Şimdi Ara

2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
29.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam 12:00 civarı ordaydım.Sadece üst kata erkek bölümüne baktım.Alt kat biraz kalabalıktı.Önümüzdeki günlerde yıkılır diye düşünüyorum
  • Pazar gunu hic cekilmez. Birgun daha bekler pazartesi kimsecikler yokken bakariz bir seyler. Indirim diyince kisilikleri degisen tipler var magazada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptik bi kaban,300den 200e düşmüş. Made in Turkey. Haber için teşekkürler
    Bu arada bursa kent park avmde aksam saatlerinde ürünler bolca idi.

• Sabah spoara giderken ankamall zaraya uğradım. Hoşuma giden ve bedenime uygun olan malzemeleri alıp, en olmadık yerlerde zulaladım, muhtemelen orda kalır ve ben de %50 indirimde alırım.

Daha önceden zara bakanlıklar mağazasında denenmiştir, %100 çalışıyor
  • bugün tesadüf eseri mall of İstanbul şubesindeydim. hiç abartmıyorum yaklaşık 1 saat sıra bekledi kuyruğa girenler. indirim oranları da 30 tl, 50 tl vs... sağlam indirim olan ürünler çok absurd, normalde elde kalan ürünlerdi. sadece 2-3 gömlek ve 1 kışlık mont çok hoşuma gitti. haftaya kalırsa direkt alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 2 Ocak 2016; 19:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Sabah spoara giderken ankamall zaraya uğradım. Hoşuma giden ve bedenime uygun olan malzemeleri alıp, en olmadık yerlerde zulaladım, muhtemelen orda kalır ve ben de %50 indirimde alırım.

Ne yaptin yer dosemesini kaldirip altina mi sokusturdun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Şu maliyet işi son kullanıcıyı ilgilendiriyor mu? İsterse 50 kuruş olsun bir malın değerini satış fiyatı belirler. 600TL'ye de tshirt var 10TL'ye de. Marka değeri, tasarım vs. Malın değerini arttırır. Ancak şu da bir gerçek lcw ile lacoste'un kalitesi aynı mı? Birileri çıkıp lacoste'un maliyeti 20 TL diyor ya sözüm onlara.

Lacostun maliyeti 20 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sabah spoara giderken ankamall zaraya uğradım. Hoşuma giden ve bedenime uygun olan malzemeleri alıp, en olmadık yerlerde zulaladım, muhtemelen orda kalır ve ben de %50 indirimde alırım.

Bu yapilan eylemle hirsizlik yapmak arasinda cook da buyuk bi fark gormuyorum. Gordugum fark kapisa alarm calmamasi. Demek alarm calmasa at cantaya gotur yapacaksiniz..

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Peki sen lcw giymeye devam et .

• Bu ürünleri Ankara da gören var mı beyler ? İkiside Bershka

Resimlerin boyutunu küçültemedim 7 yıldır forumdayım şu işi beceremedim

[simage]
     2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor...
    [/simage]

[simage]
     2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor...
    [/simage]

• Hocam siyah ayakkabı baya hoşuma gitti pazartesi kalırsa affetmem.

• Arkadaslar bence 9 ocak cumartesi gunu gitmek daha mantikli. Bugun ist/palladium daki zara ya bi gittim bir sira var kopru kadar. Yok boyle birsey sanki ekmek dagitiyolar. Indirim var misal.200tl olan deri ceket 150 tl ye 100 tlye pantolon 50 tl ye gomlek mevcut fakat cok sira vardi. Pull bear da da guzel seyler vardi fakat beden eksikti. 2. Indirime bakicam

• Arkadaslar bence 9 ocak cumartesi gunu gitmek daha mantikli. Bugun ist/palladium daki zara ya bi gittim bir sira var kopru kadar. Yok boyle birsey sanki ekmek dagitiyolar. Indirim var misal.200tl olan deri ceket 150 tl ye 100 tlye pantolon 50 tl ye gomlek mevcut fakat cok sira vardi. Pull bear da da guzel seyler vardi fakat beden eksikti. 2. Indirime bakicam

• quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Bu yapilan eylemle hirsizlik yapmak arasinda cook da buyuk bi fark gormuyorum. Gordugum fark kapisa alarm calmamasi. Demek alarm calmasa at cantaya gotur yapacaksiniz..

Ben hayatım boyunca türlü çeşitli konularda saçmalayan binlerce insan gördüm, hatta başımızda bile mevcut, ama senin gibisini ilk kez gördüm.
    Bunu hırsızlıkla bağdaştırmak nasıl bi zihniyet ya

• Zaradaki 300 liralik kabanlar indirime girdimi acaba

Edit yukaridaki mesajda arkadas bahsetmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 2 Ocak 2016; 20:46:29 >
  • bugun marmara forum p&b ye gidip 3 pantolon alıp 140 lira ödedim, ihtiyacımda vardı iyi oldu, başka begendigim birşey yokdu, yarın birde zara ve bershka ya bakayım,
    ama saldırı var kuyrukda en az 15-20 dakika bekledim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Ben hayatım boyunca türlü çeşitli konularda saçmalayan binlerce insan gördüm, hatta başımızda bile mevcut, ama senin gibisini ilk kez gördüm.
    Bunu hırsızlıkla bağdaştırmak nasıl bi zihniyet ya

:)

• quote:

Cidden nereye sakladın hocam söyle de biz de yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Hocam tek kalan ürünlerin dizildiği bi tezgah olur genelde tüm mağazalarda, en kuytu saçma köşede, genelde hep gereksiz ve böyle saçma sapan malzemeler olur. Kimse oraya uğramaz bile. Mağazada çalışanlar reyon düzeni yaparken ordaki ürünleri alıp başka bir yere koymaz. Şansın varsa, ki büyük ihtimalle öyle olacak, o ürün orda kalır.
    3-4 ürün at, illa bir iki tanesi kalır orda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Hocam tek kalan ürünlerin dizildiği bi tezgah olur genelde tüm mağazalarda, en kuytu saçma köşede, genelde hep gereksiz ve böyle saçma sapan malzemeler olur. Kimse oraya uğramaz bile. Mağazada çalışanlar reyon düzeni yaparken ordaki ürünleri alıp başka bir yere koymaz. Şansın varsa, ki büyük ihtimalle öyle olacak, o ürün orda kalır.
    3-4 ürün at, illa bir iki tanesi kalır orda.

Vay iyiymiş hocam denicem bakalım ise yarayacak mi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.