Şimdi Ara

2 model arasında kararsız kaldım acil tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar şu iki bilgisayar arasındagelip gidiyorum tavsiye verirseniz teşekkür ederim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx960m-w10.html

http://www.teknosa.com/urunler/125033356/lenovo-ideapad-700-i7-6700hq16gb1tb256ssdgtx950-4gb80ru00hvtx-notebook

fiyat - performans açısından değerlendiriseniz sevinirim. Teknik çizim için kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozgu -- 28 Ocak 2017; 22:8:5 >

• 2. Link patlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştirdim hocam sağolun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenize uyqr mi bilmem ama yeni i7 7700hq işlemcisi ve gtx 1050 ekran kartı olan Asus var...

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl553vd-dm032t-i7-7700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-156-windows-10-pmu357002

Ebrar'dan alışveriş hiç yapmadığım için güvenilir olup olmadığını bilmiyorum... Sadece hoşuma giden bir model ve fiyat açısından da uygun gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hocam asus un sıkısını bi sefer yedim güvenemiyorum sağolun :)
  • tozgu T kullanıcısına yanıt
    Orasını bilemem... Dediğim gibi sadece bilgilendirmek için yazdım. Teknoloji şans işi... Yıllar önce Toshiba Tecra serisi laptop almıştık ben ve iki arkadaş onlar yıllarca sorunsuz kullandı benim kullandığım laptopta ise 1 ay sonra hard disk yandı. İlerleyen birkaç sene içerisinde 3 veya 4 defa ekran ara bağlantısında sorun çıktı. :) Asus hiç kullanmadım o yüzden birşey diyemeyeceğim.

Bir mahsuru yoksa sizin başınıza ne geldi...

Bu vatan da satılan x550vx modelini almıştım eve geldim klavyenin ortası bombeli çıktı, tekrar götürdüm yine değiştirdiler mağazada ciahzı kontrol ettirdim yeni cihazdada aynı bombelik vardı. En son 3. cihazı aldım gittim onda ilk 2 gün sıkıntı çekmedim sonra donmalar kasmalar başladı dahası donuyo ve sadece power tuşu çalısıyor. götürdüm servis iade verdi. sonrasında başka asus modellerini araştırdığımda aynı sorunları yasayanlar varmıs. bu gaming serisinde ben 3350 tl ye almıştım 5000tl lik asusta bile aynı problemi yasayanları görünce soğudum hocam ondan dolayı msi veya lenovoya yöneldim
  • tozgu T kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam.

Ben Lenovo'yu severim. Hala ideapad y580'i kullanıyorum.

Klavyelerine hastayım ben. Gün içerisinde bayağı metin yazmam gerektiği için alışkanlıktan herhalde hoşuma giden başka laptop bulamıyorum. Belki yeni işlemcili yeni ekran kartlı modelleri gelir diye bekliyorum. MSI denemediğim bir marka ama hoşuma gidiyor. Klavyelerini sadece mağazada denedim ama kaliteli. Hoşuma giden modelleri de gs63vr ve gs43vr ama fiyatlar bizde uçuk kaçık...

Gs43vr yılbaşı öncesi vatan'da 6.000 civarında satılıyordu (%18 KDV indirimiyle) almamıştım şimdi 8.000-8500 civarı... Çok para.

• Monster bak bi de

• The Silent Man kullanıcısına yanıt
    Hocam monster ler hakkında pek bi bilgim yok bildiğim kadarıyla ya freedos yada single lisans geliyo beni uğraştırmasından korkuyorum. bide inceleyebileceğim bir yer yok monsteri maalesef. incelemeden de almak istemiyorum eve geldiğinde şok olmayım.
    hep bu dolar yüzünden :) bu g62 6qd modeliyle ilgili de araştırdım fakat net bi yoruma ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Doğrudur hocam.

Ben Lenovo'yu severim. Hala ideapad y580'i kullanıyorum.

Klavyelerine hastayım ben. Gün içerisinde bayağı metin yazmam gerektiği için alışkanlıktan herhalde hoşuma giden başka laptop bulamıyorum. Belki yeni işlemcili yeni ekran kartlı modelleri gelir diye bekliyorum. MSI denemediğim bir marka ama hoşuma gidiyor. Klavyelerini sadece mağazada denedim ama kaliteli. Hoşuma giden modelleri de gs63vr ve gs43vr ama fiyatlar bizde uçuk kaçık...

Gs43vr yılbaşı öncesi vatan'da 6.000 civarında satılıyordu (%18 KDV indirimiyle) almamıştım şimdi 8.000-8500 civarı... Çok para.

hocam yeni işlemci yeni ekran kartı derken yeni ekran akrtları falan mı çıkacak?
    benim bütçe de 2800 ne alsam bilemiyorum. :(
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Yeni ekran kartları çıktı zaten 10xx serisi ama bayağı pahalılar... Yeni işlemciler ise 7. seri...

• quote:

Orijinalden alıntı: tozgu

Hocam monster ler hakkında pek bi bilgim yok bildiğim kadarıyla ya freedos yada single lisans geliyo beni uğraştırmasından korkuyorum. bide inceleyebileceğim bir yer yok monsteri maalesef. incelemeden de almak istemiyorum eve geldiğinde şok olmayım.

Açıkçası ben monsteri tavsiye ederim. Evet freedos oluyor ama ayni özelliklerde diğer markalar zaten fiyat olarak daha fazla oluyor genelde. Çok sorun çıkartmayan bi marka ama tabi ki teknoloji her zaman şans işidir yine de sorun olsa bile teknik servis açısından gayet iyi. Istanbulda olsaniz kadıköyde mağazası var aslinda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.