınırsa sorun olabiliyor, ama mesela burada bir ara herkes basur olmuş o basur yazdıklarında hiç birşey sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iverson7694

veren doktor için de büyük sıkıntıymış diye alamazsınız deyip duruyorlar . bilemiyorum zaten yok ki bi tanıdık doktor işimizi görecek. yine alan alır eş,dost vs..

Hocam bu rapor doktordan alınmıyor, doktorların oluşturduğu bir heyetten alınıyor ha tabi tanıdık bir doktorun olması çok iyi olur ama genelde özel hastanelerde para karşılığı veriyorlar bu raporları.

Bildiğim kadarıyla bir sınırı da yok bu raporların sadece dönemde her dersin en azından 1 tane sınavına girmeniz gerekiyor, sonra okulun yolunu bile unutabilirsiniz, 2 kere alınabiliyorsa yarın bütün hastaneleri tek tek dolaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

heyet raporu ilerde sorun olabilir diyorlar bilginiz var mı?

Hastalıkla alakalı o. Ben almıştım benimkinde dizde menisküs yazıyordu. Ben 45 günlük heyet raporu aldım. 2 kerede alınır sorun olmaz. Ancak bu okul yönetimine bağlı biraz. İşin içini deşmeye kalkarsa ortalık karışır. Ben son sene 65 gün devamsızlık yaptım.

Edit: Tavsiyem okulda çalışmanız yönünde ben aldım bir işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dothraki -- 18 Aralık 2011; 20:47:18 >
  • Ben geçen sene 2. dönem 2 defa heyet raporu almıştım ama ilkinde ameliyat olmuştum ikincisini tam 3 yıldır kontrole gittiğim psikiyatrist vermişti
  • Alabiliyosun
  • quote:

her sene aynı muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 18 Aralık 2011; 21:00:01 >
  • Başka bilgisi olan?
  • Evet, alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.