Şimdi Ara

2 Kere Kredi Çekme Yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Arkadaşım özür dileyerek sana şöyle bir tavsiyem olacak. Kredi çekip araba alma, sonra zorlanırsın ödeyemezsin, araba aldığına alacağına pişman olursun. Paran kadar bir araba bak ileride para biriktirip model yükseltirsin. Diğer taraftan da kredi işi islam dinine göre de helal değil. Bütün bunlara rağmen yine de alacağım dersen tabiiki sen bilirsin. hayırlı günler dileğiyle

Bla bla bla...

Adam sanki sormuş caiz midir diye.

Adam görüşünü belirtmiş niye laf atıyonki üstelik bence doğru söylüyor

Sende kendi görüşünü NORMAL bir şekilde belirtebilirsin niye polemik yapıyosunki

Bıktım arkadaş,bıktım!

Dini hemen öne sürenlerden bıktım.Adam diyor ki içki içmeyin günahtır.Aaaaa,ne büyük bir buluş.İçenlerin hiçbiri bilmiyordu zaten,aydınlandılar.

Adam dindar olmak zorunda mı?Ayrıca kaçımız her şeye uyabiliyor?

Doğrularınız sizde kalsın,herkes biliyor zaten.

Not: Atıyon ki diye bir kullanım yok.Atıyorsun ki olacak o.

"""Atıyon ki diye bir kullanım yok.Atıyorsun ki olacak o.""" lafına yine kendi sözünle cevap veriyorum """Aaaaa,ne büyük bir buluş""" Bir kere doğrularınız sizde kalsın lafın şu yazdığınla hiç uyuşmuyor. Ayrıca insanların size yazdıkları mesajlara size küfretmişler gibi cevap yazamazsınız. Bu ne artist bir tavır bu ne kendini beğenmişlik yahu bende sizin gibi olan bu tiplerden bıktım. Doğrularınız sizde kalsın ne demek ya! İnsan gibi konuşacaksanız foruma girin öyle olmayacaksa girip lekeletmeyin

Bu durumdan sıkılmış olabilirsin ama bu mesajında yazdıklarını bi önceki mesajında daha medeni bir şekilde yazsan daha kolay anlaşılabilirdin. Zaten polemikler hep bu tip kendini iyi ifade edememe sorunlarından doğuyor. Bu tartışmayı daha fazla uzatmayacağınızı umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 20 Eylül 2010; 22:32:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım özür dileyerek sana şöyle bir tavsiyem olacak. Kredi çekip araba alma, sonra zorlanırsın ödeyemezsin, araba aldığına alacağına pişman olursun. Paran kadar bir araba bak ileride para biriktirip model yükseltirsin. Diğer taraftan da kredi işi islam dinine göre de helal değil. Bütün bunlara rağmen yine de alacağım dersen tabiiki sen bilirsin. hayırlı günler dileğiyle

Bla bla bla...

Sende kendi görüşünü NORMAL bir şekilde belirtebilirsin niye polemik yapıyosunki

Bıktım arkadaş,bıktım!

Dini hemen öne sürenlerden bıktım.Adam diyor ki içki içmeyin günahtır.Aaaaa,ne büyük bir buluş.İçenlerin hiçbiri bilmiyordu zaten,aydınlandılar.

Bizde sizden bıktık.Sizin gibilerden bıktık.Sizin gibi foruma giripte inandıklarını böyle bir tarzla yazanlardan bıktık.Madem İslam'ın kurallarına inanmıyorsunuz.Bunu neden gelipte burada belirtiyorsunuz?Bunu burada belirterek rahatlamış mı oluyorsunuz?Din öne sürülmeyecekte ne öne sürülecek başka?Sizin gibi dinsizliğimizi mi öne süreceğiz.Siz nasıl dini öne sürenlerden bıktıysanız biz de dinsizliğini belli etmek isteyen artistlerden bıktık.

Sen lafa ne diye atlıyorsun
    quote:

Evet aynen doğrularınız sizde kalsın neden burada tartışma çıkaracak bir mesaj atıyorsunuz?Söylemeyin kardeşim susun cevap vermeyin.

Aslında tüm suç size cevap yazanlarda Allah selamet versin

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

quote:

quote:

Bla bla bla...

Bıktım arkadaş,bıktım!

Bizde sizden bıktık.Sizin gibilerden bıktık.Sizin gibi foruma giripte inandıklarını böyle bir tarzla yazanlardan bıktık.Madem İslam'ın kurallarına inanmıyorsunuz.Bunu neden gelipte burada belirtiyorsunuz?Bunu burada belirterek rahatlamış mı oluyorsunuz?Din öne sürülmeyecekte ne öne sürülecek başka?Sizin gibi dinsizliğimizi mi öne süreceğiz.Siz nasıl dini öne sürenlerden bıktıysanız biz de dinsizliğini belli etmek isteyen artistlerden bıktık.

Sen lafa ne diye atlıyorsun
    quote:

Evet aynen doğrularınız sizde kalsın neden burada tartışma çıkaracak bir mesaj atıyorsunuz?Söylemeyin kardeşim susun cevap vermeyin.

Aslında tüm suç size cevap yazanlarda Allah selamet versin

Bu tartışmayı burada uzatmayacağım daha fazla,biz özel yoldan halledelim.

• Her vatandaşın merkez bankasında kredi puanlama notu vardır. Kredi alabilmek için bu notunun 1200 ile 1600 küsür arasında olması gerekiyor. Bu puan yaptığın kredi, kredi kartı ya da diğer ödemelerine , hesabındaki nakit akışına göre yükselir ya da düşer. Finansbanktan kredin onaylandığı anda merkez bankasındaki sisteme giriliyor. Kredi için ödeyeceğin miktarın maaşın yüzde 40 ından fazla olamadığını biliyorum. Bu nedenle ssk da asgari olarak gözüken bir maaşla ikinci bir oto kredisini almanız imkansız.
  • Kredi limitini ödeme gücünüz belirler. İkinci 10 bin muhtemelen onaylanmaz.

Diğer konuda da birşey söylemek isterim. Herşey yerinde güzel. Otomobil forumunda otomobil, ekonomi forumunda ekonomi, sağlıkta sağlık, inanç konusunda din konuşulsun ki insanlar aradığı bilgiye daha kolay ulaşabilsinler. Eminim ki başlığı açan arkadaş "kredinin dinen caiz olup olmadığını" öğrenmek için açmamıştır bu konuyu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.