|
Bildirim
qBittorent ile kafa rahat
|
Torrent mi aaa oda ne ola ki. Korsan içerik mi? Bir de alternatiflerini söylemişler ne kadar ayıp. Şimdi bu uygulamaların çalışması için torrent dosya sitelerinide ben vereyim. En meşhuru malumunuz.
-MAMUNDA -1337XYZ -RARBG.JK anlayanlat şukuladı bile. 😂 |
Aşırı hızlı ve rahat bir uygulama. İnsanlar niye hala utorrent kullanıyor anlamıyorum.
|
µTorrent te bi ara gizli madenci kazma uygulaması çıkmış, µTorrent ten uzak durun. qBittorent en temizi, açık kaynak
|
Hiçbir virüs programı yok.. Kafa rahat. 😄. Nereye gireceği bilen insan pcye virüs felan bulastirmaz.
|
utorrent evlerden ırak olsun bu kadar reklam dolu, yavaş çalışan hantal bir istemciyi niye kullanıyorlarki qbittorrent varken |
Mis gibi açık kaynak kodlu qbittorrent varken başka bir istemci kullanmanıza gerek yok. Milletin hala uTorrent kullanmasının sebebi adeta korsanın bir simgesi olması herhalde.
|
https://torrentfreak.com/utorrent-quietly-installs-riskware-bitcoin-miner-users-report-150306// 2015'te μTorrent bilgisayarınıza sizden habersiz bir crypto miner kuruyordu. Hâlâ var mı bilmiyorum ama en iyisi qbittorrent gibi açık kaynak kodlu bir program kullanmak. Kafanız rahat olur. |
ayrıca qBittorrent açık kaynak. utorrent ile tatsız reklamlara maruz kalabiliyorsunuz.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
utorrent evlerden ırak olsun bu kadar reklam dolu, yavaş çalışan hantal bir istemciyi niye kullanıyorlarki qbittorrent varken |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tixati en kraldır gerisi hikaye. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6397 -- 16 Haziran 2021; 17:1:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |