Merhaba arkadaşlar elimde samsung 8gb ram 1tb hdd ve 2gb ekran kartlı iyi bir bilgisayar var ayrıca eski bilgisayarım HP 320gb hdd intel core duo 1.89ghz işlemci 1 gb ram.
1) 1gb rami 2 gb ram'e yükseltsem mi? 2) HP'yi ne amaçla kullansam? internetten baktım fakat kararsızım açıkcası bu özellikte bir HP ne için kullanılabilir? 3) Server olarak kullanmak istersem ne yapmam gerekir?
herkese vereceği cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Eski bilgisayarınızdan daha uzun süre verim alinabilir. Ram ekleyerek ve sabit diski değiştirerek basit ama etkili bir yükseltme yapmış olursunuz. Özellikle linux dağıtımları bilgisayarınızda oldukça stabil çalışacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Linux'ta hangi sürümü önerirsiniz? Hızını etkiler mi? Günlük işler yapan bir kullanıcıyım oldu ki Linux yükledim windowstan temelde farkı nedir ve ne üzerine kullanımlarda daha iyidir Linux sistemi?
mtetikM
kullanıcısına yanıt
Aşağıda konfigürasyonu yazılı 2005 üretim kullanmadığım notebook'uma Windows 8.1 update 1 kurdum. Xp kadar hızlı çalışıyor. Update 1 tabletlerde bile çalışması için minimum donanım ihtiyacı var. Sürücüleri bir şekilde halledebilirseniz daha uzun süre kullanırsınız.
Öneriniz için teşekkürler hocam fakat diğer dizüstü bilgisayarım windows8.1 donanım olarak 2 gb ekran kartı 8gb ram 1tb hdd var fakat işletim sisteminden hiç memnun değilim istediğim hızı vermiyor sanki yada bana öyle geliyor. Sonuç olarak windows 8 biraz uzak bir ihtimal şuan için ama öneriniz için teşekkür ederim