Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahcal06

Beyler ankarada p&b, bershka, zara mağazalarının yerlerini nerden bulabilirim ?

Ankamall, Panora, Taurus da var. Bir de cepa ya da kentparkta olabilir emin değilim. Gerci bir şey kaldı mı ondan supheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 25 Ocak 2014; 20:06:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler forum istanbula giden var mı??? küçük beden bişeyler var mı ??

Daha bugun oglen ordaydim ama alisveris icin gitmemistim malesef. Yanliz baya kalabalikti. Varsa da bitmistir

• quote:

Ankamall panora taurus ve gordionda butun magzalar var

• Bu indirimden bir tane kaban bir tane de tshirt alabildim. Aklım kazaklardaydı kaçırdım ona yanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler forum istanbula giden var mı??? küçük beden bişeyler var mı ??

Daha bugun oglen ordaydim ama alisveris icin gitmemistim malesef. Yanliz baya kalabalikti. Varsa da bitmistir

Şimdi dönüyorum ben hocam. Alıcaklarımı aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

quote:

Yarın hemen hepsine bakmayı düşünüyorum. Beden konusunda tavsiye edeceğiniz avm varmı ? M-L arası gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

ankamall e uğrayan oldumu ? Gitmeye degermi acaba?

Cuma ordaydım pek birşey kalmamıştı. Bir önceki haftada ordaydım bildiğin yağmaladık kapıya kadar sıra vardı neredeyse bu hafta gittiğimde baktım arta kalanlara ama sadece enkaz vardı :D
  • Kabinlerde ürünleri ters cikarip birakanlarin evlerine atesler düssün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

quote:

Yarın hemen hepsine bakmayı düşünüyorum. Beden konusunda tavsiye edeceğiniz avm varmı ? M-L arası gidip geliyorum.

Taurusda cok kalabalik avm degil orda daha fazla beden bulabilirsiniz. Ondan sonra gordion ve panora ya gidebilirsiniz ancak indirimin sonu yaklasti cok fazla urun bulabiliceginizi zannetmiyorum

• arkadaşlar yeni sezon olarak gelen 'New collection' başlığı altındaki ürünler de indirime girecek mi? ona göre düz hırka alacağım da onun için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

arkadaşlar yeni sezon olarak gelen 'New collection' başlığı altındaki ürünler de indirime girecek mi? ona göre düz hırka alacağım da onun için soruyorum

Girer tabi mutlaka. Sonuçta şu anda indirimde olanlar da geçen sene "new collection" idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

arkadaşlar yeni sezon olarak gelen 'New collection' başlığı altındaki ürünler de indirime girecek mi? ona göre düz hırka alacağım da onun için soruyorum

Girer tabi mutlaka. Sonuçta şu anda indirimde olanlar da geçen sene "new collection" idi.

demek istediğim 3. indirim vs deniliyor o vakitte girer mi? yoksa benim ekimde baktığım ürünler şimdi indirimie giriyor öyle olacaksa beklemeyeyim onun için soruyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

demek istediğim 3. indirim vs deniliyor o vakitte girer mi? yoksa benim ekimde baktığım ürünler şimdi indirimie giriyor öyle olacaksa beklemeyeyim onun için soruyorum

3. indirimde girmez onlar. Şu anda indirimde olanlara ek indirim olur. Gerçi 3. indirim falan hikaye biraz. 2 kere indirim oldu zaten ve geçenlerde pantolonlara falan 5 lira daha indirim yaptılar. 3. indirim bu olabilir. Zaten alacak birşey kalmadığı için artık indirim yapmazlar bence. Adamlar tüm malları sattı resmen.

• Hem yabancı marka hem ürünler ithal hem sezonda gereksiz pahalı ama kimsenin umrunda değil, çok ilginç. Ama şurası gerçek, ürünleri kaliteli (en azından ben öyle hissettim). Geçenlerde t-shirt bakmak için girdim, kumaşı çok güzel, indirimde fiyatı uygun, etikete baktım %100 pamuk kumaşı çok güzel yumuşacık ama gel gör ki ürün ithal, marka yabancı, almadan çıktım. Sonra bizim yerli markalardan bir ikisine baktım ürün yerli marka yerli ürün %95 ya da %100 pamuk ama kumaşı odun gibi onu da almadan çıktım. Ne yapacağım ben arkadaşlar var mı öneriniz. Eeeen azından ya marka yerli olsun ya ürün yerli olsun diyorum ama dediğim gibi oluyor. Nereye bakyım, nerede hem kaliteli hem yerli ürün bulabilirim?
  • quote:

Yeni sezonda indirim olmaz hocam , diğer ürünlerde de beden kalmadı zaten

• zara nın 4 senedir düzgün takım elbise çıkarttığını görmedim.
  • Zara,Bershka,P&B LC Waikiki yi geçti valla pazar yeri gibiydi. İndirim bittikten sonra bu ürünler eski fiyatlarına mı dönücek?

• 1 ay önce arkadaşa 400 TL'ye Zara'dan mont almıştık.Dün gezerken aynı montu 180 TL'ye gördük. Arkadaşın tepkisi: Benim tepkim:

• www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/160501/3002006/Stamped%2BLEATHER%2Bboots/100

www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/160501/2722031/SUEDE%2Bzipper%2Bboots/084

www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155052/2728536/PREMIUM%2BDENIM%2Bjeans

Gören yok mu beyler?

• Ankamall de bugün hepsini gezdim. O kadar güzel şeyler varki saatlerce giydim çıkardım onu dene bunu dene sonunda kafam karıştı hiç bişey alamadam çıktım :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.