Bildirim
2 Kişilik Aile İçin Buzdolabı Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
iki kişiyseniz hiç gerek yok ama geleceği düşünün. İleride ailenizin büyüme şansı varsa biraz daha büyük alabilirsiniz -
Cevaplarınız için teşekkürler.
SAMSUNG RT38K5100S8 fiyat performans ürünü müdür? Veya bu litre / boyutta başka model ve marka önerir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eleysian
Cevaplarınız için teşekkürler.
SAMSUNG RT38K5100S8 fiyat performans ürünü müdür? Veya bu litre / boyutta başka model ve marka önerir misiniz?
Yok fiyatına göre güzel ürün tedirgin olmayın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.teknosa.com/urunler/190040032/vestel-eko-nf480-buzdolabi?gclid=Cj0KCQjwlf_MBRDUARIsAD8Gj8AtN4qAcyRncHsxtK2WVgrx9MQWnmBBn-J6ZlYvv90RKb12BzzJTKkaAnUzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
vestel tavsiye ederim. Bu modeli geçen sene kardeşim aldı, çok memnun. Benim 25 senelik dolap artık soğutmaya başlamayınca ve indirime de denk gelince aldım. Ben de memnunum. İncelemenizi salık veririrm.
-
Samsung modellerine bulaşma, genelde bir şekilde sorun çıkartıyorlar.. Arçelik-Beko modelleri de öyle, garanti süresi bitince mutlaka sorun çıkartıyorlar ve parçaları kolay bulunmayabiliyor.
Ben Vestel'in buzdolabı ve çamaşır makinesini kullanıyorum. Vestel Çamaşır makinesi modellerinden birinde (optional washing technology diye bir model) üretim hatası olduğu için değiştirdiler 2008 yılında.. 2011 yılında da Vestel buzdolabı aldım, hala sorunsuz olarak kullanıyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: nightsoldier
https://www.teknosa.com/urunler/190040032/vestel-eko-nf480-buzdolabi?gclid=Cj0KCQjwlf_MBRDUARIsAD8Gj8AtN4qAcyRncHsxtK2WVgrx9MQWnmBBn-J6ZlYvv90RKb12BzzJTKkaAnUzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
vestel tavsiye ederim. Bu modeli geçen sene kardeşim aldı, çok memnun. Benim 25 senelik dolap artık soğutmaya başlamayınca ve indirime de denk gelince aldım. Ben de memnunum. İncelemenizi salık veririrm.
Bu ürünü 1300tlye kargo dahil almanıza yardımcı olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X