Şimdi Ara

2 rAPORA gÖRE BENİM GELİŞİMİM NASIL BAKARMISNIZ.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERABA ARKADAŞLAR BEN YARIN 18 YAŞINA GİRİYORUM ELİMDE 10 AY ARAYLA ÇIKARTILMIS 2 RAPOR VAR BUNLARA
    GÖRE BENİM GELİŞMEM NASIL BANA SÖYLERMİSİNİZ BİDE BEN KAÇ YAŞINA KADAR UZARIM BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM
    YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

30-06-2008 TARİHİNDE BOY-KİLO-VE YAĞ ORANI RAPORU

__________ÖLÇÜMLERİNİZ__________

KİLO............................46,6
    BOY............................159 CM
    VUCÜT YAĞ ORANI BİLGİLERİ
    YAĞ ORANI............................4,3%
    YAĞ MİKTARI.........................2,0 KG
    YAĞSIZ VUCUT AĞIRLIĞI........44,6

__________REFERANS DEĞERLER_________

NORMAL KİLO ARALIĞINIZ
    46,8 KG-62,9KG
    Sizin Vucut Kitle İndeksiniz
    (B.M.I.) şuanda 18,4 kg dır
    NORMAL B.M.I ınız.18,5 İLE 24,9 ARASI OLMASI GEREKMEKTEDİR

NORMAL YAĞ ORANI................14-20 %
    NORMAL YAĞ MİKTARI.............7,3-11,2 KG

BUDA 15/04/2009 TARHLİ RAPOR

__________ÖLÇÜMLERİNİZ__________

KİLO............................56,3 KG
    BOY............................161 CM
    VUCÜT YAĞ ORANI BİLGİLERİ
    YAĞ ORANI............................8,4%
    YAĞ MİKTARI.........................4,7
    YAĞSIZ VUCUT AĞIRLIĞI........51,6

__________REFERANS DEĞERLER_________

NORMAL KİLO ARALIĞINIZ
    48,0 KG-64,5KG
    Sizin Vucut Kitle İndeksiniz
    (B.M.I.) şuanda 21,7 kg dır
    NORMAL B.M.I ınız.18,5 İLE 24,9 ARASI OLMASI GEREKMEKTEDİR

NORMAL YAĞ ORANI................14-20 %
    NORMAL YAĞ MİKTARI.............8,4-12,9 KG

AYRICA B.M.I NE DEMEK VE BENİM GELİŞEBİLMEM İÇİN NELER YEMEM NE YAPMAM LAZIM BU BOYUMU
    ÇOK KAFAYA TAKIYORUM YOLDA YÜRÜKEN TRANVAYDA.OTOBÜSTE. HERYERDE İNSANLARLA BOY ÖLÇÜŞÜYORUM YAKIŞIKLIYIM
    AMA ÇOK ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞIYORUM BU BOYK YÜZÜNDEN BANA YARDIM EDİN HAP FALAN VİTAMİN BALIK YAĞI HAPI KULLANMAM GEREKİRSE HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ SİVE GÜVENİYORUM

• 42 kişi Bakmış bi cevap yokmu bi yardım edin lütFen
  • valla benim de boy 168 falan aynı yaşta sayılırız genetik işte ya napalım
  • dostum haLine şükret 1,68 yinede iyidir ama 1,61 baya kısa sayılırım dur bakaLım erkeLer 21 yaşına kadar faLan uzyomuş sanırım gelişim var yok değiL ama çok yavaş inş. birden atarım ama pek umudum yok :(
  • Kardeş bu testi hangi bölüme söyleyip yaptırdın bende yaptıracağım
  • bir de sakalın falan çıktıysa vücudun iyice kıllandıysa artık daha uzamıyorsun sanırım benim öyle görünüyo
  • testi asLında doktora faLan gidip yaptırmadım cevahir alışveriş merkezinde Bulunan makinaLar var onLarda yaptırdım ne kadar güveniLir bilinmez ama baya iyiLer yani kollarını faLan koyuyosun güzzeL aletLer 1 TL iLe ÇaslışıyoLar yaptırabilirsin bide hakLısın kardeşim sakal faLan çıktı ama kıLllanmada var bi ümitLe yaşıyoruz işte dur bakaLım

saygıLar
  • Genetik herhalde ama son yapilan arastirmalarda erkeklerin boyunun 22 yasina kadar uzayabildigi aciklanmis. Belki seninkide uzar biraz daha..
  • inşallah uzar zaten o umutta oLmasa :)
  • üzülme dostum, 21 yaşındayıö 165 lerdeyim. Memnunum bir şikayetim yok :) sende fazla takma boya değil işleve bakıcaksın :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

üzülme dostum, 21 yaşındayıö 165 lerdeyim. Memnunum bir şikayetim yok :) sende fazla takma boya değil işleve bakıcaksın :P

• belki uzarsın daha benim en yakın arkadşımın boyu 165 falandı çok takıyodu boyunu üniversiteden sonra 1 78 oldu boyu 2 sene görmemiştim börünce bende şaşırdım
  • Ben hergün balık yağı hapı kullanıyorum , peynir , yoğurt yiyorum , haftada en az 3 kez zıplama çalışmaları yapıyorum hala boyum aynı metreyi kaybettim bulsam ölçücem. Ben fazla istemiyorum 1.75 olsun yeter
  • bende aslında çok uzamak istemiyorum hap olarak bişey kullanmıyorum ama balık yağı hapı almayı düşünüyorum
    günde büyük bi bardak süt içiyorm zıplama falan yapmıyorum ama barfiks hareketini yapıyorum mesela uzanabıldıgım bi kapı var işyerinde ona kollarım asılı kalıyorum ayaklarımı falan gerdiriyorum öyLe yani asLında fazLa takmamak Lazım ama napalım takıntı oLmuş :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sahin123456

belki uzarsın daha benim en yakın arkadşımın boyu 165 falandı çok takıyodu boyunu üniversiteden sonra 1 78 oldu boyu 2 sene görmemiştim börünce bende şaşırdım

özel bi şey yapmış mı arkadaşın birader ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orjinalden alıntı: Sahin123456

belki uzarsın daha benim en yakın arkadaşımın boyu 165 falandı çok takıyodu boyunu üniversiteden sonra 1 78 oldu boyu 2 sene görmemiştim görünce bende şaşırdım

özel bi şey yapmış mı arkadaşın birader ?

sadece sabah kahvaltıda mısır gevreği yerim her sabah diyo etkisi var mı bilmiyomuş başa bişey yapmamış basketbol oynamak dahil.
  • nasıl bi mısır gevreği marka falan söyler misin ?
  • evet markası faLan varsa kullanaLım NoLucak :) Sonuçta payLaşım sitesi :D
  • ya arkadaşlar başka fikri olan yokmu bişeyler söyleyin
  • yanlış hatırlamıyosam B.M.I kilonun boyun karesine bölünmesi metre cinsinden 18 23 normal 23 28hafif şişman 28 33 obez 33 ve üzeri aşırı obez
    spor salonunda okumuştum
    ayrıca spora gitmenin kısa zamanda 2 3 cm boy attırdığı söyleniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 25 Haziran 2009; 11:44:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.