|
Microsoft, Windows 10'a yeni özellikler eklemeye devam ediyor
-
-
Koskoca şirket daha windows 11'i toparlayamadı. Değişik sorunlarla karşılaşıyorum bazen reset atmadan düzelmiyor bazen format attığım bile oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctntas -- 25 Ocak 2025; 14:00:49 >
-
Win 11 de aylardır dosya gezginini düzeltemediler daha! tam ekran olmayan konumlandırmalarda görünümden açılan menü aşağı doğru değil; yukarı, ekran dışına doğru açılıyor... Vista dahi pcsine göre hantaldı belki ama böyle sorunlu değildi yahu!
-
Onlar anca saçma sapan kısıtlamalarla uğraşırlar bunlar önemli değil.
-
Dış güçlerin oyunları bunlar. Windows 11 mükemmeldir.
-
Vista'daki sorunlar bile kendisinden 3 yıl sonra SP2 ile çözülmüştü, Win11 ise daha da kötüye gidiyor, masaüstü sağ tıklamada artık efekt çalışmadığı gibi de gecikme yapıyor, Windows ME'yi bile kıskandırır facia konusunda.
xaml ile ilerledikleri sürece düzelecek gibi de değil, sırf xaml'ı zamanında beceremediler diye koca Windows Longhorn işletim sistemini iptal edip tekrar win32 ile Vista'yı çıkardılar. Win32'in gözünü seveyim. Yok güvenliksizmiş yok açık çokmuş, hepsi bahane, çözülemeyecek şeyler değil bunlar.
xaml çözülemez mi peki? çözülür elbet fakat o MS'in başındaki legalize scammer ile o iş çözülemez.
-
Bu ne absürt bi hata böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En basitinden sürükle bırak bile stabil çalışmıyor. Bu kadar basit bir hatayı bile kaç senedir düzeltmediler.
Günlük kullanımda ikide bir kitlenen explorerla mı uğraşacağız, ayıca her canları sıkıldığında bir seçeneğin yerini değişiyorlar 1 sene katlandım sonra geri döndüm 10'a.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 25 Ocak 2025; 19:19:27 >
-
Yazın yeni bir laptop aldım. Sadece w11 driver vardı. Mecburen w11 kurdum. Bir hafta sonra Ubuntu döndüm. Sonradan yanına driver bulup w10 da kurdum. Ubuntu her işimi görüyor w10 açmadım doğru dürüst
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
win 11 i sildim win 10 a geçtim win 10 daha iyi win 11 tam oturmamış
-
Hem tam ekran, hem de tam ekran değilken aşağıya doğru açılıyor bende.
-
yabancı dergide win 11 24h2 kullanmayın diye kapak yapmışlar. 24h2 kaldırma rehberi yayınlamışlar. win 11 24h2 de binlerce hata var demişler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı makinelerim var. Win10, Win11, Lubuntu, ve MacOS ile çalışan. Lubuntu hatta 2008-2009 model bir ThinkPad'de yüklü. DDR2 ram falan var cihazda, HDD var o derece antika yani. Win11 yüklü makine AMD 7840HS, RTX4070M bir laptop. Ya bir işletim sistemi ses yükseltme alçaltma sliderında lag yapar mı? Win 11 yapıyor. Sesi kısıyorum, sistem sesi yarım saniye gecikmeli geliyor. Böyle saçmalık görmedim. O laptopu açasım gelmiyor Win11 yüzünden. 2-3 sene daha destek verecek olsalar ona da 10 yükleyeceğim sıfır makinaya. Böyle giderse destek falan sallamayıp temiz bir Win10 kuracağım. Rezalet resmen Win11. Lubuntu ile çalışan 15 senelik thinkpad daha seri akıyor.
-
Bende de Ubuntu 25.04 var masaüstü bir de oyun laptopu var win11 bu win11 daha çok oyun desteği olmasına rağmen ayda 4 kere anca açıyorum. Linux hayata sadelik katıyor bir açıyorsun pcyi reklam yok bişey yok sapsade win11 arkada o kadar çok şeyi Microsoft'a gönderiyor o kadar reklam gösteriyor ki kısıtlanmış hissediyorum sanki PC benim değil de mşsafiröişim gibi. bu his yüzünden ubuntuda ne çalışıyorsa onu oynamaya her işi orda yapmaya başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte win 11 in en büyük sorunu da bu. Burada Dhde de tonla başka hatalar haber oldu, hiç biri bende olmuyordu ama bende de başka hatalar oluyordu. bu da onlardan biriydi. Sorun şu ki eskiden google a hatayı yazar çözüm bulurdum, şimdi onu da bulamıyorum, sanki hata yaşayan herkes farkjlı şekilde yaşıyor hataları.
-
Vista bu 11'in yanında yunmuş arınmış tertemiz bebek gibi kalır yeminle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosya gezgini hala çok sorunlu ya
-
Eski hesap makinası, Windows Photo Viewer, eski güç göstergesi... bunları sisteme eklemekte olduğu gibi... yöntemler olacaktır herhalde eski Outlook Express'i geri getirmek için?
Of ne kötü cümle oldu!
-
sonu 667 olan bir güvenlik güncellemesinden kaynaklı olan bir hata onu güncellmeyi kaldırınca sorun düzeliyor. (24H2)
-
o değil win11 övenler bile var şaka gibi laptopun sürücü desteği olmamasına rağmen w10'a düşürdüm x64 driverları elle girerek zarla zorla kullanıyorum hayat varmış win11'de i5 12.nesil işlemci nasıl bayılıyor anlam veremiyor insan.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Win 11 de aylardır dosya gezginini düzeltemediler daha! tam ekran olmayan konumlandırmalarda görünümden açılan menü aşağı doğru değil; yukarı, ekran dışına doğru açılıyor... Vista dahi pcsine göre hantaldı belki ama böyle sorunlu değildi yahu! |
Koskoca şirket daha windows 11'i toparlayamadı. Değişik sorunlarla karşılaşıyorum bazen reset atmadan düzelmiyor bazen format attığım bile oluyor
|
Benzer içerikler
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
- netflix üyelik
- snapchat toplu arkadaş silme
- youtube reklam engelleyici
- fake fotoğraf sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X