Şimdi Ara

2 Kişilik online oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; işyerinde 1 saat falan online olarak arkadaşla oyun oynayacağız. Oyunun sistem gereksinimleri düşük olmalı. Ne tavsiye edersiniz. Şimdiden Teşekkürler. (internette indirebileceğim eski oyunlardan olmalı)

• fifa 2000
  • Ya aslında ben fifa 99 indirdim ama makinaların bi türlü birbilerini görmesini sağlayamadım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • worms (ilk)
  • Nerden indirebilirim
  • Bende bilmiyorum nerden indirebileceğini ama kesinlikle Worms sizi 1 saatliğine stresten çoooooooook uzaklara götürecek.İnanılmaz eğleniceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Bende bilmiyorum nerden indirebileceğini ama kesinlikle Worms sizi 1 saatliğine stresten çoooooooook uzaklara götürecek.İnanılmaz eğleniceksiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bizimde saatimiz var öle arası. Umarım okadar güzel değildir bide başından kalkamayız.
    Yardımlarınız için sağolun.
  • Wooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmsssssssssssss.Özellikle worms armageddon veya worms 3d olabilir.Emin olun ki müthiş eğlenirsiniz.
  • Küçüklüğümde çok oynuyorduk arkadaşlarla hatta 5-6 arkadaş 1 bilgisayarın başına toplanıp turnuva yapardık...1 saatin varsa worms oyna derim abijim belki yemeğine oynarsanız dahada eylenceli olabilir
  • Sesleri manyak yaa.Arada bir monitörü mıncıklayasım geliyor çok şekerler
  • it is comingggggg.............
  • hımm bu oyunu bulursam indiririm...
  • arkadaşım soldat diye bir oyunu önerdihttp://www.soldat.pl/main.php daha tam bakamadım nasıl
    bişi olduğuna ama güzeldir bir deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.