Şimdi Ara

2. Öğretim hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye hazırlanıyorum. 2. öğretimin puanlarının daha düşük olması ve sabah olmaması çok ilgimi çekti. Ama eğitim açısından bi eksikliği varmı. Hocaların tavrı değişiyormu. Yani eksisi artısı nedir.? aydınlatın beni.( üniversitede işler nasıl işler bilmiyorum yanlış bişey yazabilirim)

• SENTINEL kullanıcısına yanıt
    Hocalarin tavrinda bi degisiklik yok hatta bazi hocalar ben aksam daha enejiliyim diyor baya guzel geciyor dersler.zaten 3 de basliyor max 9da bitiyor ders.
    kötü avantajlari teneffusun yok denecek kadar az olması misal 3 saatlik bi dersin varsa 15dklik ara olur.yani kampuste dolasman falan cok kısıtlı.ama ben okula erken gelirim 12 gibi ders baslayana kadar takılırımdersen guzel olabilir.

birde sabah kalkma iskencesinden kurtuldugun icin bi parti duzenlersin :D
    ikinci ogretim candır kısaca tek eksi yonu harc odemek oda donem icin 500-750tl arasi degisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 3 Ocak 2016; 16:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci ogretim okudum suanda orgun ogretim okuyorum. orgun ogretim her turlu daha iyidir. ikinci ogretimin tek avantaji sabah erken kalkmamaktir bana gore. o da duzeni bozuyor zaten cok gec yatip cok gec kalkar cogu kisi.

• şu an ikinci ögretim okuyorum derslerimiz 15 ve 17 arasimda basliyor en erken 15te programda 11e kadar gozukse bile en gec 21.30 gibi birakiyor hocalar sabah kalkmak istemiyorsan ikinci ögretim candır

egitim konusunda orgunlerden bir farkini goremedim su ana kadar sadece ders aralari cok az hocalar ders bitince bana haber verirseniz derse erken baslariz filan diyorlar herkesin erken gitme hevesinden kaynaklaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 5 Ocak 2016; 2:11:53 >
  • Hangi okulda hangi bölümdesin
  • Ev arkadaşım 2. öğretim. Ve gördüğüm kadarıyla düzenini oturtmuş. Eğer derslerine çalışıp başarılı oluyorsan, harçları da kafana takmana gerek kalmıyor. Günün çoğu senin
  • Ben bu örgün olayını tam anlamadım ya sonuçta okulda ders aldığın için yine örgün eğitim olmuyor mu ? Şunun için soruyorum iş ilanlarında 4 yıllık ün'lerin örgün eğitim den mezun diye veriliyor 2.öğretim bu iş ilanına başvuru yapamıyor mu şimdi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.