Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnryldz

ankamall'de hiçbişey yoktu . millet indirimi duyar duymaz saldırmış

Nasıl yok sitede stok sorguluyorum çıkıyor hepsi bence siz bedeninize göre bulamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Nasıl yok sitede stok sorguluyorum çıkıyor hepsi bence siz bedeninize göre bulamadınız

Hocam sroklar anlık değil bende sorgulayıp gittim. Model varda beden güncel değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Antalyada ki Pull and Bear mağazalarında aşağıdaki ayakkabıların 45 numaralarını bulamadım.

http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/39005/MEN%27S%2BFOOTWEAR?SALES#/2989013/PLIMSOLLS%20WITH%20TOE%20CAP

http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pullandbeartr/en/pullandbear/39005/2629838/BAND%2BPLIMSOLLS

Yardımcı olabilecek bir arkadaşımız olur mu acaba?

direk aynı ayakkabıya bakmışız, ayak numaramız bile aynı hocam.Ben ancak haftasonu izmir forum bornova ya gidip bakıcam, bulursam haber ederim.

Valla haber verirseniz sevinirim. Ben beğendim bu ayakkabıları ama dediğim gibi numarasını bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sroklar anlık değil bende sorgulayıp gittim. Model varda beden güncel değil

bende guncel vuhuu gidip alicam bir seyler bugun :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar 2. indirim ne zaman başlaycak bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar 2. indirim ne zaman başlaycak bilen var mı?

İki haftada bir indirim oranı artıyo diye biliyorum. Yani yarın başlıyabilir.

• quote:

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155035/2656681/Two-tone%2Bnylon%2Bjacket/401

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155038/2815517/Imitation%2Bleather%2Bdetail%2Bshirt/802

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155038/2823032/Corduroy%2Bdetail%2Bshirt/819

http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/29068/SWEATSHIRTS?SALES#/2629940/HOODED%20SWEATSHIRT

birde bunun yeşilini aldım

ayrıca indirim yine artmış ve arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki ankamall'de bir şey kalmadı ha iki üç şey var ama onlarda pek talep görülen şeyler değil ama p&b baya bir doluydu yani

pb'de ince düz renk hırka var mıydı. ne kadardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifacı23 -- 15 Ocak 2014; 18:25:11 >

• zarada 3. indirim basladı mı _?
  • Dün baktım zara'ya indirimler aynıydı değişmemişti , bugün veya yarin indirimler artarmi acaba?
  • Bershkada 120 liralık kotlar 40 a inmiş. En pahalı gömlekte yine 40 lira

• Arkadaslar yarın indirim oranı mı artıyor? 19 unda diyenler vardı o yüzden soruyorum

• Mağazalar bomboş, güzel ürünlerin hepsi tükenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Mağazalar bomboş, güzel ürünlerin hepsi tükenmiş.

Hangi mağaza boş hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Mağazalar bomboş, güzel ürünlerin hepsi tükenmiş.

Hangi mağaza boş hocam?

Dün Beylikdüzü Marmara Park AVM'de Pull and Bear ve Bershka mağazalarına gittim, burada linki verilen modellerin hiçbiri yoktu. İnsan olarak da pek bir kalabalık yok çünkü rağbet görecek ürün yoktu.
  • geçen sene bershkada erkek arkadaşıma 30 liraya inanılmaz güzel ayakkabılar,ince botlar almıştık. sanırım o kadar müthiş bi indirim yok şu sıralar. bayan tişörtleri 7 buçuk liraya vardı, bay-bayan kotlar 15 liraya falan düşmüştü. acaba yarın mı başlar o tür bi indirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Beyler bu skinny kotlar nasıl çok mu dar tayt gibi olmaz di mi?

Ben 6-7 tane skinny pantolon aldım zaten 28-29 beden giyiyorum gören abiler sevgilinin pantolonunu mu giydin la yunus diyorlar ama converse ve klasik timberland Bot ile çok şık oluyor

O monttan şu an da hiç bi yerde yok , iyi ki almışım diyorum

Hocam gittim giydim skinnyleri ama ne bilim böyle bir gay havası kattı sanki bana.bide böyle kumaşı esnek galiba onların bayağı o yönden biraz iyi ama.Bir de fiyatlari normalde 55 lira falan neden bu kadar ucuz ona sasırdım?Misal 119luk pantolonları var fakat skinny modellerinde yok bu olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

quote:

Evet çok dar, boyunuz kısa ve kase biraz genişse iyi durmaz ve her kesime hitap etmez, zaten eskiden punk'lar giyermiş ve şu an moda da bi punk akımı var.

Altına postal, üstüne dar motorcu ceketi çektinmi on numara oluyor

Postal ayakkabı olarak öneriniz nedir hocam var mı yada aklınızda bir marka bu konuda ?Postallere bir ilgim var ama normal seviyede hem kalite hem maddi olarak bulamadım da pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Ben 6-7 tane skinny pantolon aldım zaten 28-29 beden giyiyorum gören abiler sevgilinin pantolonunu mu giydin la yunus diyorlar ama converse ve klasik timberland Bot ile çok şık oluyor

O monttan şu an da hiç bi yerde yok , iyi ki almışım diyorum

Hocam gittim giydim skinnyleri ama ne bilim böyle bir gay havası kattı sanki bana.bide böyle kumaşı esnek galiba onların bayağı o yönden biraz iyi ama.Bir de fiyatlari normalde 55 lira falan neden bu kadar ucuz ona sasırdım?Misal 119luk pantolonları var fakat skinny modellerinde yok bu olay.

Hocam herkes laf atıyor moralimi bozuyorlar benim de halbuki bence çok yakışıyor Bu arada bot olarak N11'den Lumberjack , Dockers vs filan alabilirsiniz çek ile çok ucuza geliyorlar

• debenhamsda %50 - %70 indirimli ürünler var bakmanızı öneririm. 20 liraya pantolon 30 liraya gömlekler aldım %70 indirimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 19 Ocak 2014; 13:08:25 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.