Şimdi Ara

2 kez izlenmesi gereken diziler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU tarz dizi ne olabilir?Piyasadaki çoğu kaliteli diziyi izledi diğerleri bana hitap etmiyor.Supernatural duşuuyorum uygun mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İki kez izlediğim yabancı diziler nadirdir. mesela supernatural'ı ikinci kez izleme ihtiyacı hiç duymadım. Keza çok sevdiğim Fringe, house, two and a half men gibi dizilerde buna dahil. Gene yayınlandığı dönem hayranlıkla izlediğim prison break dizisi şimdi d-smartta oynuyor, seyretmiyorum. Belki piyasada çok sayıda dizinin bulunmasından dolayıdır veya belki gizemlerini seyrettikten sonra kaybettiklerinden dolayı mıdır emin değilim. Yalnız stargate sg-1 dizisini iki kez bazı bölümlerini üç kez seyrettim. Star trek tos serisini de iki kez seyrettim. Castle'ın bazı bölümlerini iki kez seyrettim. Belki çok ilerde nostalji olsun diye Fringe'i tekrar seyredebilirim ama eminde değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 27 Temmuz 2012; 21:10:06 >
  • Friends.
  • Prison Break
  • Bir dizi 2 kere izlenecekse o da komedi türü dizilerdir.
    Sürükleyici diye hep arkadaşlarınıza anlattığınız bir dizi(tarih-fantastik-aksiyon), ikinci seferde sizi sıkabilir.
    *Örnek: Chuck-Lost-Prison break . Ben de denedim ikinci kez izlemeyi ama her defasında 1.sezonu yarıda kestim.
  • komedi dışında BANA GÖRE hiç bir dizi 2. kez izlenmez, o komedi dizilerine örnek(çizgi dizileride sayıcam) family guy,south park, the big bang theory, two and a half men gibi diziler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.