Şimdi Ara

Windows 10, µTorrent'i kaldırmaya ve yeniden yüklenmesini engellemeye başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
13.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında bir yerde Tixati uygulamasını duymuştum ve utorrent,bittorent,bitcomet tarzı programların hepsini bırakıp buna geçtim. Simdiye kadar beni üzen bi tarafı olmadı. Tavsiye ederim

• açık kaynak qBittorrent varken insanlar neden reklam dolu utorrent ve bittorrent kullanır anlamam zaten.

• FestalPenguin kullanıcısına yanıt

rica ederim

• 10 yıldan fazladır hiç torrent kullanmıyordum. TV'de Blu-Ray izlemek için mecbur kullanmaya başladım. Ne yalan söyleyeyim, CD devrini 15 yıl önce kapattım. Amazon Prime USA gibi değil ne yazık ki bizdekiler. Lakin uTorrent aylar öncesinde yüklenmiyordu. qBitTorrent kullanıyorum. Web tabanları, dijital içerik platformları gibi gelişirse torrent yeniden rafa kalkar diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oha cidden mi? Ben de geçenlerde bir şey indirecekken bir baktım uTorrent kaybolmuş PC'den. Virüs girdi sandım. Ama tekrar yüklerken sıkıntı olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 435

açık kaynak qBittorrent varken insanlar neden reklam dolu utorrent ve bittorrent kullanır anlamam zaten.
    Alışkanlık, 2007 den beri opera kullanırım iş yerimde bile opera kurup opera kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık nas cihazındaki Transmission u kullandığım için uTorrent kullanmıyorum ama zamanında gereksiz ıvır zıvırları ve reklamlarını kapattığım utorrent sürümü vardı. Baktım hala duruyor. Windows güncel sürüm olmasına rağmen silmemiş. Ama transmission hepsinden iyi bence. Artık windows sürümü de var.

Windows 10, µTorrent'i kaldırmaya ve yeniden yüklenmesini engellemeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 17 Haziran 2021; 8:5:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

qBittorent ile kafa rahat

en iyisi Windows 10, µTorrent'i kaldırmaya ve yeniden yüklenmesini engellemeye başladı 

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

qBittorent ile kafa rahat
    kesinlikle iş görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC Torrent candır

• quote:

Orijinalden alıntı: rakanishu

Biri zamunda dedi sanki, evet evet zamunda. Gözünüzden site urdurmayın:)

hahahaha Windows 10, µTorrent'i kaldırmaya ve yeniden yüklenmesini engellemeye başladı 

• deluge guzeldir, oneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    ayrıca qBittorrent açık kaynak. utorrent ile tatsız reklamlara maruz kalabiliyorsunuz.

• Torrent uygulamaların kullanılması bile saçma. Tamam paran olmaz yüklersin ama oyun olsun başka birşey olsun o içeriği yapan adama hem haksızlık hem de emeğini çalmak olur. Sonra neden şirketler yeni oyun çıkarıyor. Ben torrent kullandım oyunları bitirmeme rağmen gittim steamden torrent oynadığım tüm oyunları satın aldım oynamasam bile. Çünkü ortada emek var

• Yeni versiyonu yani utorrent sitesinden versiyonu yükletmiyor şuan windows 10. Ama eski versiyonlarını silemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Torrent uygulamaların kullanılması bile saçma. Tamam paran olmaz yüklersin ama oyun olsun başka birşey olsun o içeriği yapan adama hem haksızlık hem de emeğini çalmak olur. Sonra neden şirketler yeni oyun çıkarıyor. Ben torrent kullandım oyunları bitirmeme rağmen gittim steamden torrent oynadığım tüm oyunları satın aldım oynamasam bile. Çünkü ortada emek var

Kodlarını sen mi yazdın ki, avukatlığına sen soyundun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 17 Haziran 2021; 12:6:39 >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

mamunda mı kaldı be aga ? o öleli nereden baksan 6 yıl oluyor.

• virüs diye silip duruyordu utorrenti,bundanmış demek...

• µTorrent gibi kapalı kaynak uygulamaları kullanmamaya çalışın.

• Defender diye birşey bırakmadımki pc de nekadar gereksiz uygulama varsa hepsini kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 17 Haziran 2021; 13:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.