Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brandium da magazada epey ürün var.Ama parasını edecek herhangibir ürün bulup alamadım.
  • Sömürmüşler birşey kalmamış :)) hep xl ve xs bizim insanımızda çakal olmuş he parası var ama indirimi bekleyip sömürüyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toriumda kırmızı mont var yarın gidip alıcam kalırsa

• Capacitdydede kirmizi montlar var bolca herkes almaz o renk monttan kalir onlar.

Banana republic %50_%70 arasi indirimde....

• Bugün Cevahir'e gittim, 2. indirim başlamış fiyatlar biraz daha düşmüş , ama full XL , XLL ürünler kalmış, kendime göre alacak bişey bulamadım P&B da kırmızı bir mont var 119 liraya düşmüş ve sadece M bedeni var, S gören var mı İstanbul'da? Ayrıca Debenhams da da indirimler var
  • 3. indirimde gömlekler 15 20 arası olucak herhalde

• 3. İndirim ne zaman acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarada 2.indirim yazıyordu 160a mont aldım. 3. İndirimde ciddi bir fiyat farkı olur mu? Bu farkı geri alabilir miyiz?

bu arada pullda sanki 3 kere indirim oldu, birkaç gomleğin fiyatı 3 kez indi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Zarada 2.indirim yazıyordu 160a mont aldım. 3. İndirimde ciddi bir fiyat farkı olur mu? Bu farkı geri alabilir miyiz?

Farkı alamazsınız. 3. indirimde 120 ye iner büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Zarada 2.indirim yazıyordu 160a mont aldım. 3. İndirimde ciddi bir fiyat farkı olur mu? Bu farkı geri alabilir miyiz?

40 lira da az para değil. Daha once 150 liraya aldığım ceketin bedenini değiştirmeye gittiğimde yarı fiyatına inmişti, yerine başka urun de vermişlerdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

40 lira da az para değil. Daha once 150 liraya aldığım ceketin bedenini değiştirmeye gittiğimde yarı fiyatına inmişti, yerine başka urun de vermişlerdi.

Almakla iyi yapmışsınız bence. 120 liraya inince bulamazdınız büyük ihtimal

• Fenaaaaaa gomlekler vardi dun gittiğim de bugun bitmis allahtan ayakkabi kalmis aldim historiadan ama fena kaziklaniyormusuz onu net ogrendim

• Mont falan alıcaktım yarın perşembeyi bekliyim mi?

• ANkara'da bunun 54 bedenini gören oldumu ?
     2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear  de indirim günleri başlıyor... 2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear  de indirim günleri başlıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

3. indirim persembe gunu basliyor (4-5-6 diye devam edicek her persembe gunu) , bu arada indirimde de yeni indirim ürünleri magazalara geliyor yanlis yonlendirme yapmayalim. Ülkeler arasi ürün degisimleri oluyor bundan dolayi farkli ürünler gorebilirsiniz magazarlda.

Ve sezon devreden sürekli ürünler olur genelde bayanda cok tabi , erkekte de oluyor ara sira vaktiniz olursa magazalara bakin.

bu arada 125TL yüklü zara cekim var 100TL den satista ilgilenen olursa ilanim ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_86635861/f_//tm.htm#86747512

23 Ocak günü mü başlayacak? P&B , Bersika ve Zara'da mı olacak indirimler?

• Yeni indirim yarin mi olacak? p&b bershika vs..

• Evet yarin indirim oranlari artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Evet yarin indirim oranlari artacak.

Yeni ürünler gelir mi ki?
  • Bende bugun pull&bear ve zara dan aldım bikaç bişey
    Keşke yarını bekleseydim :/
    neyse yarın gider tekrar bakarım :D
    Fiyatı düştüyse iade eder yeniden alırım :D
  • Ben dün pull&bear'a gittim ama tavan çöktü Allah'tan kimsenin başına düşmedi. Yarın indirim var diye gidip canımdan olmam inşallah
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.