Şimdi Ara

2. kez kurulan XP'yi Kaldırmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C lokal diskimde kurulu XP vardı. D lokal diskine de XP kurdum. ancak D lokal diskindeki tüm dosya ve bilgilerim gitti.
    Şimdi; D deki XP 'yi kaldırıp, D lokal diskimi eski haline getirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• bilgisayarını açtığın zaman karşına kurduğun iki işletim sistemini gösteren ekran gelir. o ekranda c de kurulu olan işletim sisteminden bilgisayarını aç. bilgisayarını c:\ deki sistemle açtığına emin ol. bunun için bilgisayarın açıldıktan sonra başlattan çalıştıra %systemroot% yazıp entera bas. sonrasında açılan klasörün yoluna bak. c:\windows olması gerekiyor.

diğer bölümdeki işletim sistemini silmek için en temiz yol d:\' ye format atmandır. tabiki bu durumda işletim sistemi dahil tüm klasör ve dosyalarda silinecektir unutma. yedeklenecek dosya varsa almayı unutma
    masa üstündeki bilgisayarım ikonuna sağ tıklayıp yönete bas, açılan pencerede disk yönetimini seç. açılan pencerede d bölümüne sağ tıklayıp biçimlendir seçeneğine tıkla. işlem bittiğinde d:\ deki tüm dosyalar silinmiş olacaktır.
  • cevap için teşekkürler, ancak benim istediğim D deki XP kaldırdıktan sonra var olan ve XP yüklendikten sonra kaybolan eski dosya ve belgelerin gelmesini sağlamak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlikahraman

cevap için teşekkürler, ancak benim istediğim D deki XP kaldırdıktan sonra var olan ve XP yüklendikten sonra kaybolan eski dosya ve belgelerin gelmesini sağlamak.

o zaman araman gereken programlar recovery programları.

veri kurtarma tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talking -- 1 Aralık 2008; 16:40:48 >
  • Format atmaksızın XP kurulumunu kaldırmanın yolu var mıdır?
  • eger bahsettingin ikinci bir hard diskte kurulu olan xp kaldırmaksa :
    1: hangi diskte kuruluysa (örneklemek gerekirse sen c: de kurulu xp yi kullanıyorsun ama d: e xp kurdun d: kini kaldırmak istiyorsun. d: ye girip) windows klasörünü sil.
    2: bilgisayarım'a sag tıkla özellikler sec. sonra gelişmiş sekmesini tıkla. açılan pencerede başlangıç ve kurtarmayı altında ayarları tıkla . sonra düzenleyi sec. ve aşagdaki resimdekine uygun olmasını sagla. (xp c: de kurulu ise bunları aynen uygulayabilirsin.)

2. kez kurulan XP'yi Kaldırmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Uygulama sonucu hakkında da bilgi vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.