Şimdi Ara

2. Mezun senesinde duygulandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler az önce pdf ten apotemi fonksiyon çözüyordum cevap anahtarı koymamış ****ler. 3-4 sene önce aldığım fasikülden cevaplarına bakayım dedim. (neredeyse hiç değiştirmemişler)

o zamanlar toy halimle çözemediğim, üstüne çıldırdığım soruları gördüm.. tabi şimdi takır takır çözünce eski bene hem acıdım hem özledim. bazı sorular özeldi. sevdiğim kızla üzerine karalamalar yapmışız. vallahi bugün ders yeter şimdi biraz dışarı çıkayım dolaşayım. kızı uzun süredir hatırlamamıştım özledim.

edit: o zamanlar sevdiğim kız. üstünden çok sular aktı. sadece bir an karşıma çıkınca aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 19 Ekim 2023; 1:35:20 >

• Kaybedenler kulübünün bu sayısınıda her zaman olduğu gibi değerli kent dinleyenleri, montana çetesine, şehrin kötü çocuklarına, tıp dünyasında büyük bir çalkantı yaratan Erol Egemen sendromuna, Tüm kötü ruhlara, hayatı ve kadınları halen öğrenmekte olduğunuz Kadıköy Sokaklarına adadık... Önümüzdeki salı gecesi ve sonraki geceler de sizlerle olamayacağız. Kaybedenler kulübünün tüm nushaları sona erdi. Hepinize iyi geceler diliyoruz, tabi eğer böyle bir şey mümkünse. Kaybedenler kulübü bitti.

• anılar şimdi gözümde canlandılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin hocam

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bugün sana tatil. İyi düşünmeler.

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Kaybedenler kulübünün bu sayısınıda her zaman olduğu gibi değerli kent dinleyenleri, montana çetesine, şehrin kötü çocuklarına, tıp dünyasında büyük bir çalkantı yaratan Erol Egemen sendromuna, Tüm kötü ruhlara, hayatı ve kadınları halen öğrenmekte olduğunuz Kadıköy Sokaklarına adadık... Önümüzdeki salı gecesi ve sonraki geceler de sizlerle olamayacağız. Kaybedenler kulübünün tüm nushaları sona erdi. Hepinize iyi geceler diliyoruz, tabi eğer böyle bir şey mümkünse. Kaybedenler kulübü bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.