Şimdi Ara

2 Modem Arasında Kararsız Kaldım Tavsiyenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar yeni bir modeme ihtiyacım var ve yaklaşık bir haftadan beri araştırıyorum bütçem 250Tl ile sınırlı bu yüzden şuandaki mevcut 2 modem arasında kaldım

1. si ASUS marka DSL-N55U 300MBPS DUAL-BANT 3G DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

bu modem çok işlevsel gibi görünüyor ama internette Qos ayarı nasul yaparım bulamadım vatanbilgisayarın sitesindede Qous özelliği görünmüyor. Evde 6 cihaz modeme bağlandığını için diğer cihazların internet bağlantısını sınıtlamak açısından Qos olması son derece önemli benim için acaba N55Uda Qos ayarı varmı ?

2. si AIRTIES AIR 5650 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM / VDSL2 ROUTER

airties marka modemde gayet cazip geliyor şuanda bulundupum yerde fiber internet yok fakat ilerde gelme ihtimaline karşı VDSL özelliği olması ilgi çekici.

Açıkcası iki modemde iş görür gibi geliyor ama çok kararsız kaldım acaba siz neler düşünüyorsunuz siz olsanız hangi modemi tercih edersiniz veya kullanan arkadaşlar varsa modemlerinden memnunlarmı?

Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIAvataRII -- 28 Ekim 2014; 16:25:15 >

• IIAvataRII I kullanıcısına yanıt
    tabiki 5650. fiber ve vdsl desteği var. iki gün sonra vdsl e geçince bidaha modem almak yerine en baştan tüm altyapıları destekleyen bi modem almak çok mantıklı.
  • Yorumunuz için çok teşekkürler bende airtiese a yöneldim gibi çünkü asusun çok özelliği olmasına rağmen kullananların sorunlar yaşadığını okudum ikisi arasında çok büyük farklar yok zaten 5650nin antenleri olmaması dezavantaj gibi ama 120 m2 lik bir ev için fazlasıyla yeterli olur heralde
    anten demek iyi çekmesi demek değildir. cisco nun çoğu cihazında hiç anten olmamasına rağmen 4-5 katlı binayı tek başına karşılayabiliyor.
    ayrıca 5650 nin antenleri yok değil içe dönüktür. benim triplexde repeater olmadan çok rahat kullanıyorum 3 kattada.
  • bu cevap çok rahatlatıcı oldu 5650v2 de çıkmış sanırım arada çok büyük farklar yoktur heralde sanırım yarın gidip bu modemi alacağım yardımlarınız için teşekkürler
    bildiğim kadarıyla v2 ttnet icin üretilen bi ürün. torrent desteği gibi bi takım özellikler kısılmış olarak geliyor. mağazalarda satışı olan bi ürün değil. normalini herhangi bi mağazadan 220 liraya alabilirsin heryerde aynı fiyat zaten.
  • anladım çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
    bir sorudaha başınızı ağrıttım ama Qos ayarlarını yapmak çok meşakatlimi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    gayet kolay. arayüz tamamiyle türkçe ve basit.
    i'm insane arkadaşa katılıyorum. AIR 5650
  • Airties 5650 alin. Vdsl desteklemesi cok onemli.

Ayrica asus dsl-n55 cok fazla isiniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için çok teşekkürler 2 gün önce air 5650 aldım gözle görülür hız var internetimde gayet memnunum şimdiye kadar. Bittorrent özelliğide tek kelimeyle müthiş.
    Hayırlı olsun.
    Almış olduğunuz modem ADSL2+/VDSL2 desteklidir.

Aynı modemi bir yıldan fazla kullanıyorum. Aldığım zamanlar 16 Mbps ADSL2+ kullanıyordum, eylül ayında 24 Mbps VDSL2'ye geçiş yaptım modem değiştirmeden sorunsuz kullanmaya başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.