Şimdi Ara

2 saat arasında kaldım--öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 270 tl ye quartz makina için fazla gibi
  • 2 nci olan güzel,
  • 1. daha güzel bence
  • Kahverengi daha güzel. Kahverengi kemer + kahverengi bir ayakkabı, koyu mavi bir kot + beyaz bir gömlek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Kahverengi daha güzel. Kahverengi kemer + kahverengi bir ayakkabı, koyu mavi bir kot + beyaz bir gömlek.

sanırım seçimim kahverengiden yana olacak. teşekkürler.
  • arkadaşlar kahverengi olanı sipariş ettim az önce. şansıma hepsiburada.com casio ürünlerine %40 gibi indirim yapmış. Denk geldi tamda bugün saatçiye gidip alacaktım elden saati. 169 tl ye almış oldum saati. Şanslıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT_@

arkadaşlar kahverengi olanı sipariş ettim az önce. şansıma hepsiburada.com casio ürünlerine %40 gibi indirim yapmış. Denk geldi tamda bugün saatçiye gidip alacaktım elden saati. 169 tl ye almış oldum saati. Şanslıyım.

Bende şimdi kahverengi daha güzel diyecektim almışsın.
  • 1 numara ama bu paraya daha tarz replikalar alabilirsin
  • Siyahı nedense daha çok severim ama kahverengi nedense çok daha güzel göründü. Fotoğrafta mı öyle çıkmış bilmiyorum ama kadran rengi çok hoşuma gitti.
    Takvim ve Kronometre yok demiş ama fotoğraf öyle demiyor. Ürün yeni eklenmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 21 Kasım 2011; 16:12:44 >
  • kahverengi'yi alırsan pişman olursun ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

kahverengi'yi alırsan pişman olursun ilerde

öyle deme yahu daha saat gelmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Siyahı nedense daha çok severim ama kahverengi nedense çok daha güzel göründü. Fotoğrafta mı öyle çıkmış bilmiyorum ama kadran rengi çok hoşuma gitti.
    Takvim ve Kronometre yok demiş ama fotoğraf öyle demiyor. Ürün yeni eklenmiş sanırım.

bende kahverenginin kadranına tav oldum. saat bir gelsin resminide eklerim konuya en azından bir fikir verir almak isteyenlerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT_@

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Siyahı nedense daha çok severim ama kahverengi nedense çok daha güzel göründü. Fotoğrafta mı öyle çıkmış bilmiyorum ama kadran rengi çok hoşuma gitti.

bende kahverenginin kadranına tav oldum. saat bir gelsin resminide eklerim konuya en azından bir fikir verir almak isteyenlerede

Kaç günde gelir kim bilir. Bu aralar hepsiburada'dan çok şikayet var. Şansın yaver gider umarım.
  • Yukarı!! Liseliyim hangisi daha iyi gider?
  • siyah
  • ikisi arasından ikincisi daha hoş ama belki daha da iyisini bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.