Şimdi Ara

2. power ı sadece ekran kartına takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    500w lık bir kasam var
    Ekrankarti yükte 250wat
    İşlemci yükte 125 wat
    Anakart HDD ram vs. 500 wat bana yetiyor. İkinci el bir ekran kartı alıp crassfire yapacağım için 500 wat yetmeyecek. Elimde 300 watlik bir power var bu power ı sadece ikinci ekran kartına kullanmak istiyorum . Biraz araştırdım ikinci power a şase yapılıp yeşil kablo ile siyah kabloya şase yapıp takılabilir.
    Bir başka şey ise iki power in yeşil kabloyu yeşile siyah kabloyu siyaha bağlayıp aynı şekilde kullanmak
    Şimdi hangisi daha sağlıklı ve ikinciyi yapan ( iki poweri birbirine bağlayıp kullanan) nasıl yaptığını tam ve resimli bir şekilde anlatırsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardımcı olabilecek

• Riskli iş....

Youtube'da çok sayıda video var.

Misal;
    https://www.youtube.com/watch?v=LxCgmuJVohM
  • Psu birleştirme aparatları var onlardan alıp kullanabilirsin. Daha rahat ve temiz olur.

Kablolar ile bağlamak konusunda işi riske atmayın. Bu güç kaynaklarını seri ya da paralel bağlamanıza göre zarar da verebilirsiniz.

Gerçi siz her halükarda 300 watt olanı tek başına kullanmak istiyorsunuz. Şu durumda ona kısa devre yaptırıp bağlamak daha mantıklı.
  • Zaten boşta olan 300 wat I kısa devre ile çalıştırıyorum fakat bilgisayarda ikisini aynı anda açmak gerekecek. Bu bağlantı aparatı nasıl acaba link resim falan. Varmı

• LeviGerman kullanıcısına yanıt
    Şase yaparak boşta ki 300 wat psu yu kullanıyorum benim sıkıntım bilgisayarı açtığımda aynı anda ikinci psu you açmam gerekiyor . Böyle yapmadan paralel baglasam bilgisayar düğmesine bastığım da ikisi aynı anda çalışsın ve eş zamanlı güç versin ki bir sıkıntı olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.