ikisi arasinda kaldim arkadaslar 100 tl fark var oyun icin hangisi daha iyi acaba?
i3 olan modelin işlemci hızı benim için çok düşük o yüzden amd yi tercih edin derim.
mert--M
kullanıcısına yanıt
hocam i3 de invidia ekran karti olmasi bi avantaj mi acaba yoksa
6tuncay2
kullanıcısına yanıt
Amd olan laptop un ekran kartı modeli yazsa tam net bir tavsiye verebilirdim.Öte yandan da 2.1 ghz oyunlarda nasıl bir performans sergiler bilemiyorum.Ekran kartı iyi olsa bile işlemci ağır kalırsa gene problem olur sizin için
mert--M
kullanıcısına yanıt
galiba ekran karti yok hocam ryzen 5 li modelde yoksa teredutte kalmazdim da
3500u da vega8 Apu var mx130ile kafa kafaya performans veriyor.
İşlemci olarak 10110u tek çekirdek performansı çok az üstte olsada çoklu çekirdek performansı fark açılıyor.
3500u al dostum
DIA
kullanıcısına yanıt
peki hocam cok sağolun yarin sabah alicam artik ryzen 5 li modelini
6tuncay2
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Oyun esnasında altında bir notebook soğutucu ile kullanmakta fayda var.
Dostum oyun için ikisi de fazlasıyla yetersiz. İmkan varsa masaüstü yoksa ikinci ele yönelmeni öneririm.
U serisi islemciler oyun icin degil, az enerji tuketimi sayesinde uzun sarj isteyenler icin, yani okul/is/medya tuketimi odakli islemciler bunlar. Oyun oynama hedefiniz varsa yanlis tercih.
Oyun oynayacaksan masaüstü al bunlarla oyun felan oynanmaz, oynarsında yani en düşükte belki oda tat vermez zaten bir sene sonra yeni çıkan oyunların çoğunu açmaz.Masüstü alırsan en azından yükseltme imkanın var ama öğrenciyim laptop lazım illede laptop olacak diyorsan vega8 li ryzenli modellere bak derim daha uyguna daha çok özellikli PC alabilirsin.İntel luzumsuz pahalı.
War RockW
kullanıcısına yanıt
hocam oyundan kasit zula cs go falan oynatmasi yani yugenim icin alicam oyun bilgisayari olmadigini biliyorum ama piyasa cok pahali elimden bisey gelmiyor masa ustu olarak ne onerirsin
Yirikalische
kullanıcısına yanıt
basit oynulari acsin yeter hedefim yigenime alicam hocam bundan daha iyi dizustu de bulamam herhalde bu fiyata varsa yardimci olurmusun hocam
Aşağı yukarı benzer modellerdir fiyatı uygun olanı alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
U serisi islemciler oyun icin degil, az enerji tuketimi sayesinde uzun sarj isteyenler icin, yani okul/is/medya tuketimi odakli islemciler bunlar. Oyun oynama hedefiniz varsa yanlis tercih.
Hocam bu modellerle office ve 1080p film izlemede sorun yasamayiz değil mi
Age of empires 4u bekliyorum onu düşük de olsa acmaz mi bunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme