Şimdi Ara

2 Kere Kredi Çekme Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Finans Banktan 10.000TL İhtiyac Kredisi Onayladılar.
    Araba Alıcam 20.000TL Lazım Sigorta Primlerim Askeri Ücretten Yattıgı İçin Onaylanmadı.
    20.000TL Ama 10.000TL Onayladı İhtiyac.
    Aklıma Bişe Geldi Sorayım Size Dedim
    Finanstan 10.000TL İhtiyac Çeksem İlk
    Sonrada Yapı Kredidende 10.000TL Oto Kredisi Çeksem
    Yapı Kredi Onaylarmı:S
    Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim
    Saygılarımla...

• bildiğim kadarıyla banka kredi başvurusunu değerlendirirken başka bankalara borcu var mı diye araştırıyor, borcun olursa kredi vermiyorlar sanırım,maaşınız yüksek gözükürse olabilir ama düşük maaş gözüküyor diyorsunuz vermez tahminimce ama siz yinede bir şansınızı deneyin.
  • Arkadaşım özür dileyerek sana şöyle bir tavsiyem olacak. Kredi çekip araba alma, sonra zorlanırsın ödeyemezsin, araba aldığına alacağına pişman olursun. Paran kadar bir araba bak ileride para biriktirip model yükseltirsin. Diğer taraftan da kredi işi islam dinine göre de helal değil. Bütün bunlara rağmen yine de alacağım dersen tabiiki sen bilirsin. hayırlı günler dileğiyle
  • Finansbank'tan kredin henüz kullandırılmadığı için merkez bankasında görülmez.. Aynı şekilde diğer bankadanda kalanı alabilirsin.. Öncelikle yapı krediyi'de onaylat ikisini bir aynı anda çek.. Tabi kendi hesabını kitabını yapmışsındır diye söylüyorum bunları.. Aylık gelirinle giderini iyi karşılaştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

bildiğim kadarıyla banka kredi başvurusunu değerlendirirken başka bankalara borcu var mı diye araştırıyor, borcun olursa kredi vermiyorlar sanırım,maaşınız yüksek gözükürse olabilir ama düşük maaş gözüküyor diyorsunuz vermez tahminimce ama siz yinede bir şansınızı deneyin.

Hmm. Bende Böle Bişe Duydugum İçin Bi Siz Değerli Forum Ailesine Sorayım Dedim.
    Maaş Malesef Askeri Ücret. 766TL Lik Maaş Bodrosu Götürecem. Şirkettekiler Yüksek Maaş Bodrosu Vermıyorlar Sorun Oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Diğer taraftan da kredi işi islam dinine göre de helal değil.

Hah hah ha !!!
    Şimdi biz dinimizce günah deyip kredi almayacağız elimizdeki para anca 10 yaşında ikinci ele yetecek, gidip onu alacağız. Buna karşın aynı paraya sahip gavur arkadaşımız o parayı peşinat yapıp krediyle 0 km araba alacak...

Ondan sonra Bektaşi gibi arkadaşımıza "Dininin kıymetini bil hemşerim" diyeceğiz

• Vermezler...Önce kredi başvurusu yapınca kara listedemisin bakıyorlar,sonra faturalarını kredi kartlarını düzenli yatırmışssın kontrol ediyorlar.En son kredi borcun varmı ona bakılıyor ve ardından eline geçen maaş yada bordrona göre ödeyebileceğin miktarda kredini onaylıyolar.yani sen başka bir bankaya başvurduğunda kredi borcun gözüktüğünden ve eline geçen para ancak onu ödemeye yeteceğinden kredi onaylanmaz...ha ek gelir yada başka türlü bir teminat olur ozaman olabilir ama zor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Askeri ucret" degil arkadasim "Asgari ucret"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nagodtumu -- 20 Eylül 2010; 15:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

"Askeri ucret" degil arkadasim "Asgari ucret"

Arkadaşlar forumdaki rütbeleri ciddiye almıyoruz, bilginize.
  • quote:

Arkadaşım özür dileyerek sana şöyle bir tavsiyem olacak. Kredi çekip araba alma, sonra zorlanırsın ödeyemezsin, araba aldığına alacağına pişman olursun. Paran kadar bir araba bak ileride para biriktirip model yükseltirsin. Diğer taraftan da kredi işi islam dinine göre de helal değil. Bütün bunlara rağmen yine de alacağım dersen tabiiki sen bilirsin. hayırlı günler dileğiyle

Estf Hocam. Tabiki Dogru Sölüyorsun. Sıkıştıgımda Babam Devreye Girecek O Yüzden Zaten Bu Gidişle Alacagımı Zannetmıyorum Bankalar Onaylamıyor Sagolsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Technik

quote:

Arkadaşım özür dileyerek sana şöyle bir tavsiyem olacak. Kredi çekip araba alma, sonra zorlanırsın ödeyemezsin, araba aldığına alacağına pişman olursun. Paran kadar bir araba bak ileride para biriktirip model yükseltirsin. Diğer taraftan da kredi işi islam dinine göre de helal değil. Bütün bunlara rağmen yine de alacağım dersen tabiiki sen bilirsin. hayırlı günler dileğiyle

Estf Hocam. Tabiki Dogru Sölüyorsun. Sıkıştıgımda Babam Devreye Girecek O Yüzden Zaten Bu Gidişle Alacagımı Zannetmıyorum Bankalar Onaylamıyor Sagolsunlar

Hakkında hayırlı olması dileğiyle. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Vermezler...Önce kredi başvurusu yapınca kara listedemisin bakıyorlar,sonra faturalarını kredi kartlarını düzenli yatırmışssın kontrol ediyorlar.En son kredi borcun varmı ona bakılıyor ve ardından eline geçen maaş yada bordrona göre ödeyebileceğin miktarda kredini onaylıyolar.yani sen başka bir bankaya başvurduğunda kredi borcun gözüktüğünden ve eline geçen para ancak onu ödemeye yeteceğinden kredi onaylanmaz...ha ek gelir yada başka türlü bir teminat olur ozaman olabilir ama zor..

Vallahı Hocam Oto Üzerine Çekecegim İçin Belki Onaylarlar Bi Şansımı Deniyecem Ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technik

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Vermezler...Önce kredi başvurusu yapınca kara listedemisin bakıyorlar,sonra faturalarını kredi kartlarını düzenli yatırmışssın kontrol ediyorlar.En son kredi borcun varmı ona bakılıyor ve ardından eline geçen maaş yada bordrona göre ödeyebileceğin miktarda kredini onaylıyolar.yani sen başka bir bankaya başvurduğunda kredi borcun gözüktüğünden ve eline geçen para ancak onu ödemeye yeteceğinden kredi onaylanmaz...ha ek gelir yada başka türlü bir teminat olur ozaman olabilir ama zor..

Vallahı Hocam Oto Üzerine Çekecegim İçin Belki Onaylarlar Bi Şansımı Deniyecem Ben

Tabiki şansını dene ama umut bağlama çünkü onlar için oto ihtiyaç önemi yok borcun varmı kağıt üzerinde var,maaş belli ödeyebileceğin tutar belli.çünkü oto kredisi almak daha zor.

• 2. el araç kredi ile alınmaz, çünkü yarın birgün arabanın bakımı arızası yakıtı derken çok içeri girebilirsin, para biriktir öyle al ya da 10.000 TL lik araba al.
  • quote:

Bla bla bla...

Adam sanki sormuş caiz midir diye.
  • Tamamen maaşına bağlı bir durum mesela ben bundan 3 sene önce 70.000'tl lik ev kredisi çektim hala o borç duruken 6 ay önce bir 20.000 tl ihtiaç kredisi daha çektim.
    Maaşına bağlı vede bankada tanıdığın varsa onunda faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

"Askeri ucret" degil arkadasim "Asgari ucret"

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Bla bla bla...

Adam görüşünü belirtmiş niye laf atıyonki üstelik bence doğru söylüyor

Sende kendi görüşünü NORMAL bir şekilde belirtebilirsin niye polemik yapıyosunki

• quote:

quote:

Bla bla bla...

İslam dininde değil ama Fettullah gülen dininde günah.O yüzden paranızı böyle adamların bankasına yatırınki onlarde elde ettikleri karla Amerikada ki yaşantılarını rahat rahat sürdürsünler

• quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

quote:

quote:

Bla bla bla...

Adam görüşünü belirtmiş niye laf atıyonki üstelik bence doğru söylüyor

Sende kendi görüşünü NORMAL bir şekilde belirtebilirsin niye polemik yapıyosunki

Bıktım arkadaş,bıktım!

Dini hemen öne sürenlerden bıktım.Adam diyor ki içki içmeyin günahtır.Aaaaa,ne büyük bir buluş.İçenlerin hiçbiri bilmiyordu zaten,aydınlandılar.

Adam dindar olmak zorunda mı?Ayrıca kaçımız her şeye uyabiliyor?

Doğrularınız sizde kalsın,herkes biliyor zaten.

Not: Atıyon ki diye bir kullanım yok.Atıyorsun ki olacak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 20 Eylül 2010; 22:15:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.