Bildirim
2 matematik sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UPpala, yokmu çözebilen? -
çemberdeki üçgen dar açılı üçgen
3 kez pisagor yaparak eşitsizlik durumunu ve üçgen eşitsizliği durumunu inceleyince gelmesi gerek cevabın -
ilk soru 600 sanırım kralmış
99(a-c) 200den küçük
a-c 0-1-2 değerlerini alir
bide a-c negatif değeler alir yani -1 -2 -3 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqican -- 18 Mart 2013; 22:38:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: itrysohard
3 kez pisagor yaparak eşitsizlik durumunu ve üçgen eşitsizliği durumunu inceleyince gelmesi gerek cevabın
aralığı 7<x<13 şeklinde buluyorum.aralığı daha daraltamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 18 Mart 2013; 22:42:20 > -
99.a-c ya 2 1 0 -1 -2......-8 e kadar ordan değerler için denemen gerekiyor -8 için mesela tek değer 1-9 -7 için 2 değer öyle yapınca 60 tane ac değeri geliyor b içinde 10 tane zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: z0rr0nur
quote:
Orijinalden alıntı: itrysohard
3 kez pisagor yaparak eşitsizlik durumunu ve üçgen eşitsizliği durumunu inceleyince gelmesi gerek cevabın
aralığı 7<x<13 şeklinde buluyorum.aralığı daha daraltamadım?
bir de şunu yapacaksınız: xkare+25 küçüktür 144
yani dar açılı bir üçgen görünce tüm kenarlara göre pisagor yazmalısınız,ben direkt gerekli olanı yazdım diğerini de siz yazmışsınız,zaten 3 pisagordan birinde x kare negatif bir sayıdan büyüktür gelecek o işe yaramıyor.Ancak dar açılı üçgen görünce mutlaka 3 tane pisagor yapın
-
quote:
Orijinalden alıntı: qazz42
99.a-c ya 2 1 0 -1 -2......-8 e kadar ordan değerler için denemen gerekiyor -8 için mesela tek değer 1-9 -7 için 2 değer öyle yapınca 60 tane ac değeri geliyor b içinde 10 tane zaten
anladım hocam teşekkürler
@itrysohard sanada teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 18 Mart 2013; 22:53:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: z0rr0nur
quote:
Orijinalden alıntı: qazz42
99.a-c ya 2 1 0 -1 -2......-8 e kadar ordan değerler için denemen gerekiyor -8 için mesela tek değer 1-9 -7 için 2 değer öyle yapınca 60 tane ac değeri geliyor b içinde 10 tane zaten
anladım hocam teşekkürler
@itrysohard sanada teşekkürler hocam
önemli değil hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X