2 monitörüm var 2 mouse kullanmak istiyorum nasıl yaparım yani biri birini diğeri öbürünü kontrol etse nasıl olur yapılamazmı
Ben şu anda sistemimde kablolu ve kablosuz 2 mouse kullanıyorum ...Kablosuz olanı genel kullanım için ...İkiside takılı pc ye .. ve 2 side aktif ... Oyun oynayacağım zaman kablosuzu off yapıyorum kablolu ile devam ediyorum ...Sorun yaşamadım ...
demek istediğim ben pc de internetteken kardeşim lcd tv de internette kullansın aynı anda yani
Nasıl olacak o öyle ...?
1 tane Kasadan 2 farklı kaynakdan görüntü alıyorsunuz ama mouseyi 2 tane takıp farklı farklı işlemler yapacaksınız ... !!!
Kusuruma bakma akşam akşam yorgunluğuma ver ama yukarıda yazdıgım doğrumu yoksa yanlış mı algıladım durumu ..?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
Nasıl olacak o öyle ...?
1 tane Kasadan 2 farklı kaynakdan görüntü alıyorsunuz ama mouseyi 2 tane takıp farklı farklı işlemler yapcaksınız ... !!!
Kusuruma bakma akşam akşam yorgunluğuma ver ama yukarıda yazdıgım doğrumu yoksa yanlış mı algıladım durumu ..?
Ben de böyle anladım.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hd6850 ekran kartından tv ye ve monıtöre görüntü aktarıyorum şu an aynı anda tv den film izleyip monitörden internette dolaşıyorum. benım yapmak iistediğim sizinde anladığınız.iki ayrı mouse la ıkı kişi olarak kullanmak
o iş sadece chrome icin oyun vs oynamak icin kullanilabilecek birsey. windows buna izin vermesi lazim. buna uygun bir program bulmaniz lazim eger oyle dusunuyorsaniz.
Sanırım olmaz
Aynı kasada 2 tane fare nasıl çalışsın
iki tane fare calisir fakat iki tane cursor yada imlec olmaz... multi destegi lazim...
aynı kasada 2 fare çalışır fakat ikisinide farklı yönlere götüremezsiniz tek bir imleç olduğu için
quote:
Orijinalden alıntı: fefeyx
hd6850 ekran kartından tv ye ve monıtöre görüntü aktarıyorum şu an aynı anda tv den film izleyip monitörden internette dolaşıyorum. benım yapmak iistediğim sizinde anladığınız.iki ayrı mouse la ıkı kişi olarak kullanmak
bahsettiğin şey "genişletilmiş ekran" ayarı. o standart zaten. hemen her pc de (çooook eski ekran kartları desteklemiyor) var bu ayar. ancak tek bir kasada 2 farklı fare imleci .... Ben de olmaz diye biliyorum ama konuyu da takip edeceğim. belki bir 3rd program ile olabilir.
aslına bakılırsa tam istediğin gibi olmayabilir ancak öyle bir program var. zamanında lazım olmuştu ancak talihsiz bi hdd kazasından sonra bulabileceğimi bilmiyorum ancak internette derinlemesine araştırma yapman lazım bulman için. programı anlatayım 2 cursor çıkıyor biri kırmızı biri mavi ikisini aynı anda hareket ettirebiliyorsun ancak hangisi tıklarsa söz ona geçiyor. yani ikisi de tam olarak kontrol edemiyor.