Şimdi Ara

2 Ocak'ta ZARA, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
22
Favori
29.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Sabah spoara giderken ankamall zaraya uğradım. Hoşuma giden ve bedenime uygun olan malzemeleri alıp, en olmadık yerlerde zulaladım, muhtemelen orda kalır ve ben de %50 indirimde alırım.

Daha önceden zara bakanlıklar mağazasında denenmiştir, %100 çalışıyor

Cidden nereye sakladın hocam söyle de biz de yapalım

Hocam tek kalan ürünlerin dizildiği bi tezgah olur genelde tüm mağazalarda, en kuytu saçma köşede, genelde hep gereksiz ve böyle saçma sapan malzemeler olur. Kimse oraya uğramaz bile. Mağazada çalışanlar reyon düzeni yaparken ordaki ürünleri alıp başka bir yere koymaz. Şansın varsa, ki büyük ihtimalle öyle olacak, o ürün orda kalır.
    3-4 ürün at, illa bir iki tanesi kalır orda.

Güzel taktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bir ürün aldım Zara'dan, normal etiketin üstüne kırmızı (indirimli) etiket yapıştırmışlar. Eve gelip üstteki indirimi kaldırdım, aynı fiyat yazıyordu.

• celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Ankaradaysan yarin tüm magazalarda ariycam

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Ankaradaysan yarin tüm magazalarda ariycam

İstanbuldayım hocam.

• Samsun'da da çok yoğun kalabalık vardı mağaza çorba olmuş

Yalnız arkadaşlar yazıktır günahtır tamam kazak filan neyse de giydiğiniz montu bari askısına geçirip reyona asın montu kaldırıp kazakların pantolonların üzerine niye atıyorsunuz çalışan arkadaşları çok bunaltmaya gerek yok 20 lira indirim için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

Bugün bir ürün aldım Zara'dan, normal etiketin üstüne kırmızı (indirimli) etiket yapıştırmışlar. Eve gelip üstteki indirimi kaldırdım, aynı fiyat yazıyordu.

Yarıldım...
  • 90 liraya aldıgım kamişr ve yün karışımı hafif ince kazak 70 lira olmuştu. Sırf onun için beklenmez ama Guess'de %50 indirim vardı. Kaz tüğü mont 295 liraya düşmüş. Bu havalarda çok fazla kesmez ama tam sonbahar ilkbaharlık ve çok şık
  • Zaradan bi corap almadim icimde uhte kaldi almanin zamani geldi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto55

Samsun'da da çok yoğun kalabalık vardı mağaza çorba olmuş

Yalnız arkadaşlar yazıktır günahtır tamam kazak filan neyse de giydiğiniz montu bari askısına geçirip reyona asın montu kaldırıp kazakların pantolonların üzerine niye atıyorsunuz çalışan arkadaşları çok bunaltmaya gerek yok 20 lira indirim için.

Bugun 1 kot icin 2.5 saat kasa kuyrugu bekledim piazza zarada.
    Ama kot güzel deger yani.
    Kesimi filan cok güzel.

• 2 hafta önce kaban aldım 299
    Bu hafta kaban etiketi 369 indirimle 269 olmuş.

300 ü 100 e aldım diyen arkadaş çok sevinmesin:) Yüzde 15 bir indirim var sanırım. Tabii etiketler yüzde 40 ı gösteriyor o ayrı:)
  • Selamlar,

Ankara Kentpark Zara'daydım bugün. Gömlekler genelde 49 TL, çok da güzel gömlekler vardı. Toplamda 400-450 liralık ürünleri 300 'e almış oldum. 1 ssaatten fazla sıra bekledim. Bu kadar değer miydi bilmem ama hırs yaptım biraz da !

300 liralık montlar 200 lira civarına düşmüştü. İhtiyacı olan varsa bir uğrasın bence. Allah çalışanlarına da sabır versin, savaş alanı resmen.

Daha büyük indirim olduğunda beden ve güzel ürün olursa çok daha şahane olur tabi ki.

Ama indirim diye girip, ihtiyacın olmayan ürünleri de alıyorsun, boşuna zarar işte
  • 1 saat önce Marmara Forum Zara'dan 3 parça ürün aldım hanıma. Tutar 10₺ fazla çıktı. İndirimsiz bir kazak almıştık. 40₺ yazıyor, kırmızı etiket felan da yok. Dedi yanlış basılmış. O kadar sıra bekledim, indirimsiz ürün almak istiyorum, o fiyattan vermek değil midir kural dedim. Kem küm etti. Yok bir saat güncelleme yapmalıymış, bilmem ne bela.
    Hepsini iptal et o zaman dedim. Atladı yandakide özür diliyor.
    Kaç kere sordum almak için değil bilmek için soruyorum dedim 'etiketteki fiyattan vermek zorundasınız' değil mi dedim. Yok arkadaş yok.

• zara grubu artık dogru düzgün indirim yapmıyor
    zamanında 20 liraya ayakkabı 20 liraya pantalon aldıgımı bilirim
  • Vay anasi yeni gordum bilseydim giderdim. Neyse yarin bir yoklayayim.

• Bugun onunden gectigim massimo dutti magazasina resmen tecavuz ediyorlardi. Nedir bu kardesim bedavaya mi dagitiyorlar ne ozelligi var anlamadim gitti bu isi.

• Eskisehir de var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46 liralık şalı, atkıyı 6 liraya kadar sattığımız olur. Pull da özellikle tshirtler, 4 liraya kadar indiği olur. İndirimin bir son tarihi önceden yoktu ama sanırım artık var. O fiyatları düşünüyorsanız, gittiğiniz mağazalara tarihleri sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: merzer

2 hafta önce kaban aldım 299
    Bu hafta kaban etiketi 369 indirimle 269 olmuş.

300 ü 100 e aldım diyen arkadaş çok sevinmesin:) Yüzde 15 bir indirim var sanırım. Tabii etiketler yüzde 40 ı gösteriyor o ayrı:)

insanlar genelde Zara'nın fiyatlarını takip etmiyorlar. örneğin 129 liradan 59 liraya düşen gömleğin, aslında 2 hafta önce 89 liraya satıldığını bilmiyorlar. bu durum neredeyse bütün ürünler için geçerli. bu nedenle insanlar Zara'ya akın ediyor.
  • M.Dutti mont ve ayakkabı stok durumları nedir ? bakabilen oldu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalearicVision kullanıcısına yanıt
    yalnız maliyet öyle hesaplanmaz hocam. hammade olarak tamam zaten ipe pakete verdiğin para 3-5 10 liradır hele ki toplu alım yapıyorsan. Fakat o taşeronluğu yapan firma o makinelere tonlarca para öder, işçilerin maaşını öder, vergi öder bin türlü, üzerine hatalı olanları da olur kayıplar olur, üzerine karını koyar cart curt derken ancak maliyeti o zaman ortaya çıkar. Atıyorum makinalara trilyon veriyorsun fakat o makinanın amortisman payı ile 5 yıl sonra kullanılamaz hale geliyor vs. Derken fiyat 3-5 te kalmıyor. ha yine firmaların etiket fiyatının yanına yaklaşamaz ama öyle 2-3 liralık 10 liralık da değil maliyet. sonra bu markaların tasarıma, defileye, reklama, lansmanlara vs vsvs ödediklerinide ekliyorsun sonra bunu satan şubenin kirasıdır çalışanıdır vs derken son tüketiciye kol kadar fiyatlar geliyor. tabiki kar marjlar inanılmaz yüksek bu markaların ama meseleyi sadece hammadde parası olarak görmemek lazım. sonuçta bir şişe dahi imal edilirken belki bir adedinin maliyeti 50 kuruş fakat o ideal tasarımı bulana kadar harcanan emek deneme yanılma trilyonlar dahi olabilir. velhasıl niye bu kadar açıklama yaptım bilmiyorum herhalde yarın almaya giderken içimi rahatlatmış olmak için. sonra tam kasadayken demiyim abi 3 liraymış bak 200 lira veriyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.