Şimdi Ara

2 LAPTOP ARASINDA KALDIM. BUGÜN ALICAM.ACİL YARDIM BEKLİYORUM USTALAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986445&CS_Category=_SBFAD_63_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

bu model teknosada stoklarda var. yani hemen şu anda alabilirim.

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11201275029

ya da r522 modelini internet üzerinden alıcam.

acaba hangisini tercih etsem? r520 modeli ekranı LED HD, 522 modelinin ekranı FULL HD. bunun duışında bi fark göremedi. acaba hangisini alsam? siz ne dersiniz? acil yardım bekliyorum.

• ikisininde ekranı aynı.

Aralarındaki fark yanlarında gelen işletim sistemi

Teknosa Home premium veriyor.

Diğeri Home basic..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

ikisininde ekranı aynı.

Aralarındaki fark yanlarında gelen işletim sistemi

Teknosa Home premium veriyor.

Diğeri Home basic..
    tek fark birinin premium birinin basic olması mı? peki hangisini tercih etmeyelim dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N@BoThİ

tek fark birinin premium birinin basic olması mı? peki hangisini tercih etmeyelim dostum?

Alıntıları Göster
    26 Haziran dan sonra alınan Home premiumlarda ücretsiz win 7 ye geçiş olacak..

Home basic te böyle bir şansınız yok...

Teknosa dakinin fiyatı pahalı..ama internetten alırsanız 100TL lik hediye çekiyle daha uygun olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Win7 önemli değil diyorsan:
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSAMRXS04TR
    win 7 performans çok iyi deniyor o nedenle win 7 benim için önemli. o yüzden r520 modelini alıcam sanırım. ama sonradan 522 almadığım için pişman olmak istemiyorum. ne yapsam acaba.
  • quote:

win 7 performans çok iyi deniyor o nedenle win 7 benim için önemli. o yüzden r520 modelini alıcam sanırım. ama sonradan 522 almadığım için pişman olmak istemiyorum. ne yapsam acaba.

Alıntıları Göster
    niye 1.5 milyar cıvarinda para vereceksen HP DV6-1146ET modeline bakmıoyrsun bi?
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6-1144ET-HP-DUNYASI,9505.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

niye 1.5 milyar cıvarinda para vereceksen HP DV6-1146ET modeline bakmıoyrsun bi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SEZzZER_TR

yok ki bu makine İB de..

işletim sistemi farkı için FS02 olanı tercih ederdim. vista basic hiç bir halta yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

yok ki bu makine İB de..

işletim sistemi farkı için FS02 olanı tercih ederdim. vista basic hiç bir halta yaramıyor

Alıntıları Göster
    olmayan makine için Hp yi mi diyon yoksa Konuyu açan arkadaşın makinesini mi diyorsun Ben alırsam HP alacam şu öss bir açıklansın da :( Hem bu home premium Win 7 ye geçiş olabilermiş Ayrıca bu ne kadar önemli ki yaw Ücretsiz geçiş olmasa bile interneten indirilemiyormu yani...

• quote:

olmayan makine için Hp yi mi diyon yoksa Konuyu açan arkadaşın makinesini mi diyorsun Ben alırsam HP alacam şu öss bir açıklansın da :( Hem bu home premium Win 7 ye geçiş olabilermiş Ayrıca bu ne kadar önemli ki yaw Ücretsiz geçiş olmasa bile interneten indirilemiyormu yani...

Alıntıları Göster
    HP : Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
    Sansung : Intel Core 2 Duo T6600 2,20 GHz, 800 MHz, 2 MB
    HP : 4 GB DDR2 1066 MHz Ram (Max 8 GB)
    Sansung : 4 GB DDR2 800 MHZ
    HP: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2303 MB
    Samsung : 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650

bu özellikler yeter karşılaştırmaya bence
    Samsung modelinin işlemcisi T'li birşey olduğu için P'li modellere göre daha çok ısınıyormuş...

• quote:

HP : Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci

Samsung modelinin işlemcisi T'li birşey olduğu için P'li modellere göre daha çok ısınıyormuş...

Alıntıları Göster
    quote:

arada 400 tl civarı fark var. acaba o farka değer mi?

• quote:

quote:

arada 400 tl civarı fark var. acaba o farka değer mi?

Alıntıları Göster
    SEZzZER_TR kardeş hp nin de ramleri 800 mhz,ekran kartındaki bellek kıyaslaması bi işe yaramaz önemli olan ikisininde gddr3 olması yani eşit ikiside...tabi hp nin işelmci farkı baya bi üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patronas -- 11 Temmuz 2009; 13:53:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: patronas

SEZzZER_TR kardeş hp nin de ramleri 800 mhz,ekran kartındaki bellek kıyaslaması bi işe yaramaz önemli olan ikisininde gddr3 olması yani eşit ikiside...tabi hp nin işelmci farkı baya bi üstün

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: patronas

R520 ekran kartı DDR3 mü? hiçbiyerde yazmıyor.

• quote:

quote:

R520 ekran kartı DDR3 mü? hiçbiyerde yazmıyor.

Alıntıları Göster
    evet gddr3 netsipariş in sitesindeki samsung r 520 nin özelliklerinde yazıyor.ayrıca samsung r 520 kulübünede bakabilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

valla ben öyle profesyonel değilim yani pek fazla anlamam oradan buradan milletin yorumlarından öğrendiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum Öyle diyorsan haklısıındır kardeş ne yapak :)

• quote:

quote:

valla ben öyle profesyonel değilim yani pek fazla anlamam oradan buradan milletin yorumlarından öğrendiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum Öyle diyorsan haklısıındır kardeş ne yapak :)

Alıntıları Göster
    hpdeki 4650 ddr3 , bence hp yi al işlemcisi taş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

hpdeki 4650 ddr3 , bence hp yi al işlemcisi taş gibi

Alıntıları Göster
    bence bütçe sorununuz yoksa dv6 1144 et alın(özellikleri bakımından iyi yoksa kullandığım falan yok).birde tekrar söylüyorum hpdv6 1144 de samsung r 520 de ekran kartları gddr3 dür yani aynı.r 520 ile r 522 arasından ben r 520 yi tercih ederdim sırf home premium olduğu için yoksa r 522 özellik açısından biraz daha iyi.

• quote:

bence bütçe sorununuz yoksa dv6 1144 et alın(özellikleri bakımından iyi yoksa kullandığım falan yok).birde tekrar söylüyorum hpdv6 1144 de samsung r 520 de ekran kartları gddr3 dür yani aynı.r 520 ile r 522 arasından ben r 520 yi tercih ederdim sırf home premium olduğu için yoksa r 522 özellik açısından biraz daha iyi.

Alıntıları Göster
    Yazdigin urunler arasinda R520 yi alman daha mantikli gorunuyor. Vista Home premiumdan ucretsiz Windows 7 ye gecme imkanin var. Ayrica HP makinalardan uzak durmanida tavsiye ederim cunku bu yeni seri modellerde de isinma sorunu oldugu soyleniyor. Kesin olarak ispatlanmadi ama forumlarda konusulanlar boyle. CPU olarak HP nin P8700 CPU lu modeli yazmis oldugun urunlerden oldukca ustun ama sadece CPU konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Yazdigin urunler arasinda R520 yi alman daha mantikli gorunuyor. Vista Home premiumdan ucretsiz Windows 7 ye gecme imkanin var. Ayrica HP makinalardan uzak durmanida tavsiye ederim cunku bu yeni seri modellerde de isinma sorunu oldugu soyleniyor. Kesin olarak ispatlanmadi ama forumlarda konusulanlar boyle. CPU olarak HP nin P8700 CPU lu modeli yazmis oldugun urunlerden oldukca ustun ama sadece CPU konusunda.

Alıntıları Göster
    Arkaaslar bende laptop alma zorndaym. kulanma amacım : grafık programla vs ıslerde yanı flash autocat photoshop ılıstrator bu tur programları kasmadan calıstıracak ozllıklerde bır model ıstıyorum. Ayırdıgm buce maksımum 1400 tl. ozellıkle ıtedıgım ekrn kartı paylaşımsız 512 mb geforce olacak. ısınma problem gurultu hıc olmacak. bana dayanıklı bu verdıgım krıterlere uyan kesın emın oldugunuz bır model oerebılırmısınız. aklımdakı markalar asus ve lg. ama daha ı dıyebılecegınız bır model varsa lutfen nereden ve ne almalıyım lınk verrsenız sevınırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Arkaaslar bende laptop alma zorndaym. kulanma amacım : grafık programla vs ıslerde yanı flash autocat photoshop ılıstrator bu tur programları kasmadan calıstıracak ozllıklerde bır model ıstıyorum. Ayırdıgm buce maksımum 1400 tl. ozellıkle ıtedıgım ekrn kartı paylaşımsız 512 mb geforce olacak. ısınma problem gurultu hıc olmacak. bana dayanıklı bu verdıgım krıterlere uyan kesın emın oldugunuz bır model oerebılırmısınız. aklımdakı markalar asus ve lg. ama daha ı dıyebılecegınız bır model varsa lutfen nereden ve ne almalıyım lınk verrsenız sevınırım.

Alıntıları Göster
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1827&u=Lenovo%20SL500%20609DO66 bu modlnasıl arkadslar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.