beyler az önce pdf ten apotemi fonksiyon çözüyordum cevap anahtarı koymamış ****ler. 3-4 sene önce aldığım fasikülden cevaplarına bakayım dedim. (neredeyse hiç değiştirmemişler) o zamanlar toy halimle çözemediğim, üstüne çıldırdığım soruları gördüm.. tabi şimdi takır takır çözünce eski bene hem acıdım hem özledim. bazı sorular özeldi. sevdiğim kızla üzerine karalamalar yapmışız. vallahi bugün ders yeter şimdi biraz dışarı çıkayım dolaşayım. kızı uzun süredir hatırlamamıştım özledim. edit: o zamanlar sevdiğim kız. üstünden çok sular aktı. sadece bir an karşıma çıkınca aklıma geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 19 Ekim 2023; 1:35:20 > |
2. Mezun senesinde duygulandım

-
-
anılar şimdi gözümde canlandılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolay gelsin hocam
Hocam bugün sana tatil. İyi düşünmeler.
Kaybedenler kulübünün bu sayısınıda her zaman olduğu gibi değerli kent dinleyenleri, montana çetesine, şehrin kötü çocuklarına, tıp dünyasında büyük bir çalkantı yaratan Erol Egemen sendromuna, Tüm kötü ruhlara, hayatı ve kadınları halen öğrenmekte olduğunuz Kadıköy Sokaklarına adadık... Önümüzdeki salı gecesi ve sonraki geceler de sizlerle olamayacağız. Kaybedenler kulübünün tüm nushaları sona erdi. Hepinize iyi geceler diliyoruz, tabi eğer böyle bir şey mümkünse. Kaybedenler kulübü bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar

Kaybedenler kulübünün bu sayısınıda her zaman olduğu gibi değerli kent dinleyenleri, montana çetesine, şehrin kötü çocuklarına, tıp dünyasında büyük bir çalkantı yaratan Erol Egemen sendromuna, Tüm kötü ruhlara, hayatı ve kadınları halen öğrenmekte olduğunuz Kadıköy Sokaklarına adadık... Önümüzdeki salı gecesi ve sonraki geceler de sizlerle olamayacağız. Kaybedenler kulübünün tüm nushaları sona erdi. Hepinize iyi geceler diliyoruz, tabi eğer böyle bir şey mümkünse. Kaybedenler kulübü bitti. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X