Şimdi Ara

2 lig birden atlama. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
30.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Silver 3'den silver1 attı direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 4 Mart 2013; 22:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Gm ney la, beynim durdu

Game Master or GüMüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Bende bu soruyu supporta sormuştum cevabı aşağıda.

Merhaba AngelMiyu,

Ben Oyuncu Destek ekibinden Jhonnie.

Benimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederim. Lig sisteminin en doğru şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla çevrimiçi olmayan sihirdarlara müdahale edecek bir sistem geliştirdik. Eğer 28 gün faal olmazsan, ligdeki sıralamada görünmeyeceksin. Sonra her 7 günde bir, çevrimiçi olana kadar lig puanı kaybedersin. Liglere göre kaybedilecek puanlar:

Elmas: 50 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Platin: 35 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Altın: 25 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Gümüş: 10 Lig Puanı / her 7 günde bir
    Bronze: 0

Eğer sıfır lig puanının altına düşersen bir alt kümeye yerleştirileceksin. 5. kümedeysen de bir alt lige düşersin. Lütfen bu sistemi liglerde sadece aktif oyuncuların bulunması için geliştirdiğimizi unutma.

2 küme atlama durumu ise çok nadir olmaktadır. Şöyle bir örnekle durumu anlatmak isterim: Dereceli bir oyuna girdiğinde, eskiden Elo denen eşleştirme derecene uygun rakiplerle ve takım arkadaşlarıyla eşleştirilirsin. Eşleştirme derecen, bulunduğun ligdeki diğer oyuncularınkiyle aşağı yukarı eşit olduğu farz edilir. Eşleştirme derecen bir sebepten dolayı Lig genelinden düşükse, 1. Küme Serisine yaklaştıkça Lig Puanı’nı daha yavaş kazanmaya başlarsın. Eşleştirme derecen özellikle düşükse, kazandığın oyunlardan sıfır Lig Puanı alman bile mümkündür.

Çok benzer olarak nadir durumlarda eğer eşleştirme derecen(MMR) bir sebepten dolayı kümendeki diğer oyunculara göre çok yüksekse, terfi maçlarını kazandığında 2 küme birden atlayabilirsin.

Başka bir sorun olursa lütfen bana iletmekten çekinme.

Adalet Meydanları'nda görüşmek üzere!

Jhonnie
    Riot Games Oyuncu Destek

Şubat 21, 2013 02:11

Otomatik mesaj o saatte mesai yapmıyor ki onlar, konuya gelirsek hiç yaşamadım

• demekki doğruymuş silver 1 gold 5 gold 3 gold 1 diamond a kadar benle eşlik etsin bu 2şer 2şer lig atlamak çok zevkli arkadaş listem hileyi banada ver falan diolar :D
  • 8 win kazanmıştım üst üste belkide daha fazla bi anda 2 lig birden atmış buldum kendimi .
  • banada aynısı oldu 10 oyundan sonra silver 3 oldum 5 oyun sonrada silver 1'e attı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

Bir sey soracagim misal gold 5 yesin puanin - lere dustu Silver 1 e dusuyormusun yoksa hep golddamisin.

Silver 1

Gold san silver a düşemezsin.
  • Tr'de gold olduktan sonra East geçtiğimde silver 4 attı . Seriye çıkıp yendim silver 1 .
  • Beni Gold 5 ten Gold 3 e atmıştı ama seçme ekranında gold 5'ken bilen gold 3'lerin üstünde oluyorum sanırım gizli elo ile ilgili
  • Holding H kullanıcısına yanıt
    The Lord of The Hort..

Kaç ay önce ki konumu hortlatmış
  • 13 win streakla atlayamadım öyle

bir umut dedim 4 den 2 ye atar,yok 3 e geçtim sonra uğraş babam uğraş
  • Millet 2-2 atlıo biz daha bi terfiyi geçemedik..
  • peki mmr yuksek dıyelım s2 den gold5 veya b2 den s5 e gıbı atma durumu da var mı ?
  • 11 win strike yapmişlıgim var ve yeni bronz 5 ten cıktım
  • Up su isi bi anlatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir bölgeden başka bölgeye geçersen 1 lig aşağı düşersin örneğin: EU West'ten Türkiye serverine geçtiğinde UE West'te gümüş isen Türkiye serverinde bronz başlıyorsun

• Arkadaşlar herşey geçen sezondaki elonuza bağlı birşey ben geçen sezon Bronz 1'deyken bu sezon 10'da 10 yaparak Altın 4'te başladım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.