Merhaba. Bendeki wireless modem ile 8. kattaki (ben 1. kattayım) wireless modemi birbirine tanıtarak (bir anlamda bendeki wireless kapsama alanını genişletmek oluyor) internet yayınını 8. kata taşıyabilirmiyim acaba? Bu mümkün mü? Nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?
dostum bunun cevabını bende merakla bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: goodfives
Merhaba. Bendeki wireless modem ile 8. kattaki (ben 1. kattayım) wireless modemi birbirine tanıtarak (bir anlamda bendeki wireless kapsama alanını genişletmek oluyor) internet yayınını 8. kata taşıyabilirmiyim acaba? Bu mümkün mü? Nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?
Tam olarak ne yapmak isted iğinizi anlayamadım. Herşeyden önce modemler (1. ve 8. kattakiler)ne marka/modeldir. Ama pratik olarak, router özellikli olsalar ve aynı marka/model olsalar dahi, 2 veya daha çok kablosuz modem (aynı markalı) kablosuz erişim noktalarında yapılabildiği gibi birbirlerine kablosuz tanıtılamıyor.
kablosuz modem kullanabilirsin kullandığın modem etrafa internet verisi dağıtır diğer cihaza alıcağın bir alet ilede bu verileri toplarsın bu bağa başkasının girmesini istemiyorsan bide şifre koyarsın umarım doğru anlatmışımdır