Şimdi Ara

2 saat arasında kaldım--öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatimi seçtim sayılır. şu 2 si arasında kararsız kaldım. Kot/gömlek/adidas-nike ayakkabı kot/polo yaka tshirt giyinen biriyim sizce hangisini almalıyım. Kahverengi olanı canlı gördüm fakat siyah olan burada hiçbir yerde yoktu. Sipariş ile getirtebilirlermiş. Pazartesi veya salı günü saati alacağım.

işte saatler

http://www.hepsiburada.com/liste/casio-ef-336l-1a1vdf-erkek-kol-saati-/productDetails.aspx?productId=saef336l1a1vdf&categoryId=25008404

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-336l-7avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saef336l7avdf&categoryId=25008404&SKU=SAEF336L7AVDF

Kullanan, gören, önerisi olan arkadaşlardan ciddi mesajlar lütfen.

• Siyah olan tabi görünüş olarak

Ama ben aynı saatin benzerini 10 tlye eminönünden aldım pili bitene kadar kullanıcam , o parayı verdimi termometre ve yükseklik ölçen outdoor saatlerden tercih ederdim

(dar gelirliyim )
  • Beyaz kadranlısını alırdım. Sebebi ise beyaz kadranlı olması.
  • ef 559 a bak derım. Sıyah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

ef 559 a bak derım. Sıyah.

300TL civarına bunu alabilirsin.

Ya da 350TL civarına aşağıdakini.

Favorim ise 320TL civarına satılan aşağıdaki model. (siyah rengi de var)

• quote:

2. Bence bu fiyata sahte Hublot Geneve alabilirsin. Ben kullanıyorum gerçekten kaliteli.En az 10 kere düşürdüm herhangibihasar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan-24

2. Bence bu fiyata sahte Hublot Geneve alabilirsin. Ben kullanıyorum gerçekten kaliteli.En az 10 kere düşürdüm herhangibihasar yok.

Alıntıları Göster
    2. resmi cesedin kolundan mı çektiniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Alıntıları Göster
    tabiki 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recdavidson

tabiki 2.

Alıntıları Göster
    sahibinden.com dan alışverişmi yapacaksın cidden? forumu hiç takip etmiyosun sanırım adamlar son 3 aydır adam akıllı iş yapmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

sahibinden.com dan alışverişmi yapacaksın cidden? forumu hiç takip etmiyosun sanırım adamlar son 3 aydır adam akıllı iş yapmıyo

Alıntıları Göster
    2. daha güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Alıntıları Göster
    Jean Jacques Sarbi saatler çok güzel ama 250 tl gibi anca verebilirim.

2. diyen arkadaşlar neden 2. yi seçtiklerini açıklarlar ise sevinirim
  • quote:

fiyatıda uygun olsa bütçem kısıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT_@

quote:

Alıntıları Göster
    Yurt dışında skywatches gibi güvenilir sitelerden ya da ebay gibi sitelerin "top-seller" filtremesinden yararlanarak saatini ucuza getirebilirsin.

Mesela 1.saati yurtdışından 180TL gibi bir fiyata alabilirsin. Site güvenilirdir. Forumda çokca alışveriş yapan vardır. SAATLER konusunda daha çok bilgi alabilirsin.

http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-edifice-gents-analog-sports-watch-ef-336l-1a1v-ef336l.htm

Kargo sorunu olmayacaktır bu fiyata zaten. Arada neredeyse 110TL var. Değmez bence o kadar farka. Yurtdışını tercih et.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence siyah olanı almalısın her kıyafetine uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi

Yurt dışında skywatches gibi güvenilir sitelerden ya da ebay gibi sitelerin "top-seller" filtremesinden yararlanarak saatini ucuza getirebilirsin.

Mesela 1.saati yurtdışından 180TL gibi bir fiyata alabilirsin. Site güvenilirdir. Forumda çokca alışveriş yapan vardır. SAATLER konusunda daha çok bilgi alabilirsin.

http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-edifice-gents-analog-sports-watch-ef-336l-1a1v-ef336l.htm

Kargo sorunu olmayacaktır bu fiyata zaten. Arada neredeyse 110TL var. Değmez bence o kadar farka. Yurtdışını tercih et.

haklısın fakat ben hepsiburada, trendyol, markafoni , teknosa siteleri dışında alışveriş yapmadım. Güvenilirlik ön planda benim için. Örnek vermek gerekirse bu saat heryerde liste fiyatı satılıyor. Hiç bir yer düzgün bir indirim yapmıyor ve sadece 6 taksitle alabiliyorum. Birde sakarya dayım 5-6 dükkan hariç bir alternatifim de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Siyah olan tabi görünüş olarak

Ama ben aynı saatin benzerini 10 tlye eminönünden aldım pili bitene kadar kullanıcam , o parayı verdimi termometre ve yükseklik ölçen outdoor saatlerden tercih ederdim

(dar gelirliyim )

bende dar gelirliyim yahu. ama senelerdir hiç aksesuar takmıyorum. bir heves ettim saat almak istedim oda kaliteli güzel birşey olsun istiyorum. tavsiyen için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Siyah olan tabi görünüş olarak

(dar gelirliyim )

bende dar gelirliyim yahu. ama senelerdir hiç aksesuar takmıyorum. bir heves ettim saat almak istedim oda kaliteli güzel birşey olsun istiyorum. tavsiyen için teşekkürler

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-336l-7avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saef336l7avdf&categoryId=25008404&SKU=SAEF336L7AVDF#Gorseller

bu daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-ef-336l-7avdf-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saef336l7avdf&categoryId=25008404&SKU=SAEF336L7AVDF#Gorseller

bu daha güzel

biraz düşününce kahverengi daha iyi duruyor gibi geliyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

bence siyah olanı almalısın her kıyafetine uyar

aslında birinde yada gerçek bir resimde görsem güzel olacakta bir tek kahverengi olanı gördüm işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.