Şimdi Ara

Chrome.exe Arka Planda Çalışmaya Devam Ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.CCleaner ile google chrome'un gezinti geçmişini ve çerezlerini silmek isterken aşağıdaki (1.resim) uyarıyı veriyor.Chrome kapatılmadan temizlik yapılamaz tarzında.Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip işlemlere baktığımda chrome.exe'nin chrome kapalı olduğu halde çalışıyor olduğunu görüyorum(2. resim).Bilgisayar başlar başlamaz otomatik olarak çalışıyor arka planda chrome.exe.Sağ tık yapıp işlemi sonlandırmak istediğimde erişim engellendi hatasını alıyorum.Bana bunun çözümünü söyleyebilecek var mı? Teşekkürler şimdiden..

• Chrome > Ayarlar > (En aşağı in) Gelişmiş seçenekleri göster > (aşağı in) Chrome Arka Planda çalışsın tiki kaldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev yöneticisinde Başlangıç sekmesinde açılışta başlamasını istemediğiniz programları belirleyebilirsiniz.

• Chrome ayarlardan arka planda çalıştırma tikini zaten kaldırmıştım ama o çare olmadı.Ayrıca başlangıç sekmesindede chrome gözükmüyor malesef.Sorunun başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmekteyim.
  • Görev Zamanlayıcı'ya bakın orada sekmelerde Chrome var mı diye...

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Ordada göremiyorum baktığım zaman.Değişik bir sorun anlayamadım.Kaldırıp temiz kurulumla tekrar yüklediğim oldu o da çare olmadı.
  • Son bi ihtimal, başlangıç klasörüne bakın. Chrome'un kısayolunda hedefin yanında -s falan gibi kodlar var mı ona bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Chrome kısayoluna baktım.Hedefte kod yok.Başlangıç klasörüne hem görev yöneticisinden baktım hem de ccleaner ile baktım.Chrome yok..Gözükmüyor.Fakat bir şey buldum.Ccleaner ile zamanlanmış görevleri kontrol ederken google update adında 2 işlemi gördüm.Başlangıçta açılmaya zamanlanmışlar.Bir tanesinin hedef kısmında /c kodu vardı.İkisinide devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlattım ve şu an chrome başlamadı başlangıçta.Ccleaner ile de temizlik yapabiliyorum.Umarım bu çözüm kalıcı olur.Daha öncede bir kaç kez başlangıçta başlamayıp sonra ki pc açışlarımda başlamışlığı olmuştu.Son bir soru sorayım.2 tane zamanlanmış görevi (google update) iptal ettim.Sisteme bir zararı dokunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScottCraig -- 7 Aralık 2015; 15:39:23 >

• Onların chrome ile yakından alakası var ama chrome ile bağlantılı değil. Chrome'un sizin haberiniz duymadan sürümünü böyle güncelleştiriyor. Ama chrome.exe ile alakası yok. Güncelleştirmeler gelmeyebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.