Şimdi Ara

2 lig birden atlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
30.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün farkettim BR 3 te 100 puandaydım.. 1. maçı kazanıp 2.yi kaybettim sonra 3. maçı attım ve kazandım

Beni Bronz 2 yerine Bronz 1 e attı. Sonradan öğrendim Ne kadar çok maç kazanırsak 2 lig birden atlama şansı kazanıyormuşuz. Benden başka atlayan var mı?

Arkadaşımda Gümüş(Silver) 5 ten Gümüş(silver) 3 e atmışlar.. Güzel bişi aslında

Edit: kısatlmayı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 24 Şubat 2013; 14:37:04 >

• 6-7 li Win streakle bile 2 division almadım ki , Silver'dayım.
  • Gm ney la, beynim durdu
  • 27 maçta 21 win var hala br 1 deyim

Westten geldim..

edit: GM dediğim gümüş ( silver )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 24 Şubat 2013; 14:34:02 >
  • sanmıyorum öle bısı olucağını bayağı ilginç geldı suan...
  • Galibiyet sayın azsa, win ratio yüksekse yani oluyor. Ben gold V ten Gold lll e atlamıştım 30 winim tek varken
  • Bende bu soruyu supporta sormuştum cevabı aşağıda.

Merhaba AngelMiyu,

Ben Oyuncu Destek ekibinden Jhonnie.

Benimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederim. Lig sisteminin en doğru şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla çevrimiçi olmayan sihirdarlara müdahale edecek bir sistem geliştirdik. Eğer 28 gün faal olmazsan, ligdeki sıralamada görünmeyeceksin. Sonra her 7 günde bir, çevrimiçi olana kadar lig puanı kaybedersin. Liglere göre kaybedilecek puanlar:

Elmas: 50 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Platin: 35 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Altın: 25 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Gümüş: 10 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Bronze: 0

Eğer sıfır lig puanının altına düşersen bir alt kümeye yerleştirileceksin. 5. kümedeysen de bir alt lige düşersin. Lütfen bu sistemi liglerde sadece aktif oyuncuların bulunması için geliştirdiğimizi unutma.

2 küme atlama durumu ise çok nadir olmaktadır. Şöyle bir örnekle durumu anlatmak isterim: Dereceli bir oyuna girdiğinde, eskiden Elo denen eşleştirme derecene uygun rakiplerle ve takım arkadaşlarıyla eşleştirilirsin. Eşleştirme derecen, bulunduğun ligdeki diğer oyuncularınkiyle aşağı yukarı eşit olduğu farz edilir. Eşleştirme derecen bir sebepten dolayı Lig genelinden düşükse, 1. Küme Serisine yaklaştıkça Lig Puanı’nı daha yavaş kazanmaya başlarsın. Eşleştirme derecen özellikle düşükse, kazandığın oyunlardan sıfır Lig Puanı alman bile mümkündür.

Çok benzer olarak nadir durumlarda eğer eşleştirme derecen(MMR) bir sebepten dolayı kümendeki diğer oyunculara göre çok yüksekse, terfi maçlarını kazandığında 2 küme birden atlayabilirsin.

Başka bir sorun olursa lütfen bana iletmekten çekinme.

Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

Jhonnie
    Riot Games Oyuncu Destek

Şubat 21, 2013 02:11

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnim arkadaşımda birlikte peşpeşe kazandığımız 6 maç sonunda 4 den 2 ye yükseldi, açıklamada olduğu gibi yüksek mmr varsa atlatıyor sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce başıma gelen olay "Gümüş V" ten "Gümüş III" e atladım
  • silver 5 deyim bende tr ye geçince bronze düşcem sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

silver 5 deyim bende tr ye geçince bronze düşcem sanırsam

Yükselmen gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok kardes dusuruyor ben silver 1 dim westte tr ye gectım silver 5 neyseki ustun yeteneklerım sayesınde 1 haftada gold 4 oldum :P (kendımı cok ovdum)
  • iyiymis.bir de uzun sure oynamis iyi oyuncular bile bronzda surunuyorken yeni 30 olmus nooblar bir mac yenip silver oluyor.Bu duruma bir duzenleme yapilacak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 4 Mart 2013; 19:10:33 >
  • Bir sey soracagim misal gold 5 yesin puanin - lere dustu Silver 1 e dusuyormusun yoksa hep golddamisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

Bir sey soracagim misal gold 5 yesin puanin - lere dustu Silver 1 e dusuyormusun yoksa hep golddamisin.

Silver 1
  • Ben gold 5-3-1 şeklinde atladım 2şer 2şer oldu hep. 28 galibiyet 9 yenilgi var. Şu an gold 1 de terfi maçlarındayım platine geçerken neler olacak merak konusu.
  • Tr ye geçtiğimden beri ikişer ikişer atlıyorum ben normal
  • Valla 2 lig atladım ondan sonra tr ye bişiler oldu. Günde en aşa 5 el giriodum 4üde hertürlü alıorum şu bi kaç gündür 5 maçın 2-3ünü vermeye başladım.. Hala br1 deyim. Kurtarın beni
  • Tüm istatiksel bilgilerin ile (normal ve dominion oyunlarında dahil) belli bir MMR puanı veriyorlarmış eğer belli bir sebepten dolayı gizli elon yani mmr puanı yüksek ise bir kaç lig birden atlıyabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

silver 5 deyim bende tr ye geçince bronze düşcem sanırsam

Yükselmen gerekmiyor mu?

tr de kime sorsam genelde forumda plat olmuş genelde eloları yüksek o yüzden demiştim belkide yükselir tam bilmiyorumda daha doğrusunu sizler bilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.