Şimdi Ara

2 pc 2 güç kaynağı tek ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhanalar ben 3-4 ay kadar önce oyun oynamak için yeni bir ekran kartı aldım amd readon r7 265x bilgisayara tktım çalpştı falan fakat driver ayarlarından cpu gücünü maximum yaptıktan sonra bi oyuna girdim 1-2 dakika sonra bi gümbürtüyle güç kaynağım patladı 350 w falanı sanırım sonra hurdalardan bi 450 w lık güç kynağı buldum bu patlamaz dedim oda patladı hatta evin sigortasını attırdı neyse sonra güç kaynağı aramaya başladım fakat fiyatlaru pahalıydı bende elimdekki 300 w lık güç kaynaklarını tek pc de kullanmaya karar verdim fakat kablo bağlama işleri falan vardı boşuna kabloları kesmim dedim düşündüm taşındım bende eski dolapları karıştırıp eski bi pc buldum bu pc nin harddiskini vb bütün fazlalıklarını çıkardım bi psu bi anakart üstündeki işlemci ile kaldı sonra bu hurda bilgisayarın güç kablosunu kendi oyun pc imde bulunan ekran kartına taktım sonra ilk hurda pc yi sonra da asıl pc mi çalıştırdım denedim artık psu lar tam güçte yanmıyor oyunda oynayabiliyorum fakat donanımlara bir zararı olur mu ? hiç deneyen arkadaş var mı ?

• O guc dedigin o.c iyi yanmamis baska seler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika misin nesin wuuuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün sonra sorun çıkabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni çılqın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye 15 gün sonra sorun çıkabilir espri mi yaptın ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.