|
Bildirim
|
pubg, minecraft, zula, agario gibi oyunlar oynuyorsan beğenmemen normal. Witcher gibi oyunları oyun kültürüne sahip, oyunu hikayesiyle oynayan bilgili oyuncular beğenir.
|
Çok eleştirel ve içi dolu yorumun için teşekkür ederiz. Konuya girişi de iade etme şansımız olsa keşke.
|
Pubgde minecrafta ne varmış
Psudeo elitizm kasmayın |
sinema filminde sanat filmi eleştiricileri gibi
birde oyun eleştiricileri çıkmış pubg ye laf atan adam senın gıbı boş vaktımz yok kaç yaşına geldım calısıyorum akşam çalışıp gelıp yarım saat oynuyorum ve cok zevk alıyorum tamam mı. viçırmış başatma o oyunu oynayanaın |
aYnn zafer aBiMMM öVüYoRsA İLQ besHê KoYuLuR
|
nasıl bir çevren var senin. kim witcher oynuyorum çok coolum diye dolaşıyor. oyunun hikayesini, atmosferini, oynanışının kalitesini övüp geçiyorlar.
|
bende bu withcer'ın orasını burasını öpen tayfayı yıllardır merak ediyorum. sanki daha önce başka hiçbir oyun oynamamışlar gibi öve öve bitiremiyorlar.
ne zaman witcher ile ilgili konu görsem aklıma '' geldi yine tipini s '' karikatürü geliyor. |
Tum oyunlari cop. 1.oyuna zaten diyecek bir sey yok. 2. Oyun cok agir. 3.oyun cok sikici.
Millet sirf cok ovuldu diye oynuyor. Hatta oynamayan insan bile ovuyor. Bu aralar mesela anthem ve apex legends diye 2 gereksiz oyun cikti. Millet delirdi oyun iyi kotu umurlarinda degil sadece oynuyorlar. |
Kişisel yorumdur tabi diyeceğim de 1 saat oynadığın oyunu kötülüyorsan bu kişisel yorum olmaktan çıkar.
1 saatte ne gördün de yorumlayabiliyorsun iyi veya kötü bir şekilde diye sorarlar adama. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|