Şimdi Ara

2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
29.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: BalearicVision

bu kazakların maliyetini öğrenince ne kadar inidirim olsada alasım gelmiyor.şöyle ki askerlik arkadaşım inditex grubuna ve mango armani de facto ve lcw ye taşeronluk yapıyor sadece kazak üretiyor.en kaliteli kazağı yünü ipiliği örmesi ütüsü paketlemesi 2,75 diyordu.

Ben bunu defalarca belirttim ama gel gör ki bazı kendini kumaş ve tekstil sarrafı sanan tipler hep tavır alıp aksi cevap verdiler.Dayımın tekstil fabrikası vardı zaraya pantolon yapıodu toplam maliyeti 3 4 tldi.

Yapacak şey yok..Herkesin de gidip de ilk elden ya da 2.elden alacak zamanı ,vakiti yok.Biz de mağazalardan alıyoruz böyle.
    Fiyatlarda inanılmaz kar var diye almayalım mı yani ?

Ben yazdıklarımda almayın diye bişe yazmadım tam tersi bende alıyorum.Ama gelip burda benimşe tartışanlar olmuştu maliyetleri daha fazla işte bn kumaş fabrikasında çalıştım bilmem ben tekstil fabrikasında çalıştım diyen tipler türedi bir anda hiçbirşeyden haberi olmayan adamlar beni eleştirdi olay bu yani.

• metrocity zara insanlar ekmek bulmuş çingene çocuğu gibi saldırıyorlardı.2 mont alacaktım severim böyle işi deyip bıraktım.İnsan olun insan !
  • ilk hafta indirim biraz göstermelik oluyor ve kadınlar yigiliyor diye gitmedim haftaya hoşuma giden şeyler olursa 1000 liralık bütçe ayarladım beğendiklerimi alicam gerçi geçen yaz da aynı şekilde gittim 150 lira harcayip döndüm umarim bu indirimde daha ele gelecek şeyler vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde sezon başlangıcı sanki daha güzel ürünler seçenek varken indirimde nedense hiç birşey albenili durmuyor. 10.30da Maltepe parka gittim vallahi insanlar garip. Herkes her indirim döneminde yeni dolap dolduruyormus gibi. Kavga edenler vardı kız cocuga erken kalkıp gelmedin dedi döndü gitti çocuk kaldı öyle o ilişki yürümez Neyse velhasil kelam yılda bir kere para veririm Timberland, North face gibi markalardan şaşmam. Az olsun, öz olsun.

• İndirimler pazar günü de oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Yahu indirimler adamların kendi sitelerinde yazıyor zaten.

Burada soracağınıza oradan bakabilirsiniz hangi ürün ne kadar indirime girmiş diye.

Site açılmıyo hocam ne kadar beklediysemde Anasayfayada takılı kaliyo

• Olacak. Her hafta indirim oranları artar ama ürün kalmaz genelde. Ben de bugün gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum şu paylaştığım ürünlerin olup olmadığını biri söylerse iyi olacak
  • Akasya acıbadem avm sıra 70 kişi.
     2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor...

• 199 tl ye montu aldım massimoda acayip sıra vardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BalearicVision

bu kazakların maliyetini öğrenince ne kadar inidirim olsada alasım gelmiyor.şöyle ki askerlik arkadaşım inditex grubuna ve mango armani de facto ve lcw ye taşeronluk yapıyor sadece kazak üretiyor.en kaliteli kazağı yünü ipiliği örmesi ütüsü paketlemesi 2,75 diyordu.

Ben bunu defalarca belirttim ama gel gör ki bazı kendini kumaş ve tekstil sarrafı sanan tipler hep tavır alıp aksi cevap verdiler.Dayımın tekstil fabrikası vardı zaraya pantolon yapıodu toplam maliyeti 3 4 tldi.

Yapacak şey yok..Herkesin de gidip de ilk elden ya da 2.elden alacak zamanı ,vakiti yok.Biz de mağazalardan alıyoruz böyle.
    Fiyatlarda inanılmaz kar var diye almayalım mı yani ?

Ben yazdıklarımda almayın diye bişe yazmadım tam tersi bende alıyorum.Ama gelip burda benimşe tartışanlar olmuştu maliyetleri daha fazla işte bn kumaş fabrikasında çalıştım bilmem ben tekstil fabrikasında çalıştım diyen tipler türedi bir anda hiçbirşeyden haberi olmayan adamlar beni eleştirdi olay bu yani.

Eleştirilecek bir şey yazmamıştınız ki zaten anlamsız eleştirilmek..

Fiyatları biraz araştıran herkes biliyor.2 lira değildir belki ama 10 liradır falan filan..Ama bunun için giyim sektörünün kalbine inmek oraları gezmek anlamak gerek..Bu da herkesin yapmayacağı yapamayacağı bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Olacak. Her hafta indirim oranları artar ama ürün kalmaz genelde. Ben de bugün gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum şu paylaştığım ürünlerin olup olmadığını biri söylerse iyi olacak

Sağol hocam yarın hava iyi olursa gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adsasd

Akasya acıbadem avm sıra 70 kişi.
     2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor...

AVM lerdeki mağazalarda elbet kalabalık oluyor..

Bugün gitmek istemedim yarın da gitmem 1000 liralık mont 100 lira olsa yine gitmem.Hem de haftasonu ! Kafayı yemedim ben.

Pazartesi saat 10-11 gibi giderim önce bir yere sonra yoksa diğer yere alacağımı alırım çıkarım varsa vardır yoksa yoktur almam.Bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yav hem para vereceğim hemde saçma sapan tiplerle sırada itiş kakış yapacağım kalsın indirim berkecanlar,pelinsular gitsin alsın
  • Şu maliyet işi son kullanıcıyı ilgilendiriyor mu? İsterse 50 kuruş olsun bir malın değerini satış fiyatı belirler. 600TL'ye de tshirt var 10TL'ye de. Marka değeri, tasarım vs. Malın değerini arttırır. Ancak şu da bir gerçek lcw ile lacoste'un kalitesi aynı mı? Birileri çıkıp lacoste'un maliyeti 20 TL diyor ya sözüm onlara.

• Ben de az evvel Nautilus da idim...Beğendiğim montlar 199 liradan 169 liraya inmiş...Kusura bakmasın Zara...İndirim falan değil bu bana göre...
    Orada da sırada 20-25 kişi vardı...
  • Bugun cevahir pull bear deydim. Ana baba gunu yagmalaniyordu resmen her yer her yerde. Yeni sezon urunlerinde indirim yok. Onceki gun aldigim montun fiyatina baktim hala ayni degismemis

• Pazartesi olmadi bi de ben gideyim. Gecen sene deri ceketi 100'e, montu 130 almistim. Mont heralde son indirimdeydi ama montun boynundaki yunu carpmislar ona ragmen montu begenmistim. Aldim gectim. 2. 3. Indirime biseyler kalirsa siyah ceket gibi bisey alirim artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Hocam ben de ordaydım.Belki karşılaşmış olabiliriz Parfümler 70'den 50'ye düşüyor.70 tl'ye montlardan kalmamış.

Sanmıyorum hocam personelle beraber dolaşıyorduk. Bir de kıyafetler vardı o kadar ıssız bi saat.
  • bu mağaza grubundan alışveriş için en id al saat 10 ile 11'30 arası.
    bos tenha her urun boy bedene gore sıralı.
    tavsiye ederim.

• Yarin gidip bi bakayım bakalim neler varr bu arada zara da takımlar indirime girmemis galiba neden neden?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.