Şimdi Ara

2.kez red yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.kez yine oda yuruyeb kıza beraber yürüyelim mi diye sordum saçma oldu diyip beni rezil etmişti

Bu sefer biraz sohbet ettiğim bir kızdan telefonunu istedim yine reddedildim ben kimseye numaramı vermiyorum dedi

Ki kız ultra tipsiz 1. Side tipsizdi.

Bakmıyorlar abi ne yapiyim aktif oluyorum muhabbette kurdum olmuyo of of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umursama, o numaranı ister zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim herkes kendi değerini kendi belirliyor. kimseyi kovalama özgüvenli ol/taklidi yap. kadın milleti ilgiyi sevgiyi farkettiği anda tamam bu cepteye getiriyor. sen de farketmişsindir seven s s sevilir durumlarını kendinden emin ol, muhtaç olduğun kudret damarlarında.
  • Abi istemiyor 21 yasina geldim kimse istemiyor.bari ben atılgan kosuskan oliyim diyorum yine bakmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 26 Temmuz 2019; 11:13:17 >
  • Açıkçası o yaşa kadar hiç olmadı, düşünmedim bile, kız nedir aklımdan bile geçmedi. Bir yerden sonra dönüp arkana bakıyorsun, neler olmuş neler, zamanla olur. Sen normal takıl sohbet et vs. İlla bu olacak diye her önüne gelene asılma. Kafan rahat olsun, olunca da ne olacak taktığın şeye bak

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Abi keşke herşey kadar kolay olsa etrafımda insanlar kızlı erkekli takılıyor hergun oluyorum

Dayanamıyorum abi

• Etrafındakiler sana psikolojik baskı ile geri dönüş sağlamış. Umursama, düşünme. Tek derdin kız olsa keşke. Çevrende hiç görmeseydim, bu kadar düşünmezdin. Hadi sevgilin oldu, herkes sevgilisi ile Mercedes e binip gezicek, sende ise araba yok. Bir konu da bunun için mi açacaksın (: Bu dünyanın derdi bitmez, dediğim gibi rahat davran, umursama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Alert 2 İçin Birkaç İpucu
    18 yıl önce açıldı
    GTA 5 Ban Yedim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reTTTTTTTT LAN RETTTTTTTTTTTTTTT
  • Valla bencede o kadar kolay değil ama geçen gün sevgilimle onun arkadaşı kafede otururken arkadaşı bir çocukla kesişmiş sonra çocuk masaya gelmiş muhabbet falan etmiş sonda arkadaşının numarasını istemiş oda vermiş not: çocuk yakışıklıymış doğal olarakta özgüvenli
    Gerçekten yapabilen anında hallediyor ben yapamazdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok üzgünüm babacim vallahi dayanamıyorum ölüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Çok üzgünüm babacim vallahi dayanamıyorum ölüyorum
    ben de üni sınavına girdim ikinci sefer yine hüsran. sıralama 200 bin. bilgi müh istiyorum ama türkiyenin öbür ucu anca tutuyor.
    Zaten olacağı yok şuan kabullenme asamasindayim sonrasında zihnen bitkisel hayata gececegim

Bundan dolayı herkese anneme babama hatta tanrıya bile ofkeliyim ben bu tiple işkence çekecek kadar büyük bir kötülük yapmadım

• Of be babam of

• Rabb'inden ne istersen verir. Ya sen farketmezsin, ya da zamanı vardır. Böyle saçma bir konu için, değmez. Her şeyin bir zamanı ve yeri vardır, erken daha, zamanla olur, tek diyeceğim üsteleme. Gelir onlar

Abi neyi erken adamlar 15 yaşında bunları yaşamaya başlıyor

Beni teselli etmeye çalışıyorsun anlıyorum ama herşeyin farkındayım

• 15 yaşında, Ferrari ile geziyor, bizim Ferrarimiz var da kızlar mı bakmıyor

Ne rerrarisi abi sokaktan bahsediyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.